Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
بعضی از دوستان بخاطر ساز مخالف زدن به هر چیزی متوسل میشن. من اویل باز نیستم. کلا ۳ اویل تموم کردم. شماره ۱ توی ps4 اویل ۷ و revelations 2. ولی پسر دایی من خوره اویل هست یعنی اویل ۴ رو انقدر تموم کرده چشم بسته تا آخر میره. اون میگفت ۲ ساعت بیشتر نتونستم اویل ۶ رو بازی کنم ولی یه سری دوستان میگن اون از ۷ بهتر بوده. خدایی متا امتیاز کاربران و هر کسی دیدم میگه اویل ۶ یه افتضاح بود. گیم پلی هم خب طبیعی نشون ندن همه بازی ها اول یه نمایش داره بعد گیم پلی هنوز ۷ ماه مونده تا بازی بیاد. خیلی از بازی ها یه ماه قبل گیم‌پلی رو نشون میدن.
اینا رو من نگفتم که قطعی بازی خوبه ولی اشکال بنی اسرائیلی هم نگیرید
نیازی به توسل به پسردایی نیست! ایول 6 فکته که ضعیف بود، آش شله قلمکار برازندشه

این همه سال در حال ساخت بوده . بالاخره یک تریلر دادند اما گنگ

یک مامور اداری FBI (پاستوریزه و دست پا چلفتی) که فکر نکنم تو عمرش اسلحه دست گرفته ، مامور می شه که یک پرونده پیگیری کنه . بعد بک گراند می زنند به گذشته که خودش بود فکر کنم توی یک متل مخروبه اسیر یک فرقه شده . !!!!

احتمالا یا مثل رزیدنت ۷ که ایتن بود و به عمرش اسلحه دستش نگرفته بود هست و کم کم حرفه ای می شه یا مثل OUTLAST بیشتر فرار فرار و حل پازل (توی این مورد دوم ضرب نخورند که ترس القا می کنند)

جهان باز نکرده باشند صلوات .

باید منتظر بود که نمایش های بیشتری نشون بدهند . منو خیلی هایپ نکرد . یادمه اولین بار ‌که تریلر ویلیج که دیدم لذت خالص بردم. خود جنس بود

این همه سال در حال ساخت بوده . بالاخره یک تریلر دادند اما گنگ

یک مامور اداری FBI (پاستوریزه و دست پا چلفتی) که فکر نکنم تو عمرش اسلحه دست گرفته ، مامور می شه که یک پرونده پیگیری کنه . بعد بک گراند می زنند به گذشته که خودش بود فکر کنم توی یک متل مخروبه اسیر یک فرقه شده . !!!!

احتمالا یا مثل رزیدنت ۷ که ایتن بود و به عمرش اسلحه دستش نگرفته بود هست و کم کم حرفه ای می شه یا مثل OUTLAST بیشتر فرار فرار و حل پازل (توی این مورد دوم ضرب نخورند که ترس القا می کنند)

جهان باز نکرده باشند صلوات .

باید منتظر بود که نمایش های بیشتری نشون بدهند . منو خیلی هایپ نکرد . یادمه اولین بار ‌که تریلر ویلیج که دیدم لذت خالص بردم. خود جنس بود
کپکام و داستانی که از ابتدا برای سری رزیدنت خلق کرده و در ادامه در نسخه های دیگه بهش پروبال داده دستش رو برای سالها داستان سرایی باز گذاشته. پس تراست کپکام.
اگر گنگ بنظر میرسه برای اینه که باید کشف کنی وگرنه اگر قرار باشه از نظر داستانی گنگ نباشه پس دیگه چه فایده داره؟
اون هتل مخروبه بهرحال ظاهرا جاییه که آلیسا مادر گریس ، احتمالا!! و ۸ سال پیش یعنی حدودای ماجراهای RE7 توش کشته شده ، شایدم نشده. بهرحال یکی از مهم ترین لوکیشن های این بازی همین هتل رن وود هست. این جا میتونه شبیه به عمارت اسپنسر یا قلعه لیدی دمیترسکو در ویلیج تصور بشه. مکانی پر از راز و رمز و پازل. جایی که خوره ی کسی مثل آلیسا بوده که خودش تبحر خاصی تو حل پازلها و باز کردن قفلها داشته. بهرحال مشخص میشه که آلیسا تو این هتل دنبال چی بوده و ربطش به ماجراهای راکون سیتی چی بوده.
لوکیشن دیگه هم خود راکون سیتی که ظاهرا مسافت زیادی با این هتل نداره و اینجا تو این شهر با لیان هستیم که بعد از اون بمباران ۱۹۹۸ هنوز رازهای زیادی داخلش داره.
یه لوکیشن بیمارستان مانند هم تو تریلر دیده میشه که میتونه جای سوم باشه که گریس توش به برانکاردی بسته شده.
اینجور که گفته میشه مراحل با گریس اول شخص و شاید مراحل با لیان سوم شخص باشه فعلا اول شخص بودن بازی با گریس حتمیه ولی سوم شخص بود با لیان هنوز نه.
بعد باید بگردیم دنبال ربط گریس و لیان و آیا شاید مثل اوتبریک اپیزودیک باشه و ربط زیادی نداشته باشن؟

عجب اتمسفری داشت تریلر . بشخصه منو برد به به حال و هوای اویل های کلاسیک و راکون سیتی .خیلی هم عجیبه که بعضی دوستان انتظار دارن تو همین تریلر آنونس قضیه واضح و روشن بشه . اینی هم که میگید ممکنه بازی راه RE6 رو در پیش بگیره دیگه از اون حرفاس . کپکام چندین ساله به اصل خودش برگشته و فقط داره درافشانی میکنه . منتظر یه شاهکار دیگه از کپکام باشید .

Raccoon City و Polis station حس نوستالوژی و خوبی برای چند دقیقه یا یک مرحله داره.

ولی اینکه بخواد کلا بازی توی راکون سیتی باشه احمقانست و بعیده .

گرافیک سر همون ریمیک evil 4 هم نسل 8ی بود و الان هم نسل 8ی هست دیگه معلوم نیست کی میخوان از انجین جدید استفاده کنند.

شاید مقصر GTAVI هست که باعث شد تمام بازی ها نسل 8ی بنظر بیان.

در هر صورت از نظر گیمپلی و داستان فکر نمیکنم چیزی کمتر از قسمت های قبلی باشه

باید منتظر تریلر های بیشتر موند.
الان مشخص نیست قراره داستان ۷ و ۸ رو چجوری ادامه بدن.
برای معرفی از شخصیتی که شخصیت اصلی نیست استفاده کردن، یعنی فعلا موضوع اصلی نشون داده نشده. از طرفی داسک گفته محیط بازی رعب آور و گوتیک خواهد بود.
بنابراین میشه گفت چون از شخصیت فرعی و دوم برای معرفی استفاده کردن پس راکون سیتی هم از نظر من باید یه محیط فرعی باشه. هنوز هیچ چیز از ستینگ بازی معلوم نیست عملا. فقط گفته شد که تو این پرونده تازه رو بچسب و برو به هتلی که مادرت قبلاً اونجا کشته شده.
مثلاً تو معرفی های قبلی میومدن شخصیت های یونیک و جدیدی رو که تازه خلق کردن نمایش میدادن و تریلر پربار بود. الان ما به غیر چهار تا سایه چیزی ندیدیم. به نظرم همون طور که قبلاً تو شایعات اومده بود مسیر بازاریابی بازی عوض شده تا حدودی و این از تریلر معرفی هم مشخصه.
باید ببینیم جلوتر می‌خوان چی کار کنن.

ویرایش: دیدم داسک یه تحلیل از تریلر گذاشته و در مورد بازاریابی هم گویا یه چیزایی نوشته. الان نتونستم کامل ببینم چی گفته.

آخرین ویرایش:
کپکام و داستانی که از ابتدا برای سری رزیدنت خلق کرده و در ادامه در نسخه های دیگه بهش پروبال داده دستش رو برای سالها داستان سرایی باز گذاشته. پس تراست کپکام.
اگر گنگ بنظر میرسه برای اینه که باید کشف کنی وگرنه اگر قرار باشه از نظر داستانی گنگ نباشه پس دیگه چه فایده داره؟
اون هتل مخروبه بهرحال ظاهرا جاییه که آلیسا مادر گریس ، احتمالا!! و ۸ سال پیش یعنی حدودای ماجراهای RE7 توش کشته شده ، شایدم نشده. بهرحال یکی از مهم ترین لوکیشن های این بازی همین هتل رن وود هست. این جا میتونه شبیه به عمارت اسپنسر یا قلعه لیدی دمیترسکو در ویلیج تصور بشه. مکانی پر از راز و رمز و پازل. جایی که خوره ی کسی مثل آلیسا بوده که خودش تبحر خاصی تو حل پازلها و باز کردن قفلها داشته. بهرحال مشخص میشه که آلیسا تو این هتل دنبال چی بوده و ربطش به ماجراهای راکون سیتی چی بوده.
لوکیشن دیگه هم خود راکون سیتی که ظاهرا مسافت زیادی با این هتل نداره و اینجا تو این شهر با لیان هستیم که بعد از اون بمباران ۱۹۹۸ هنوز رازهای زیادی داخلش داره.
یه لوکیشن بیمارستان مانند هم تو تریلر دیده میشه که میتونه جای سوم باشه که گریس توش به برانکاردی بسته شده.
اینجور که گفته میشه مراحل با گریس اول شخص و شاید مراحل با لیان سوم شخص باشه فعلا اول شخص بودن بازی با گریس حتمیه ولی سوم شخص بود با لیان هنوز نه.
بعد باید بگردیم دنبال ربط گریس و لیان و آیا شاید مثل اوتبریک اپیزودیک باشه و ربط زیادی نداشته باشن؟
منظورم این نیست کل زیر و بم داستان بریزند رو دایره و اسپویل کنند ولی اینقدر مبهم هم زیاده رویه . زیادی محتاط بودند

۶۰ درصد تریلر قدم زدن اون فرمانده و فراخوندن دختره بود بعدش هم چند سکانس سایه وار و نماهای دور و نزدیک .

امیدوارم زودتر چیز جدید تری هم نشون بدهند . تا اسفند خیلی راهی نمونده .

کپکام جزو شرکت های معدودی هست که تونست توی این چند سال خودشو به میدون نبرد برگردونه... یادمه اوج فاجعشون ایول 6 بود، خودمم 20-30 دقیقه بیشتر نتونستم تحملش کنم! حتی قبل ترش خیلیا با ایول 5 سر اینکه المان های ترسش از بین رفته بود اعتراض داشتن که واقعا هم همینطور بود.

اما این سال ها هم تونست ریمیک های خوبی بدن هم نسخه های جدید که از 7 یه شروع خوب زد تا الانم ادامه داشته.

نمیدونم این نسخه هم میتونه همون موفقیت ها رو تکرار کنه یا نه. چون صرفا با یه تریلر نمیشه گفت بازی میترکونه. اما اگر عملکرد اخیرشون رو در نظر بگیریم جواب این سوال احتمال زیاد مثبت خواهد بود.

نمیدونم این نسخه هم میتونه همون موفقیت ها رو تکرار کنه یا نه. چون صرفا با یه تریلر نمیشه گفت بازی میترکونه. اما اگر عملکرد اخیرشون رو در نظر بگیریم جواب این سوال احتمال زیاد مثبت خواهد بود.
من که نمیدونم چجور هنوز شک دارن به کپکام
فقط سری RE نبود که عالی بود تو هفت سال اخیر
همه مانستر هانتر ها، استریت فایتر، دویل می کرای همه عالی بودن.
اعتبارشون جزو بالاترین های صنعته

من که نمیدونم چجور هنوز شک دارن به کپکام
فقط سری RE نبود که عالی بود تو هفت سال اخیر
همه مانستر هانتر ها، استریت فایتر، دویل می کرای همه عالی بودن.
اعتبارشون جزو بالاترین های صنعته
همه اینا رو مدیون فن هاشه، وقتی افت شدید کرد تا چندسال و همین اواخر از کامیونیتی مشورت خواست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or