Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
والا زشت میشد ولی با ابعاد بهتر راضی تر بودم تا این انگار تینیجر به بلوغ نرسیده س:D

هدفشون همین بوده
تو مصاحبه میگن میخواستیم به کرکتر دست و پا چلوفتی بیاریم که از هر چیزی بترسه و به گیمر منتقل کنه

گفته بودن لیان از هیچی نمیترسه به درد این نسخه نمیخورده ;))

نظریه من شاید نا محبوب باشه بین فن ها😁 ولی حقیقتا سازنده درست گفته. ۲ نسخه آخر اویل چرا اینقدر خوب دراومد چون کرکتری که کنترلش میکردیم هم ضعیف بود و هم نسبت به حقایق داستانی کاملا بی اطلاع. این روند ناخودآگاه باعث حس آسیب پذیری بیشتر میشه‌. خودم عاشق لیان و کریس هستم ولی اونا دو تا قهرمان هستن که بارها و بارها از خطرات سخت جون سالم به در بردن و بسیارربا تجربه هستن و جایگاهشون بعنوان کرکتر اصلی قابل بازی در یک اثر وحشت بقا چندان درست نیست.

این مدل بریتانیایی ادعا کرده چهره اش برای یکی از کاراکتر های بازی اسکن شده. حتی چند تا عکس از استودیو فتوگرامتری به اشتراک گذاشته.

View attachment 385598
میخواستم از انتخابشون ایراد بگیرم چون چهره اونقدری جذابی نداره.
تا اینکه اینستاش رو چک کردم💦 :D

بهش میگن رویا ، مثل اینکه اسمش همین باشه.
شاید یه ربطی به این سمتها هم داشته باشه ، نمیدونم همینطوری بر اساس اسمش گفتم.

والا اونقدر نئاندرتال مدل شدن تو صنعت،که حیفه بگیم این چهره جذابی نداره:دی
تو این صنعت همین که کپکام هنوز دنبال چهره هایی طبیعی از گونه بشر می ره جای بسی خرسندی داره:دی

چهره اش از اون عکس های فتوگرامتری که گذاشته یجورایی میخوره نسخه بزرگ شده ناتالیا از REV2 باشه.

۲۰۲۵۰۷۰۳_۲۳۰۷۴۶.jpg

اگر کپکام بالاخره داستان ناتالیا رو‌ ادامه داده باشه عالی میشه، اما واقعا شک دارم همچین کاری کرده باشند.

خودش هم توی پست دیگه گفته اصلا خبر نداره برای چه نقشی چهره اش رو اسکن کردند و برای هر چیزی میتونه باشه و کلا از داستان یا پلات بازی چیزی نمیدونه.

به قیافش نمی‌خورد آنقدر بزرگ باشه...منم چند روزه سرگیجه دارم، سرگیجم بدتر شد :D

از داستان قدرت زیاد لیان که بگذریم چند جا دیدم گفتن لیان 50 سال داره و پیره و فلان باید عرض کنم که اصلا نگران اون داستان نباشید
پروژه پیر کردن شخصیت های خوشتیپ و بلوند کپ کام خیلی وقته کلید خورده و دوتا از شخصیت های مورد علاقه من رو پیر کردن ولی کارشون رو بلدن و سر سوزنی از جذابیتشون کم نمیشه
و اصولا پا به سن گذاشتن دلیل بر بد ترکیب شدن نیست، الان با رسم شکل توضیح میدم
نفر اول آقا KEN MASTER هستن از بازی Street Fighter در سن 58 سالگی
F_gcUPAWAAA-3Mc.jpg
F_fjeyFWIAA2drx.jpg

نفر دوم آقای Dante هستن در 44 سالگی
h6nsekagmlpb1.jpg

نفر سوم آقای Bigg Boss هستن در سن 49 سالگی
maxresdefault.jpg

نفر بعد آقای Kazuya Mishima در سن 50 سالگی
Screenshot 2025-07-18 131736.png

نفر بعد آقای Vincent Valentine در سن 57 سالگی

Screenshot 2025-07-18 132130.png

و بسیار هست از این شراب ها جا افتاده :D
پس غصه سن لیان رو نخورید
من احساس میکنم تو بازی لیان رو به شکل قهرمان داشته باشیمش که بعضی جاها بیاد خودی نشون بده یا تو کات سین ها باشه به عنوان دوست یا ناجی ولی بعید میدونم حداقل تو این بازی قابل بازی باشه ولی هنوز پرونده لیان بسته نشده و احتمالا تو بازی های آینده باشه
شاید هم من اشتباه میکنم و کپکام گولمون زده و تو این بازی به عنوان کرکتر قابل بازی حضور داشته باشه

سن و‌ پیری توی دنیای RE الان واقعا دیگه معنای خاصی نداره. مخصوصا وقتی پای کاراکترها و کست قدیمی سری میاد وسط تقریبا همشون بخاطر آلودگی به ویروس ها و چیزهای دیگه بدنشون مقاومت خاصی نسبت حوادث و ضربه های کشنده یا ایمنی خاص پیدا کرده و یجورایی میشه گفت انسان عادی نیستند.

تو انیمیشن های cgi ضربه هایی که بعضی جاها به بعضی از کاراکترها مثل لیون و‌ کریس وارد میشه یه انسان عادی به هیچ وجه نمیتونه تحمل کنه که البته نمونه اش توی بازی ها هم هست و بعضی مواقع خیلی سورئال و‌ خنده‌دار میشه. کریس توی دی ال سی RE8 توی شصت و چهار سالگی هنوز فعالیت داره و دست از کار نکشیده. جیل که الان یجورایی حکم یه vampire رو داره و احتمالا میتونه تا سیصد سال عمر کنه :دی یا شری دختر ویلیام برکین توی RE6 مشخص شد بخاطر آلودگییش به ویروس جی سلول های بدنش قابلیت ترمیم و بهبود سریع دارند و مثل جیل احتمالا عمر درازی داره و خیلی دیر پیر میشه. از این نمونه ها توی سری زیاده. از نظر کپکام این کرکترها احتمالا تا صد سالگی هم میتونند توی بازی ها حضور پیدا کنند. حتی اگر نقششون کوچک و کلیدی نباشه.

شخصا دوست دارم اگر لیون توی بازی باشه از نظر ظاهری کمی متفاوت نسبت به قبل باشه. اما با شناختی که از کپکام دارم از ترس فن ها هم شده همون مدل RE4 ریمیک رو با کمی تغییرات و پیرتر توی بازی استفاده میکنند. بعد از اشتباهی که سر کریس با RE7 کردند نباید انتظار تغییر شدید و آنچنانی توی چهره کرکترهای قدیمی داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or