Resident Evil : Operation Racoon City PC

6a28jwhhcu20r7vkmqn.jpg

ناشر:CAPCOM
سازنده: Slant Six
تاریخ عرضه: winter 2012

بعد از مدتها capcom بلاخره از جدیدترین RE خود پرده برداری کرد.عنوان جدید (Operation Racoon City) نام دارد که توسط Slant six در دست ساخت است.به گفته سازندگان این عنوان یک شوتر تیمی خواهد بود و شما در آن نقش نیروهای ویژه آمبرلا را خواهید داشت که در تلاش نابودی آثار آمبرلا در راکون سیتی و بازماندگان صانحه راکون هستند.پیش از این بازی تنها برای 360 و PS3 تایید شده بود که امروز طی خبری کپکام رسما اعلام کرد که بازی برای PC بصورت همزمان با کنسولها عرضه خواهد شد.

• Like
Reactions: Navid
RE4 و DMC3 بر میگردن به سری اول بازی های که Capcom با Ubi شروع کردن رو PC منتشر کردن که انصافا DMC3 کیفیت خوبی نداشت ولی RE4 نسخه اصلیش(اگه یادت باشه RE4 نسخه ی پورت شده آسیایش تو نت اول پخش شده بود که Biohazard هم بود) خوب بود گرافیک بازی با یه پچ کلا عوض میشد و راحت GC و PS2 رو میخورد. در کل بخوایم حساب کنیم Capcom تا اینجا بازیهاش پورت های کاملا مناسبی داشتن.

درسته اون پچ بازی رو خیلی بهتر میکرد از نظر گرافیک
ولی از نظر کنترل بازی و اینا خیلی مشکل داشت !
ولی من الان نسخه ی اچ دی شده که روی پی اس ان منتشر شده رو دارم بازی میکنم (نسخه4)
انصافا با اون پچ گرافیکش بهتر از این اچ دیه میشد :d

درسته اون پچ بازی رو خیلی بهتر میکرد از نظر گرافیک
ولی از نظر کنترل بازی و اینا خیلی مشکل داشت !
ولی من الان نسخه ی اچ دی شده که روی پی اس ان منتشر شده رو دارم بازی میکنم (نسخه4)
انصافا با اون پچ گرافیکش بهتر از این اچ دیه میشد :d
کنترل بازی قبول دارم که مشکل داشت و درست حسابی نمیشد با موس کیبورد بازی کرد ولی اینم باید در نظر بگیریم بازی های از قبیل RE4 با گیم پد میرن همین RE5 که برا موس کیبورد خیلی وقت گذاشته بودن تا همه چی هماهنگ باشه هم زیاد جالب نبود و اصلا لذت بازی کردن با گیم پد نمیداد حالا باید دید Operation Racoon City چی میشه:d

ببخشید دوستان با این مشکلاتی که دوستان توی بخش Xbox برای این بازی فرمودند و پچ هایی که باید برای کنسولشون نصب کنند

آیا کپکام سعی بر این داره که بازم با پچ اینا رو از بین ببره یا درست میکنه ؟

البته دوستان عجله نکنن و ترافیک خودشون رو بی خود هدر ندن.کیفیت بازی اینقدر پایینه که ما همون یکبارش هم به زور رفتیم تا آخرش.
در آخر آبروی هر چی اویله برده...

بازی رسید دستم. نصب کردم و دقیقا بعد از 5 دقیقه مستقیم پاکش کردم.
یه افتضاح یه تمام معنا از نظر گرافیک. دیگه وای به حال بقیه اش.

بازی رسید دستم. نصب کردم و دقیقا بعد از 5 دقیقه مستقیم پاکش کردم.
یه افتضاح یه تمام معنا از نظر گرافیک. دیگه وای به حال بقیه اش.
سلام
اولش گرافیکش بده . ولی مراحل بعد مخصوصا وقتی میره تو شهر خیلی خوب میشه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or