@homayoon k2
منم برای همین اشاره کردم که به نظرم بهترین حالت اینه که منطقه به منطقه باشه ، یه منطقه رو تموم کنیم و بریم مرحله بعد.
اما مناطق بزرگ باشن.
به نظرم RE جا داره که حداقل مپ بازی بزرگتر از اینی که هست بشه.
اینطوری استاندارد ماموریت های جانبی احتمالی حفظ میشه ، طراحی با دست مراحل ، POIها ، اینکه دشمنها کجا باشن و بالانسش کنن و...
اینها رو خیلی بهتر میشه به نسبت یک مپ بزرگ جهان باز مدیریت کرد.
کلی مکانیک جدید میشه به بازی اضافه کرد.
مثل اضافه شدن فکشنهای مختلف دنیای RE که خیلی گیم پلی رو جذابتر میکنه و همینطور زمینه رو برای ورود کلی کرکتر به بازی فراهم میکنه.
اصلا میشه تصور کرد که حتی یه دنیای بزرگ و جدید برای یه سه گانه خلق کنن که تو هر نسخه بخشی از اون در دسترس باشه که خودش خلاصه میشه تو مناطق کوچکتر.
چیزی نزدما
میخوام بگم دستشون بازه برای هرکاری
دوستان توبه کنید
خدایی یکی از تنها مجموعه های هست که خرابش نکردن, چرا اینم دوست دارین با اوپن ورد شدن فاتحش خونده بشه،
همین مونده که رزیدنت ایول مثل فارکرای و اساسین بشه.
اوپن ورد شدن باعث میشه کلی فچ کوئست و مراحل جانبی تکراری ببینیم.
ولی فکر نمیکنم این کار رو کپکام بکنه،
من دوست دارم تغییر یه چیزی تو مایههای (کلاسیک ها به ۴) یا (۴,۵,۶ به هفت و هشت), یعنی یه تغییر این چنینی نه اینکه جهان باز باشه با یک عالمه کانتنت و کارهای تکراری
صحبت از اینه که سندباکس باشه ولی مراحل وسیع باشن و منطقه به منطقه پیش برن (Zone) .
اینطوری طراحی مراحل میتونه با دست باشه ، اکسپلوریشن و لوت/ریوارد داشته باشه که الان خیلی تو بورسه و پلیرها این رو میپسندن و... ویژگیهایی از این دست.
مطمئنا هیچکس جهان بازهای پر از خالی یوبیسافتی رو نمیپسنده.
اما اگه کپکام بخواد بسازه کارش تو این زمینه بد نیست.
خیلی بهتر و جذابتر از یوبیسافت میسازه.
DD 2 رو اگه بازی کرده باشی که خب پس میدونی چی میگم.
==========
البته اینها همش احتماله.
نمیدونیم منظور تیم سازنده از ویژگیهای جدید و تحول چی میتونه باشه .
دم دستی ترین احتمال برای بحث کردن همین احتمال جهان باز شدن و گنده شدن مپ و غیرست که شایعش رو قبلا داشتیم (با اینکه نشتی معروف ردش کرد

)