Resident Evil HD Remaster | PC

w4v730x6rzprku1vcefr.png

Developer : Capcom
Publisher :
Capcom
Genre :Survival Horror
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / PS4 / Xbox One
Release Date:
20 January 2015

دقایقی پیش Capcom به طور رسمی از نسخه ریمستر شده عنوان Resident Evil HD Remaster رونمایی کرد. این عنوان در اصل در سال 2002 به صورت انحصاری برای کنسول Gamecube ساخته شده بود.

از جمله ویژگی های این عنوان می‌توان به انتخاب نسبت تصویری 4:3 و 16:9 و ارتقا کیفیت بافت ها اشاره کرد. همچنین دوربین بازی دستخوش تغییراتی بوده که بازیکن قادر خواهد بود بین دو حالت داینامیک (همانند Code Veronica) و ثابت، انتخاب داشته باشد.

بازی به صورت دیجیتالی برای پلتفرم های ذکر شده عرضه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
میگم کسی این فایل سیو بازی که حدود 4-5 گیگ هستش رو توی درایو C دیده ؟ :d نه 4-5 گیییییییییگ!!!!!!!!!
دوستان دوربین سوم شخص هم داره؟

نه. دوربین همینه که هست

آخه دوستان گفتن دو نوع دوربین داره؟!!!

دوستان دوربین سوم شخص هم داره؟
نه دوست من
دوربین فقط یک حالت داره و اونم کلاسیک هستش
اما بازی دونوع کنترل داره :
یکی همون کلاسیک و اصلی خود اویل قدیمیاست که (جهت بالا برای دویدن به جلو ). (جهت چپ و راست برای چرخیدن ) و ( جهت پایین برای عقب رفتن )هستش
یکی دیگه هم به این صورته که جهت ها با توجه به دوربین عوض میشه و هر طرفی رو بگیری کاراکتر همون طرفی میره .

بچه ها من مشکل افت فریم شدید دارم بازی اونقدر سنگین نیست....بازی از فریم 30 اروم اروم برای من تا 19 پایین میاد....پچ ندادن؟
vga:gt540m
ram:4gig
cpu: cori5
fhcd

شرمنده من یه سئوال خیلی حیاتی داشتم

وقتی آیتم ی رو از زمین بر میدارم و جعبه یا کیف آیتمم پر میشه ، چجوری میتونم آیتم اضافی رو جا به جا یا بندازم زمین ؟؟؟؟

وقتی آیتمم پر میشه ، میخوام یه آیتم دیگه از زمین بر دارم ، میگه آیتمات پر شده

ولی بر خلاف ایول های دیگه ، از Drop یا جا به جا کردن خبری نیست

خیلی ممنون میشم کمکم کنین از همون اول گیر اینجام​

شرمنده من یه سئوال خیلی حیاتی داشتم

وقتی آیتم ی رو از زمین بر میدارم و جعبه یا کیف آیتمم پر میشه ، چجوری میتونم آیتم اضافی رو جا به جا یا بندازم زمین ؟؟؟؟

وقتی آیتمم پر میشه ، میخوام یه آیتم دیگه از زمین بر دارم ، میگه آیتمات پر شده

ولی بر خلاف ایول های دیگه ، از Drop یا جا به جا کردن خبری نیست

خیلی ممنون میشم کمکم کنین از همون اول گیر اینجام​
متاسفانه این نسخه قابلیت Drop نداره. فقط باید از آیتم باکس استفاده کنید که فضای خالی گیرتون بیاد.
اون RE Zero هست که قابلیت Drop داره ولی آیتم باکس نداره:d

من عذر میخوام دوست گلم

چجوری میشه از آیتم باکس استفاده کرد ؟؟ میشه یه توضیحی بدی خیلی ممنون میشم
خب دیگه. یه سری از اتاق ها هستن که توش یه جعبه بزرگ هستو میتونی آیتم ها رو توی اون بندازی. از این اتاق ها فکر کنم 6-7 تا توی بازی هستن. بازش میکنی و هر چی خواستی میندازی توش یا بر میداری.
========================================
کسی کاستوم های کریس و جیل رو دیده همین اول؟:d کاستوم های RE5 هستن:d

خب دیگه. یه سری از اتاق ها هستن که توش یه جعبه بزرگ هستو میتونی آیتم ها رو توی اون بندازی. از این اتاق ها فکر کنم 6-7 تا توی بازی هستن. بازش میکنی و هر چی خواستی میندازی توش یا بر میداری.
========================================
کسی کاستوم های کریس و جیل رو دیده همین اول؟:d کاستوم های RE5 هستن:d

علی میشه همین اول کار با اون کاستوم ها بازی رو شروع کرد ؟

علی میشه همین اول کار با اون کاستوم ها بازی رو شروع کرد ؟
آره فکر کنم. توی صفحه انتخاب کاراکتر، روی هر شخصیت بالا یا پایین بزنی، کاستوم بعدی رو میاره:d من خودم چند ساعت پیش بازی رو تموم کردم و تازه فهمیدم/:)

کلا 2 بار بازیو با کرس و 2 بار با جیل تمام کنی هر 4 تا کاستوم باز میشه . کاستوم دوم جیل کاستوم اویل 3 هست و کاستوم دوم کرس هم کاستوم کد ورو نیکا هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or