Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
شماره گرفت دیگه :D تو خود تریلر گنده RE9 نوشت بعد تبدیل به RE9uiem / Requiem شد .
این کاور PS1 بدجوری با آدم حرف میزنه :

View attachment 384021

اگه منظورت در کنارش Subtitle گرفته آره ولی خوب همونم باز احتمالش هست تو نسخه بعدی حذف بشه . Resident Evil X حول محور X Virus >:)
حالا شاید رسما عدد تو تایتل بازی نذارن، ولی خیلی واضح دارن میگن که این بازی شماره اصلیه.

View attachment 384067

الان کاملا مشخصه کدوم نسخه ها اصلیه، پروژه های فرعی کدومه و ریمیک ها به چه صورته. اصلا با یه چیزی مثل Assassin's Creed قابل قیاس نیست که خود یوبی سافت هم نمیدونه چی به چیه و شماره چنده!
نه خب منظورم اینه که از اسم بازی عددگذاری عملا حذف شده.
وگرنه هم برای Village عدد 8 رو جاهای مختلف میدیدیم و هم اینجا عدد9 رو.

منظورم این نبود که کاری کردن که ندونیم نسخه های اصلی کدوم هستن.
ولی خب تعداد بازیها اونقدری زیاد شدن که دیگه باید این کار رو میکردن.
منتظرش بودیم و میدونستیم که یه روز این اتفاق میفته.

کلا حس خوبی نیست ولی.

۹ و ۸ هم تو تریلر و معرفی بازی به کار بردن دیگه نمیشه ۳ سال بعد بگن RE9. دیگه 9 همینه ولاغیر
اصلا متوجه نشدی منظورم چیه 🤦‍♂️

آخرین ویرایش:
نه خب منظورم اینه که از اسم بازی عددگذاری عملا حذف شده.
وگرنه هم برای Village عدد 8 رو جاهای مختلف میدیدیم و هم اینجا عدد9 رو.

منظورم این نبود که کاری کردن که ندونیم نسخه های اصلی کدوم هستن.
ولی خب تعداد بازیها اونقدری زیاد شدن که دیگه باید این کار رو میکردن.
منتظرش بودیم و میدونستیم که یه روز این اتفاق میفته.

کلا حس خوبی نیست ولی.
۹ و ۸ هم تو تریلر و معرفی بازی به کار بردن دیگه نمیشه ۳ سال بعد بگن RE9. دیگه 9 همینه ولاغیر

• Like
Reactions: Thundersky
View attachment 384134View attachment 384135

بنظرتون این داداشمون که بارونی پوشیده، کیه؟

چرا من احساس می کنم وقتی قراره برگردیم به راکون سیتی، شاهد بازگشت سکسی ترین شخصیت شرور صنعت گیم یعنی آلبرت وسکر هم هستیم!؟ :D :((

برخلاف تئوری های اخیر، اصلا نمی تونم باور کنم این داداش لیانه!:D

کپکام تریلر فوق العاده ای منتشر کرده که بشدت سوالاتی متعددی تو ذهن فن ها ایجاد کرده!

اتفاقا توی Umbrella Corps یه سرنخ هایی از بازگشت یا تولد دوباره وسکر وجود داره :دی

یک مقام ارشد یا اجرایی توی Blue Umbrella هست که بقیه ازش حساب میبرند و تعریف هایی که ازش کردند یجورایی با مشخصات وسکر همخوانی داره. اما خب دقیقا توضیح داده یا تایید نمیشه. ما هیچوقت جسد وسکر یا بقایای جسد رو‌ ندیدیم. اما بخاطر خاصیت بازسازی و احیا که ویروس اوروبوروس داشت و میتونه مثل ویروس جی و مولد مرده ها رو زنده کنه حتی اگر بر فرض مثال یک سلول هم از وسکر باقی مونده بود میتونست دوباره احیا بشه. منتها مشکلی که داشت احتمالا دیگه اون وسکر سابق نبود و یه شخصیت کاملا جدید بود.

اما در کل واقعا اون لباس بارونی هر شخصیتی از کارکتر های قدیمی تا یه شخصیت کاملا جدید میتونه باشه.

اتفاقا توی Umbrella Corps یه سرنخ هایی از بازگشت یا تولد دوباره وسکر وجود داره :دی

یک مقام ارشد یا اجرایی توی Blue Umbrella هست که بقیه ازش حساب میبرند و تعریف هایی که ازش کردند یجورایی با مشخصات وسکر همخوانی داره. اما خب دقیقا توضیح داده یا تایید نمیشه. ما هیچوقت جسد وسکر یا بقایای جسد رو‌ ندیدیم. اما بخاطر خاصیت بازسازی و احیا که ویروس اوروبوروس داشت و میتونه مثل ویروس جی و مولد مرده ها رو زنده کنه حتی اگر بر فرض مثال یک سلول هم از وسکر باقی مونده بود میتونست دوباره احیا بشه. منتها مشکلی که داشت احتمالا دیگه اون وسکر سابق نبود و یه شخصیت کاملا جدید بود.

اما در کل واقعا اون لباس بارونی هر شخصیتی از کارکتر های قدیمی تا یه شخصیت کاملا جدید میتونه باشه.

photo_2024-02-03_15-28-49.jpg

این توییت سال پیش صداپیشه وسکر هنوز یادمه! :D :x

با این منطق جیل ولنتاین 50 کیلویی چجوری تونست حضرت نمیسس با 300 کیلو وزن و 2.5 متر قد که بازوکا و چنتا قدرت دیگه داشت رو شکست بده؟
ریمیکا رو مقایسه نکن اسمشون روشه اونا ریمیکن بنظرم مسیری که با رزیدنت8 پیش گرفتن کاملا خوب بود و این سری به همچین چیزی نیاز داشت بعدشم نسخه 4 رو دادن که عالی بود و سوم شخص هم بود
نمیگم 8 شاهکار بود ولی انصافا خیلی خوب بود اون قسمت عروسکا و یه قسمتی که وارد چاه میشدی یه نوزاد تعقیبت میکرد بانو Dimitrescu و ... ایده های جالبی بودن
بنظرم این نسخه 8 خیلی بهتر از شماره 5 بود
+ اصلا از شماره7 خوشم نیومد
همین که گفتید 8 شاهکار نبود ولی خوب بود تایید حرفهای من هستش . re 2 , re 4 ریمیک حقیقتا شاهکار بودن و قطعا یه سر و گردن از 7 و 8 بهتر بودن . امیدوارم re 9 راه همین دو ریمیک موفق رو در پیش بگیره . کلید موفقیتش هم میتونه سوم شخص بودنش و بکارگیری شخصیتهای قدیمی سری و الگوهای سری کلاسیک در داستان سرایی باشه . اینکه دست ایتن قطع میشد روش محلول میریختی دستش درمیومد و این چیزا دیگه تو بازی نباشه . همونکه یه زامبی گاز میگرفت یه گیاهی میخورد اثر ویروس از بین میرفت باور پذیرتر هستش . سری 7 و 8 و مخصوصا 8 بیشتر روایت جن و پری بود تا داستان یه ترور بیولوزیک که توسط یه سازمان مرموز انجام میشد و ما سالها تو سری اویل باهاش ارتباط گرفتیم و با سکانس به سکانسش حال کردیم .

من خودم فن قدیمی رزیدنت نیستم، ولی تا جایی که من فهمیدم فن های قدیمی سری یه بازی مثل سری های کلاسیک میخوان، مثل ریمیک ۲ و ۴، و ۷ و ۸ رو به عنوان به بازی خوب قبول دارن اما نه به عنوان یه رزیدنت.

ترتیب زمانی داستان سری

1. Resident Evil 0​

2. Resident Evil​

3. Resident Evil 2​

4. Resident Evil 3​

5. Resident Evil: Code – Veronica​

6. Resident Evil 4​

7. Resident Evil Revelations​

8. Resident Evil 5​

9. Resident Evil Revelations 2​

10. Resident Evil 6​

11. Resident Evil 7: Biohazard​

12. Resident Evil Village​

لئون وقتی میفهمه باید یه داف بلوند رو از دست زامبی ها نجات بده

300px-Yellow_Glasses_Guy.jpg

حقیقتا من زمانی که ایول ۴ روی ps2 رلیز شد خیلی باهاش حال کردم بالای ۲۰ بار هم تمومش کردم بعدا حتی روی pc مخصوصا مرسناریزشو که همه رو باید ۵ ستاره میکردم .وقتی ایول ۵ اومد من ps3 براش گرفتم چون روی pc ران نمیشد و کلا من از تجربه pc گیمینگ هم بشدت شاکی بودم و دوست داشتم دوباره کنسول گیمری رو ادامه بدم و وقتی بازی کردم ایول ۵ رو از این اکشن بشدت شاکی بودم بعدها که اوپریشن راکون سیتی و شماره شش رو بازی کردم پی بردم شماره ۵م اونقدرها هم بد نبود ولی کلا از شش و اپریشن راکون سیتی بشدت متنفر بودم و هستم تا شماره ۷م که رلیز شد دوربین عوض شده بود و کامل مشخص بود بعد بن بست کپکام دموی p.t کپکام رو نجات داده بازی ریبوت شد با یه کاراکتر و دوربین جدید ،اوایل ناراحت بودم ولی بعد که بیشتر بازی کردم از بازی راضی بودم چون بیشتر به سمت ترس رفته بود هرچند نیمه دوم اکشن شده بود .در مورد ریمیک ها هم که دو درسته خوب بود ولی مثل ارجینال که دوتا سناریو مجزا بودن نبود و خیلی شبیه به هم بودند ولی خب ریمیک خوبی بود مخصوصا وقتی ریمیک شماره سوم رو بازی کردم بازی حداقل ۶۰٪ شو کات کرده بودن و کلا شده بود یه نوع مورتال جنگ بین جیل و نمسیس و اصلا در حد ۳ ارجینال نبود .شماره چهارم ریمیک که رلیز شد همون روزهای اول بازیو تهیه کردم قبلش نگران بودم مثل شماره سوم بیش از حد بازیو کات نکرده باشند که خداروشکر اینجوری نبود ولی متاسفانه از چهار ارجینال اکشن تر شده بود و من زیاد حال نکردم یکی از دلایلی که اینکارو کردن این بود توی ارجینال هنگامی که aim می‌گرفتیم نمیتونستیم راه بریم ولی توی ریمیک میتونستیم راه بریم حین aim گرفتن بازی با اون مکانیک جدید parry هم خوراک دهه ۸۰یی ها شده بود و حتی با هندگان هم می‌شد جلوی اَره برقی رو گرفت .و کلا یک بار این شماره چهار ریمیک رو بازی کردم ولی dlc ایدا اومد دوستم اصرار کرد و dlc شو خریدیم و بازی کردیم .در مورد شماره هشتم هم اول فکر کردم مثل شماره هفتم هست ولی بازی کردم دیدم خیلی بازی اکشن هست و زیاد حال نکردم کلا .خلاصه بر خلاف قبل از رزیدنت ایولهای اکشن خوشم نمیاد و امیدوارم شماره نهم زیاد اکشن نباشه .

برو حیا کن ابی برو ... :D
من همیشه طرفدارای لیون رو که می‌بینیم یاده این عزیز میفتم
View attachment 384189
دستت درد نکنه واقعا:D
خودت برو حیا کن :D
لیان کم زحمت کشید. ک#نش تو راکون پاره شد بنده خدا:D

ضمنا بنده نمی پسندم که وسکر رو دوباره زنده کنن. یکی که مرده یعنی دیگه مرده. حرکات مارولی اصلا به من یکی حال نمیده.
اگه رویه رو همون رویه هفت و هشت در نظر بگیریم که احتمالا هم همونه، بیشتر میخوره شخصیت تازه باشه!

آخرین ویرایش:
داسکی گفته تا دو روز آینده خبرهای جدید از بازی میاد. احتمالا شوکیس جدید کپکام؟

Screenshot_۲۰۲۵-۰۶-۰۹-۲۲-۴۱-۵۰-۴۳۷-edit_com.twitter.android.jpg

ادیت: ظاهرا کپکام پشت درهای بسته یک پیش نمایش از بازی برای رسانه ها پخش کرده و امبارگو روز چهارشنبه (ساعت شش و‌‌ نیم بعد از ظهر بوقت تهران) برداشته میشه و میتونند در مورد پیش‌نمایش حرف بزنند.

Screenshot_۲۰۲۵-۰۶-۰۹-۲۳-۲۸-۰۷-۵۳۷-edit_com.twitter.android.jpg

آخرین ویرایش:
بیا ابی درستش کردم :D @Jill-Valentine

View attachment 384276
واقعا بودن جیل تو این نسخه لازمه

داسکی گفته تا دو روز آینده خبرهای جدید از بازی میاد. احتمالا شوکیس جدید کپکام؟

View attachment 384261

ادیت: ظاهرا کپکام پشت درهای بسته یک پیش نمایش از بازی برای رسانه ها پخش کرده و امبارگو روز چهارشنبه (ساعت شش و‌‌ نیم بعد از ظهر بوقت تهران) برداشته میشه و میتونند در مورد پیش‌نمایش حرف بزنند.

View attachment 384270
به امید خدا چهار تا آرت ورک از محیط ها منتشر کنن.

دستت درد نکنه واقعا:D
خودت برو حیا کن :D
لیان کم زحمت کشید. ک#نش تو راکون پاره شد بنده خدا:D

ضمنا بنده نمی پسندم که وسکر رو دوباره زنده کنن. یکی که مرده یعنی دیگه مرده. حرکات مارولی اصلا به من یکی حال نمیده.
اگه رویه رو همون رویه هفت و هشت در نظر بگیریم که احتمالا هم همونه، بیشتر میخوره شخصیت تازه باشه!
لیان که از ترس جونش مجبور شد بعد وقایع راکون سیتی با دولت که پشت آمبرلا بود همکاری بکنه این کریس و جیل بودن + کلر بودن که سران آمبرلا نابود کردن

• Like
Reactions: Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or