Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
آره درسته.

برام سواله چه طور اداره پلیس راکون سیتی بعد از اون انفجار اتمی هنوز بعضی از قسمت هاش سالم‌ مونده.

View attachment 383509View attachment 383510

داسک هم گفته توی بازی با لیون به مراتب بیشتر از گریس بازی میکنیم.

View attachment 383511
شاید از مرکز انفجار دور بوده

برای من تریلر معرفی نسخه های 7 و 8 از این تریلر بهتر بود.
عملا چیز خاصی نشون ندادن و همه چیز کلی و مرموز بود. گرافیک و جزییات رو هم زیاد حال نکردم.
یه جورایی به نظر میاد تریلر رو سریع برای مراسم آماده کردن.

اگه بخش لیون طبق گفته ها بیشتر باشه احتمال بیشتر اکشن بودن بازی هست.البته نه در سطح re 6 چون اون کاملا اکشن بود فقط بخش لیون زامبی های کلاسیک داشت.بیشتر شاید مثل ویلیح باشه.در کل تریلر هایپ بالای داشت با توجه به انتظار زیاد برای نسخه جدید ولی به قول دوستان از نظر کیفی در اندازه تریلر معرفی 7 و 8 نبود

اونطور که بایدو شاید با وجود رفرنس ها این تریلر برای من جذابیتی نداشت، اینکه کسی نمی دونه چه مسیری رو پیش گرفتن بخاطر اینه که تریلر وایب همه چی می داد. بازگشت به راکون سیتی در نگاه اول یادآور بهترین دوران این سبکه ولی تا مشخص نشه پشت ایده چیه نمی شه بد یا خوب دونستش، در هر حال راکون سیتی پس از انفجار تبدیل شده به شهر اشباح! الان بخوام نظر بدم می گم کاش این شهر نفرین شده رو رها می کردن و در همون نسخه های کلاسیک پروندشو مختومه اعلام می کردن، استفاده از این نام در حال حاضر بیشتر از اینکه برای من نوستالژی طور باشه، احساس می کنم ایده هاشونو از خالق اثر قرض گرفتن و از خودشون چیزی برای ارائه ندارن، شهر ترکید تموم شد رفت. هزار بار دیگه هم می شه از این فضا برای مقاصد پلید استفاده کرد ولی خب اسمش شیردوشیه. با تریلرهای بعدی ممکنه نظرم تغییر کنه ولی این انونس نتونست نظرمو به خودش جلب کنه

خیلی خوشحالم کامل بیخیال اول شخص نشدن:دی
.
.
قشنگ مشخصه RE Engine داره زور های آخرشو می زنه:دی درسته انجین برا محیط های سند باکس اپدیت شده ولی اون تغییر ویژوالی از 2017 به اینور تو این سری دیده نمی شه...

من یک تئوری دارم:دی همونطور که خیلی ها فکر می کردن RE در RE Engine یعنی اسم سری...و مشخص شد منظور اون نیست... ولی کوچ به RE Engine از Re7 شروع شد

من احساس می کنم شروع تغییرات و کوچ به انجین نسل بعد که Rex engine هست... از dino crisis شروع می شه:دی

پ ن: Rex هم در واقع از RE neXt engine هست:دی

بعد از دیدن تریلر2 gta vi دیگه اکثر بازی ها گرافیکشون نسل 9ی بنظر نمیاد این بازی هم بنظر تفاوت گرافیکی چندانی با اویل 8 نداره . حالا شاید در تریلر های بعد بهتر بشه اما نه خیلی و همون نسل 8/5 میمونه.

در مورد امتیاز فقط امیدوارم در مورد نسخه های اصلی سنت شکنی بشه و امتیازشون بالای 9 بشه . چون این چند ساله فقط ریمیکها بالای 9 بوده .

آخرین ویرایش:
با تریلر حال نکردم ....
نه تکلیف دوربین رو مشخص کردن....
نه لیون رو نشون دادن ....
نه گیم‌پلی نشون دادن ....
از راکون سیتی هم که دوباره شیر دوشی کردن ...
تریلر رونمایی بود دیگه فقط نشون دادن که بگن کلیت ماجرا چیه. باز خوبه ترول کردن وگرنه اونکه طرف بیاد بگه بازی رو داریم میسازیم از صدتا فحش بدتر بود انگار کسی خبر نداشت.
ما ناشر داریم فناشو گرفته به چپش و هرچندماه میاد دری وری نشون میده و میره و فقط خبر کنسلی بازیاش میاد! باز کپکام تکلیفش با خودش مشخصه و سیر چند سال اخیرش نشون داده بازی بد نمیسازه.

اقا شیردوشی چیه دیگه ؟ هیچ وقت شهر راکون بعد از تخریب رو ندیده بودیم . این مکان دیگه اون شهر زمان شیوع نیست شده یک لونه برای انواع هیولاها که تو هر گوشش قایم شدن . در ضمن یکی از لوکیشنای بازیه .
یک اسپایدرمن داریم سه شماره دقیقا یک مپ رو کپی پیست کردن . به اون میگن شیردوشی.

آخرین ویرایش:
دوستان اسم بازی این میتونه باشه

Resident Evil:
مامور ضعیفِتو تنها بفرست تو هتل مخروبه که حوادث بدی قبلا توش رخ داده و از قضا مادرشم همونجا کشته شده؛ حتما نتایج خوبی خواهد داشت :-bd

ولی برا اینکه طولانی نشه گذاشتن «مرثیه» دیگه:D

بعضی از دوستان بخاطر ساز مخالف زدن به هر چیزی متوسل میشن. من اویل باز نیستم. کلا ۳ اویل تموم کردم. شماره ۱ توی ps4 اویل ۷ و revelations 2. ولی پسر دایی من خوره اویل هست یعنی اویل ۴ رو انقدر تموم کرده چشم بسته تا آخر میره. اون میگفت ۲ ساعت بیشتر نتونستم اویل ۶ رو بازی کنم ولی یه سری دوستان میگن اون از ۷ بهتر بوده. خدایی متا امتیاز کاربران و هر کسی دیدم میگه اویل ۶ یه افتضاح بود. گیم پلی هم خب طبیعی نشون ندن همه بازی ها اول یه نمایش داره بعد گیم پلی هنوز ۷ ماه مونده تا بازی بیاد. خیلی از بازی ها یه ماه قبل گیم‌پلی رو نشون میدن.
اینا رو من نگفتم که قطعی بازی خوبه ولی اشکال بنی اسرائیلی هم نگیرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or