Resident Evil HD Remaster به صورت رسمی معرفی شد

Schürrle

کاربر سایت
31719388249428873978.jpg

Capcom امروز اعلام کرد که نسخه ی بازسازی شده ی جدید Resident Evil با نام Resident Evil HD Remaster برای PS4 , PS3 , XBOX360 , XBOX ONE و PC منتشر خواهد شد.بازی در اوایل سال 2015 به صورت دیجیتالی عرضه می شود و این پورت بر پایه نسخه ی "بازی سازی شده" ی Resident Evil برای کنسول GameCube در سال 2002 ساخته می شود.نسخه ی جدید به صورت 1080p و 30fps اجرا خواهد شد (برای کنسول های نسل قبل به صورت 720p ).

هنوز حرفی در مورد قیمت بازی در اروپا زده نشده است ولی قیمت بازی در ژاپن ،جایی که نسخه ی نسل قبلی بازی قبل از کریسمس عرضه می شود، 3990 یِن (حدود 23 پند) اعلام شده است.نسخه ی XBOX360 و PS3 بازی در تاریخ 27 نوامبر در ژاپن منتشر خواهد شد.
شما قادر خواهید بود که بازی را به نسبت تصویری 4:3 انجام دهید یا به صورت 16:9.

51831210730249506537.jpg

Resident Evil در ابتدا در سال 1996 برای PS 1 منتشر شد و در سال 2002 برای GameCube بازی سازی شد (که بعداً همین نسخه برای Wii پورت شد).
فعلاً نسخه ی Wii U برای این پورت در نظر گرفته نشده است.با این وجود که نسخه ی باز سازی شده ی قبلی در اصل انحصاری Nintendo بود.

تصاویری هم از نسخه ی PS3 و XBOX360 بازی توسط Famitsu منتشر شده است:

با تشکّر از .:BigBoss:. بابت تصاویر :دی

منبع

همچنین ویدیویی منتشر شده است که در آن سازندگان بازی Tetsuya Kitabayashi و Yoshiaki Hirabyashi در مورد بازی صحبت می کنند.

لینک ویدیو

آخرین ویرایش:
Dolphin این بازی رو خیلی خوب اجرا میکنه. اون هم ورداشته بودن براش لانچر ساخته بودن وگرنه توسط Dolphin اجرا میشد. این بازی قبلا هیچوقت برای PC یا پلتفرم دیگه‌ای(غیر از GC و Wii) عرضه نشده.

مگه من گفتم آفیشیال واس پی سی ریلیز شده بود؟؟؟
بله دلفینم در اجرای بازی مشکلی نداش جز تنظیماتش ک با لانچر برطرف شد!!!:)

- - -ویرایش - - -

البته اونی که لانچر داشت هم با دلفین اجرا میشد و در واقع تنظیمات دلفین رو بهینه کرده بودند.
البته برای من فریم خوب بود . مشکلی نبود جز یکی دوجا که زیر سی اومد.
تو عکسا یه مقدار نور پردازی و سایه زنی بیشتر شده و انگار بلور هم اظافه شده و گرنه رزولوشن و انتی روی pc بوسیله شبیه ساز در دسترس بود.
کاش نسخه زیرو یا کد X رو ریمیک میکردن
آره دیگه باگایی ک دلفین میداد تو بازی دیده نمیشد!!
برای من ک مشکلی نداشت غیر از لود دیسک 2!!!:|
زیرو هم تقریبا تکلیفش مثه ریمیکه با دلفین اجرا میشه!!!
ولی Re 1 Remake روون تر از Zero هست!!!

- - -ویرایش - - -

البته فک میکنم لانچر شدن بازی مشکل پلی شدنشو رو 4:3 برطرف میکرد و امکان واید اسکرین شدنشو میداد!!!

نفهمیدم چی شد؟:-/
اگر الان RE4 رو یه دفعه دیگه ریمستر و HD میکردن همتون به به چه چه میکردین و یه بار دیگه هم میخریدینش ولی الان که بهترین ریمیک تاریخ که نظیرش تا حالا دیده نشده و میخواد با کیفیت بهتر عرضه بشه، اَه اَه میکنین؟
REmake بهترین اتمسفر رو توی کل سری RE داره و به علاوه داستان رو به نسبت به شماره اول اصلی کامل تر بازگو میکنه و برای کسایی که نتونستن بازیش کنن، ریمستر شدنش خبر فوق العاده ای بود.
یکی از معدود کارهای خوب کپکام توی چند سال اخیر بود و امیدوارم این روند رو برای بقیه سری های این شرکت مثل Onimusha هم تکرارش کنن.

هر چند من خوشحالم ولی من با همین کیفیت روی PC با شبیه ساز بازی کردم. ولی مشکلات صدا و افت فرم ت وبعضی جاها داشتم . من حتی رزیدنت اویل 4 HD رو بازی هم نکردم خخخخخ فقط 4 اوریجینال رو اونم همو نزمانی که اومد تموم کردم. ولی این یک شاهکاره فرق میکنه هر چند کپکام معلوم نیست هدفش چی بوده از این کار واقعا! آیا رزیدنت اویل 7 کشن میشه و اینو میخواد به برای اینکه سر و صداهای فن های قدیمی رو بخوابونه یا کلا میخواد برگرده به ریشه ها و اتمسفر کلاسیک و این یک نشانه هست! بهر حال با این اوصاف من بعید میدونم تا سال 2015 خبری از رزیدنت اویل 7 بشه.

نفهمیدم چی شد؟:-/
اگر الان RE4 رو یه دفعه دیگه ریمستر و HD میکردن همتون به به چه چه میکردین و یه بار دیگه هم میخریدینش ولی الان که بهترین ریمیک تاریخ که نظیرش تا حالا دیده نشده و میخواد با کیفیت بهتر عرضه بشه، اَه اَه میکنین؟
REmake بهترین اتمسفر رو توی کل سری RE داره و به علاوه داستان رو به نسبت به شماره اول اصلی کامل تر بازگو میکنه و برای کسایی که نتونستن بازیش کنن، ریمستر شدنش خبر فوق العاده ای بود.
یکی از معدود کارهای خوب کپکام توی چند سال اخیر بود و امیدوارم این روند رو برای بقیه سری های این شرکت مثل Onimusha هم تکرارش کنن.

Capcom ـه دیگه باید یه جوری بهش گیر داد.... کاز دَتس کوووووووول!!!

اقا قرار نیست گرافیکش 1080/60 باشه که!!!
میخوان بازی رو رو کنسولی غیر از کنسولای نیتندو بدن تا اونایی که این شاهکارو بازی نکردن،بازیش کنن.
این دوستانی هم که از دلفین حرف میزنن اون موقع که هر چی میگفتیم که در مورد شبیه ساز راهنمایی کنن کجا بودن؟!

جدا کپکام سر قولش مونده،بازگشت به ریشه ها .
کارای امید وار کننده ای کردن،ریمیک Revelations روی کنسول ها عالی بود،حالا هم این .
اگه واقعا به همین منوال خوب و درست ادامه بدن،یه spin off جدید و بعدشم هم یه عنوان اصلی شماره داره میتونه بازی رو به عرش برگردونه !

برای من که خبر خیلی خوبی بود! :دی
سال ها (!) بود میخواستم بازی رو با امولاتور انجام بدم ولی حس و حالش نبود و الآن دیگه میشه راحت رفت سراغش. :دی

هر چند من خوشحالم ولی من با همین کیفیت روی PC با شبیه ساز بازی کردم. ولی مشکلات صدا و افت فرم ت وبعضی جاها داشتم . من حتی رزیدنت اویل 4 HD رو بازی هم نکردم خخخخخ فقط 4 اوریجینال رو اونم همو نزمانی که اومد تموم کردم. ولی این یک شاهکاره فرق میکنه هر چند کپکام معلوم نیست هدفش چی بوده از این کار واقعا! آیا رزیدنت اویل 7 کشن میشه و اینو میخواد به برای اینکه سر و صداهای فن های قدیمی رو بخوابونه یا کلا میخواد برگرده به ریشه ها و اتمسفر کلاسیک و این یک نشانه هست! بهر حال با این اوصاف من بعید میدونم تا سال 2015 خبری از رزیدنت اویل 7 بشه.
منم 60 بار بدون مشکل با مبدل بازیش کردم (فقط CPU مهم بود) ولی ریمستر شدنش هم خبر خوبی برام بود چرا که واقعا بازی یونیکی بود.
کپکام هم الان وضعیت مالیش خوب نیست و چه خوبه که این کارهای کوچک و مفید و به جا رو انجام میده.
در مورد RE7 هم احتمالا خبرهایی توی TGS بشه که پاتوق کپکامه.
Capcom ـه دیگه باید یه جوری بهش گیر داد.... کاز دَتس کوووووووول!!!
آره به خدا. درسته که یه مقطعی سیاست های فوق العاده بدی به اجرا گذاشت اما تموم شد و گذشت. بعضیا جوری رفتار میکنن انگار ارث پدریشون رو خوردن. دوست ندارین، به خودتون مربوطه. اینقدر فحش و بد بیراه به کپکام بدین تا چش و چالتون در آد:-$

حمید جان برای کسانی که تاکنون بر روی GameCube و Wii بازی نکردند تجربه فوق العاده ای میشه . بر روی کنسول های نسل هشتم و PC به صورت 1080 هست و مدل های 3D و تکسچر ها بهبود یافتند . طرح جایگزین برای کنترل کلاسیک هم برای طرفدارهایی که با RE های مدرن آشنا شدند وجود داره که کرکتر به صورت مستقیم در جهت آنالوگ حرکت می کنه .
Remake هم یکی از زیباترین سری کلاسیک هست .

چه جالب همين هفته ي پيش يك دور بازي رو با Dolphin تموم كردم.اصلا هم مشكل نداشت و كاملا روان اجرا ميشد.حالا هم چه خوب كه ريليز رسمي براي بازي در نظر گرفتن.اين نسخه موفق بشه ميشه اميدوار بود كه ريميك اساسي نسخه دوم و سوم هر عرضه بشه.

گرافيك نسخه ريميك و Zero هم اونقدري خوب هستش كه من در كنار Watchdogs بدون اينكه احساس بدي داشته باشم بازيشون كردم.

حداقل یه ریمیک از نسخه دوم یا سوم می ساختن . hd کردن یه ریمیک که تو این 14 15 سال هر جنبنده ای روی هر نوع پلتفرمی تجربش کرده چه ارزشی می تونه داشته باشه ؟ حرکت های خنده دار کپکام همچنان ادامه داره !

حمید جان برای کسانی که تاکنون بر روی GameCube و Wii بازی نکردند تجربه فوق العاده ای میشه . بر روی کنسول های نسل هشتم و PC به صورت 1080 هست و مدل های 3D و تکسچر ها بهبود یافتند . طرح جایگزین برای کنترل کلاسیک هم برای طرفدارهایی که با RE های مدرن آشنا شدند وجود داره که کرکتر به صورت مستقیم در جهت آنالوگ حرکت می کنه .
Remake هم یکی از زیباترین سری کلاسیک هست .

مثل این که برای بعضی از دوستان سو تفاهم پیش اومده. من همیشه گفتم و میگم رزیدنت اویل ریمیک بهترین رزیدنت اویلی هست که تا حالا ساخته شده اما با توجه به این که ریمیک خودش به نوعی HD شده رزیدنت اویل 1 1996 هست معقولانه تر این بود که رزیدنت اویل 2 یا 3 HD بشن. مخصوصا 2 . اگه نه در این که ریمیک یک شاهکار هست هیچ شکلی نیست البته برای بعضی ها که این بازی رو نتونستن هنزو بازی کنن بنا به دلایلی این خبر فوق العاده خوشحال کننده ای بود. منم از این خبر ناراحت که نیستم اتفاقا با این بازی با طرح جایگزین خیلی هم تجربه خوبی هست چرا که میشه یه جورایی طعم یک رزیدنت اویل Survival- Horror با کنترل مدرن رو چشید.

آره به خدا. درسته که یه مقطعی سیاست های فوق العاده بدی به اجرا گذاشت اما تموم شد و گذشت. بعضیا جوری رفتار میکنن انگار ارث پدریشون رو خوردن. دوست ندارین، به خودتون مربوطه. اینقدر فحش و بد بیراه به کپکام بدین تا چش و چالتون در آد

آرامش خودتو حفظ کن کسی به کپکام بد بیراه بگه با من طرفه :d ولی خداییش HD رزینت اویل 2 یا 3 رو بده HD بسه دیگه. :d

آخرین ویرایش:
حداقل یه ریمیک از نسخه دوم یا سوم می ساختن . hd کردن یه ریمیک که تو این 14 15 سال هر جنبنده ای روی هر نوع پلتفرمی تجربش کرده چه ارزشی می تونه داشته باشه ؟ حرکت های خنده دار کپکام همچنان ادامه داره !
میشه بفرمایید منظورتون از هر پلتفرم چیه؟
این بازی که فقط رو دو تا کنسول نیتندو اومده:|

میشه بفرمایید منظورتون از هر پلتفرم چیه؟
این بازی که فقط رو دو تا کنسول نیتندو اومده:|
gamecube ، wii و هر جنبنده ای با شبیه ساز pc ! یعنی نداریم فن RE که واقعا فن این سری باشه و نتونسته باشه تو این همه سال با یکی از این شرایط این عنوان رو تجربه کرده باشه . بعد این شرکت احمق افتاده دنبال 1080 کردن و عرضه دوباره !:)) معقول ترین حالت ریمیک کردن نسخه دوم و سوم می تونست باشه اگه واقعا کپکام به فکر طرفدار های بازی هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or