Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
آخه اگر هم باشه پا به سن گذاشته تا حد زیادی..
واقعا نامردیه که استفاده ازین ورژن جیل محدود شده باشه به ریمیک کوتاه RE3. حالا ایشالا تو بازسازی نسخه اول RE خواهیم بود در خدمتش :x
ایشالله به حق این روز عزیز کد ورنیکا ریمیک بعدی باشه

نمیدونم چرا گیم پلی بازی بدجوری زد تو ذوقم! ای کاش بازی کلا یا سوم شخص بود یا اول شخص. اینکه دائما بین این دو حالت بخواد سوییچ بشه خیلی اذیت کنندس به نظرم. شخصیت اصلی بازی هم که کاملا جدید هست و مثل لست آف آس دو باید اول تا آخر بازی رو با یه دختر بچه بریم احتمالا.

• Poker Face
Reactions: Thundersky
امیدوارم بعد از رونمایی لیان یا هر کرکتر قابل بازی دیگه ای زیاد مشکلی پیش نیاد و بازی با واکنش های منفی روبرو نشه. چون همین الان هم بعضی از سایت ها حرف های کارگردان رو اینطور برداشت و خبررسانی کردند که لیان اولش توی بازی بوده اما بخاطر ترسناک بودن زیاد بازی حذف شده. فکر‌ کنم یجورایی دارند قضیه رونمایی بازی توی سامرگیم فست رو تکرار و فن ها رو ترول میکنند.

در کل مارکتینگ بازی تا الان یکم عجیب بوده. با اینکه تا الان بیشتر بازی رو به عنوان یه بازی ترسناک معرفی و تبلیغ کردند اما رسما حرف از اکشن و سینماتیک بودن بازی هم زدند. امیدوارم هرچه زودتر این موضوع هم مشخص بشه.

نمیدونم چرا گیم پلی بازی بدجوری زد تو ذوقم! ای کاش بازی کلا یا سوم شخص بود یا اول شخص. اینکه دائما بین این دو حالت بخواد سوییچ بشه خیلی اذیت کنندس به نظرم. شخصیت اصلی بازی هم که کاملا جدید هست و مثل لست آف آس دو باید اول تا آخر بازی رو با یه دختر بچه بریم احتمالا.

مجبور نیستید مدام بین دو زوایه دوربین سوییچ کنید.‌ میتونید یکی رو انتخاب کنید و تا آخر با اون بازی کنید.

کاراکتر جدید گریس اشکرافت هم پنج سالش نیست که یه دختر بچه باشه lol بالای بیست سال سن داره و یه فرد بالغ هست :دی ضمن اینکه گریس فقط یکی از کاراکتر های قابل بازی هست که تا الان معرفی شده و بازی احتمال زیاد یه کاراکتر قابل بازی دیگه هم داره که طبق لیک ها لیان هست.

فکر کنم فقط منم که از لیون خوشم نمیاد حاضرم صد بار دیگه کریس باشه ولیون نباشه.ولی واقعا حق بانو جیل بود که در این نسخه حضور داشته باشه و در رتبه دوم کلر.
نه تنها نیستی و چقدر زیبا صحبت کردی.
Combo Clair + Chris بمب اتمی حساب میشه داخل رزیدنت اویل.

پس شما هم بیصبرانه منتظر Code Veronica هستید.
داسک گالم هم که تایید کرده فعلا خبری از ریمیک ۱ نیست و تمرکز روی CV و ZERO هست..

بهرحال از ریمیک عناوین کلاسیک هرچه پیش آید خوش آید!

خب این رو داخل ریمیک ورونیکا خواهیم دید.:>
پس منطقیه که این نسخه ها رو به اونها نپردازن.

حداقل نزدیک به هم منتشرشون نمیکنن که از پتانسیل همه شخصیتها استفاده شده باشه و یکسری بیکار نمونن.

من نمیخوام غر الکی بزنم ولی بازی ها دارند از ساختار اصلی اویل خارج میشند خود من با اویل ۷ خیلی حال کردم ولی به عنوان یه بازی مستقل عالی بود ولی نه یه شماره جدید اویل. بازی های جدید اویل حس یه فرنچایز جدید ترسناک رو دارند شاید بگید خب زمانه عوض شده و اویل هم باید عوض بشه ولی ریمیک ۲ و ۴ خلاف این رو ثابت کردند. مشکل اویل نبود نویسنده و داستان نویس جدید و خوب هستند اصلا اون روح اصلی اویل ها تو این شماره های جدید حس نمیشه. این شخصیت ترسناک جدید من رو یاد فیلم های ترسناک هالیوود میندازه. الان فقط سعی میکنند با روش های تازه حس ترس و هیجان رو به مخاطب بدند حالا با اویل جور باشه یا نباشه مهم نیست.

این شخصیت جدیده دختره یه جوری نیست؟ خیلی لاغره:D
تو خدا رو شکر کن همین زیبا رو هم گیرمون میاد.
همین رو اگه یک استدیو غربی میساخت یک چیزی شبیه بلا رمزی شخصیت اصلی میشد.:)

تو خدا رو شکر کن همین زیبا رو هم گیرمون میاد.
همین رو اگه یک استدیو غربی میساخت یک چیزی شبیه بلا رمزی شخصیت اصلی میشد.:)
والا زشت میشد ولی با ابعاد بهتر راضی تر بودم تا این انگار تینیجر به بلوغ نرسیده س:D

• Like
Reactions: Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or