Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
IMG_20250915_220944_899.jpg
قیمت احتمالی Resident Evil Requiem در بریتانیا مشخص شد

بازی Resident Evil Requiem با قیمت ۶۹.۹۹ پوند در برخی فروشگاه‌های بریتانیا از جمله آمازون UK برای پیش‌خرید ظاهر شده است.

هرچند هنوز اعلام رسمی صورت نگرفته، اما انتظار می‌رود معرفی رسمی این عنوان در جریان رویداد Tokyo Game Show انجام شود.

خب طبق تصاویر زیر از دمو و تریلر بازی، میش مطمئن شد اون دختر بچه ناتالیا نیس ( افراد داخل تابلو همگی لباسی شبیه لباس اون دختره توی تریلر پوشیده اند)

و اینک گروه سازنده رولیشنز 2 تو ساخت این نسخه نقش بسزایی ندارند، حالا حالا ها مونده الکس رو بیارن رو نسخه های اصلی
فعلا نوبت بنیان گذاران آمبرلاس، طبق تریلرای بازی (فندک قدیمی و ویلن فرتوت این نسخه ! )
امیدوارم تئوری هام درست باشن

مشکل ویرایش چیه متاسفانه کار نمیکنه
میخاستم کاملش کنم ک نشد!

Attachments

• IMG_20250916_123121_219.jpg
    IMG_20250916_123121_219.jpg
    57.1 KB · مشاهده: 19
  • IMG_20250916_123121_014.jpg
    IMG_20250916_123121_014.jpg
    55.8 KB · مشاهده: 15
آخرین ویرایش:
گلوله هاش هم خیلی کوچیکه :D مقایسه با گلوله 50ae تپانچه desert eagle

آره. این تحلیل اسلحه توی ردیت هم جالب بود.

IMG_۲۰۲۵۰۹۱۶_۱۵۰۰۴۴.jpg

IMG_۲۰۲۵۰۹۱۶_۱۵۰۰۱۰.png RDT_20250916_1435207091258057586476855.png

Clock Tower 3

این موضوع توی Haunting Ground هم بود. اونجا هم موقع تعقیب ‌و‌ گریز دشمن ها اگر کاراکتر اصلی فیونا بیش از حد آسیب میدید، صفحه سیاه و سفید و فیونا وارد پنیک مود میشد، یعنی سرعتش کم میشد و‌ موقع دویدن تعادل خودش رو‌ از دست میداد و زمین میخورد.

View attachment flop.mp4

دقت کنید دوستان.. لیان با اینگرید، کلیر، اشلی، هلنا، مانوئلا، لوسیا، شری و بانوی دو عالم ایدا بوده! پس لیان انسان دنیا دیده ایه!! و تجارب زیادی داشته. فکر می کنم به عنوان آخرین حضور لیان در سری، گریس جون سالم از راکون سیتی پوکیده به در نبره! چون لیان از تمام تجارب گذشتش برای آخرین حضورش نهایت بهره رو خواهد برد😁
فک کنم حاج لیون با اینکه تو بازی ۵۰ سالشه ولی به زور یک دست با بانو گریس شطرنج میزنه😂😋

جان لینمن در پادکست df در مورد تریلر اخیر میگه re9 کاملا با درنظر گرفتن ریترسینگ ساخته شده و نسخه سوییچ از این ویژگی پشتیبانی میکنه

من حوصلم نمیشه کل ویدیوشون ببینم. معلوم شده میشه ری تریسینگ رو آف کرد؟ نورپردازی عادی داره؟

من حوصلم نمیشه کل ویدیوشون ببینم. معلوم شده میشه ری تریسینگ رو آف کرد؟ نورپردازی عادی داره؟
View attachment 2380_2463__DF Direct Weekly #231- Borderlands 4 Perf Issues, Nintendo Direct, PS6 BD Drive, Ge...mp4

آخرش در مورد شایعه پورت ps4 میگه : من شاید اشتباه میکنم ، rt reflection رو میشه به راحتی با ssr جایگزین کرد ولی برای جایگزینی rtgi هزینه و زمان زیادی میطلبه

پ.ن : این طور که به نظر میرسه این هم rt اجباریه. مگر اینکه برای ps4 هم پورت بشه که روی pc ذغالی من هم اجرا بشه :D

آخرین ویرایش:
کاش رزیدنت ۱ ریمیک دوربین روی شانه بکنند با گرافیک بالا . من دیگه کارم با این سری تمام‌ می شود

با اینکه شماره ۷ و ۸ زیبا بودند ولی نمی تونید کتمان کنید که کپکام از نظر داستانی در حال شیردوشی از رزیدنت هست . باید در یک نقطه حماسی/احساسی در اوج بازی رو تمام کنند . ولی ...

چیز اضافه هم بهش نگفتم و فقط گفتم تصور خودش چیه.
تصویر از gpt هست.
View attachment 393314
View attachment 393316

یه ذره هم شبیه خودم شد :D
این که از لیون اویل۶ هم جوون تر شده🤣

کاش رزیدنت ۱ ریمیک دوربین روی شانه بکنند با گرافیک بالا . من دیگه کارم با این سری تمام‌ می شود

با اینکه شماره ۷ و ۸ زیبا بودند ولی نمی تونید کتمان کنید که کپکام از نظر داستانی در حال شیردوشی از رزیدنت هست . باید در یک نقطه حماسی/احساسی در اوج بازی رو تمام کنند . ولی ...
ریمیک سال ۲۰۱۵ هم خوبه که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or