Resident Evil : Operation Racoon City PC

6a28jwhhcu20r7vkmqn.jpg

ناشر:CAPCOM
سازنده: Slant Six
تاریخ عرضه: winter 2012

بعد از مدتها capcom بلاخره از جدیدترین RE خود پرده برداری کرد.عنوان جدید (Operation Racoon City) نام دارد که توسط Slant six در دست ساخت است.به گفته سازندگان این عنوان یک شوتر تیمی خواهد بود و شما در آن نقش نیروهای ویژه آمبرلا را خواهید داشت که در تلاش نابودی آثار آمبرلا در راکون سیتی و بازماندگان صانحه راکون هستند.پیش از این بازی تنها برای 360 و PS3 تایید شده بود که امروز طی خبری کپکام رسما اعلام کرد که بازی برای PC بصورت همزمان با کنسولها عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: Navid
sسلام منم بازی کردم ولی نمیدونم چی شد یا Pc ش خوبه یا ... خلاصه من که خیلی خوشم اومد از بازی
گیم پلی ش که خیلی خوبه روون وجذاب گرافیکشم که در سطح بالا (حالا نه غول) قرار داره فقط داستانش خیلی گنگه ولی cg هایی که در طول بازی نشون میده خیلی باحاند صداگذاری بازی هم خوب نیست فقط به نظر من مشکل اصلیش اینه که بازی گروهیه اگه تکی بود بهتر میشد اینطوری از حال و هوای اویل فاصله گرفته
ودر کل به نظر من اینقدرم که میکوبونینش بد نیست امتیازاتش برا pc نمیدونم اگه زیر 7 باشه نامردیه.....

سلام همونطور که میدونین بازی قرار بود 2 هفته دیگه بیاد اما لو رفت و برای دانلود تو اینترنت پخش شد.میخواستم ببینم بازی مشکلی نداره مثل باگ و یا مرحله هاش ناقص باشن یا از اینجور مشکلا یا اصلا بازی نسخه بتا نیست که قرار باشه تو نسخه اصلیش مشکلاش بر طرف بشه و یا نسخه اصلیش بیاد؟

حیف 3.5 گیگ کخ بلک باکسشو دانلود کردم ! اگر بازی رو سال 2004 میساختن و سال 2005 میدادن بیرون بازم هیچی نمیشد ! دوستان مزخرف ترین بازی این چند سال ! گرافیک و گیم پلی افتضاح . اصلا حالم بد شد ! :|

حیف 3.5 گیگ که بلک باکسشو دانلود کردم ! اگر بازی رو سال 2004 میساختن و سال 2005 میدادن بیرون بازم هیچی نمیشد ! دوستان مزخرف ترین بازی این چند سال ! گرافیک و گیم پلی افتضاح . اصلا حالم بد شد ! (2)

با ورود به بازی هیچ نشونی از رزیدنت اویل پیدا نکردم بازی از نظر من یه شوتر معمولی با ریتم خیلی سریع که آدم احساس می کنه داره house of the dead بازی میکنه البته بازی رو زیاد ادامه ندادم که بخوام نظر کلی بدهم ولی این بازی برای من RE نبود امیدوارم کل تیم بازی سازی رو تغییر بدهن چون راه رو خیلی دارن کج میرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or