Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
فقط منم که از نسخه ۸ خیلی خوشش اومده؟نسخه ۸ اینقدر بد بود؟
عالی بود . دوبار تمام کردم

سندباکس لذت بخشی بود . دشمنان خفن . اتمسفر بازی سبک ویکتوریایی ون هلسینگی بود

پرفکت بود . بسته الحاقیش که با رز وینتر هستیم هم دو بار رفتم .

قلعه بانو فوق العاده . مسیر خانه بنویتو زیبا با آرامش خاص قبل طوفان

View attachment 384134View attachment 384135

بنظرتون این داداشمون که بارونی پوشیده، کیه؟

چرا من احساس می کنم وقتی قراره برگردیم به راکون سیتی، شاهد بازگشت سکسی ترین شخصیت شرور صنعت گیم یعنی آلبرت وسکر هم هستیم!؟ :D :((

برخلاف تئوری های اخیر، اصلا نمی تونم باور کنم این داداش لیانه!:D

کپکام تریلر فوق العاده ای منتشر کرده که بشدت سوالاتی متعددی تو ذهن فن ها ایجاد کرده!
شایدم پسرشه جیک مولر :D

به شخصه تو این نسخه هر شخصیت قدیمی برگرده مشکلی باهاش ندارم خوشحال هم میشم فقط کریس دیگه تو این یکی نسخه هیچ حضوری نداشته باشه هم این که از ۵ به بعد همه نسخه ها بوده خستمون کرد تو هر نسخه کریس هست یه فرصت هم به بقیه شخصیتا قدیمی بده و هر وقت هم وارد شده بازی رو تبدیل کرده به یه پا کالاف حس ترس رو از بازی میگیره که بزرگترین مشکلم با هر دفعه که کنترل کریس رو به دست گرفتیم همین از بین بردن حس ترسه

View attachment Hdjgeg.mp4

به شخصه تو این نسخه هر شخصیت قدیمی برگرده مشکلی باهاش ندارم خوشحال هم میشم فقط کریس دیگه تو این یکی نسخه هیچ حضوری نداشته باشه هم این که از ۵ به بعد همه نسخه ها بوده خستمون کرد تو هر نسخه کریس هست یه فرصت هم به بقیه شخصیتا قدیمی بده و هر وقت هم وارد شده بازی رو تبدیل کرده به یه پا کالاف حس ترس رو از بازی میگیره که بزرگترین مشکلم با هر دفعه که کنترل کریس رو به دست گرفتیم همین از بین بردن حس ترسه

View attachment 384161
پستت درباره کریس کاملا درسته و احتمالا این نسخه دیگه خبری ازش نباشه و لیون رو قطعا می‌بینیم ...
ولی به صورت کلی
کریس >>>> لیون :D

فقط خواستم بگم دو بار بازی رو پلت کردم ( نسخه 4 و 5 ) یعنی روی هم رفته بالای ۱۰ بار تمومش کردم
فوق‌العاده بود
ولی برا من بهترین بازی ها همون رزیدنت اویل های کلاسیک با دوربین ثابت بودن

نه اینکه بازی بدی بود نه . اتفاقا خیلی بازی اوکی بود . ولی مثلا وقتی رسیدم باس هایزنبرگ و دیدم یهو کلی اهن پاره رو جمع کرد دور خودش و من با یه نفربر یا تانک بود فکر کنم باید بهش شلیک میکردم پیش خودم گفتم این اصلا رزدنت اویل نیست . امارت بنونتو هم خوب بود یا دخترای دمیترسک ولی در مجموع بازی حتی از re7 هم ضعیفتر بود و حس و حال یه رزیدنت راکون سیتی طور یا روایتی که تو امارت اسپنسر با re1 تجربه کردیم رو نمیداد . فقط کافیه re2 و re4 ریمیک رو با 8 مقایسه کرد . نتیجه خیلی واضحه .
با این منطق جیل ولنتاین 50 کیلویی چجوری تونست حضرت نمیسس با 300 کیلو وزن و 2.5 متر قد که بازوکا و چنتا قدرت دیگه داشت رو شکست بده؟
ریمیکا رو مقایسه نکن اسمشون روشه اونا ریمیکن بنظرم مسیری که با رزیدنت8 پیش گرفتن کاملا خوب بود و این سری به همچین چیزی نیاز داشت بعدشم نسخه 4 رو دادن که عالی بود و سوم شخص هم بود
نمیگم 8 شاهکار بود ولی انصافا خیلی خوب بود اون قسمت عروسکا و یه قسمتی که وارد چاه میشدی یه نوزاد تعقیبت میکرد بانو Dimitrescu و ... ایده های جالبی بودن
بنظرم این نسخه 8 خیلی بهتر از شماره 5 بود
+ اصلا از شماره7 خوشم نیومد

پستت درباره کریس کاملا درسته و احتمالا این نسخه دیگه خبری ازش نباشه و لیون رو قطعا می‌بینیم ...
ولی به صورت کلی
کریس >>>> لیون :D
کریس بره به سنگش مشت بزنه:D اگر قرار از نسخه اول هم کسی تو بازی باشه فقط بانو جیل که خیلی وقته نسخه شماره دار شخصیت قابل بازی نبوده

هم ۷ و هم ۸ عالی بودن
واسه من فقط داستانشون جالب نبود، از اون حالت آزمایشگاه و ویروس رفته بودن سمت ماوراءالطبیعه

با این منطق جیل ولنتاین 50 کیلویی چجوری تونست حضرت نمیسس با 300 کیلو وزن و 2.5 متر قد که بازوکا و چنتا قدرت دیگه داشت رو شکست بده؟
ریمیکا رو مقایسه نکن اسمشون روشه اونا ریمیکن بنظرم مسیری که با رزیدنت8 پیش گرفتن کاملا خوب بود و این سری به همچین چیزی نیاز داشت بعدشم نسخه 4 رو دادن که عالی بود و سوم شخص هم بود
نمیگم 8 شاهکار بود ولی انصافا خیلی خوب بود اون قسمت عروسکا و یه قسمتی که وارد چاه میشدی یه نوزاد تعقیبت میکرد بانو Dimitrescu و ... ایده های جالبی بودن
بنظرم این نسخه 8 خیلی بهتر از شماره 5 بود
+ اصلا از شماره7 خوشم نیومد
شماره ۷ مخصوصا قسمت های مارگارت عجیب ترسناک بودند

روح تازه ای به سری بخشید

در شماره ۸ به اوج رسید

ناامیدم کردی!:D

داداش لیان رو کنار شخصیت اورریتی مثل کریس نذار!

کریس رو باید لااقل با جیک مولر مقایسه کنی! :D
View attachment 384179
یه سنگ بدن کریس با مشت زدن بهش سرگرم بشه تا شاهد ترکیب لیان و جیل تو نسخه ۹ بشیم برای اولین بار تو بازی فقط این وسط ایدا ممکنه دست به کارها خطرناکی بزنه

چرا انجین کپکام توی ساخت مو سر یک جوریه

انگار رشته های نخ یا ماکارونی خیلی باریک هستند. بعد طرف ساکن توی مکان بسته ناگهان موها یک تکانی می خورد

توی تریلر پراگماتا هم همین طوره

وقتشه انجین جدید رونمایی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or