Resident Evil: Degeneration، جزئیات دیسک Blu-Ray

Sweet Jesus

کاربر سایت
3388.jpg

وبسایت اینترنتی The HD Room جزئیات دیسک بلوری فیلم کاملا CG جدید Resident Evil، به اسم Degeneration را فاش کرده است. این فیلم کاملا CG اکتبر امسال در ژاپن در سینما، DVD و Blu-ray منتشر می‌شود. (‌تاریخ انتشار نسخه امریکایی فیلم هنوز مشخص نشده است)

• سیستم تصویر در تصویر (ویژه Blu-Ray)
  • نکات ریز فیلم
  • چگونگی ساخت و پشت صحنه‌های ساخت فیلم
  • معرفی شخصیت‌ها
  • سوتی‌های صداپیشگان
  • مصاحبه با لیان
  • مجموعه تریلرهای Resident Evil: Degeneration
  • تریلر Resident Evil: Degeneration، نمایش داده شده در TGS 08
  • تریلر بازی Resident Evil 5

این فیلم با سیستم تصویری 1.78:1 1080p AVC و صوتی 5.1 Dolby TrueHD soundtrack،‌ آماده سفری هیجان انگیز به دنیای ترسناک Resident Evil در خانه‌های شماست.

فیلم روایتگر داستان لیان اسکات کندی و کلیر ردفیلد،‌ دو قهرمان قدیمی بازی هستند که هفت سال بعد از وقایع راکون سیتی دوباره در یک فرودگاه با یک‌دیگر روبرو می‌شوند و باید در مدت 4 ساعت خطر حمله بیوتروریستی به وقوع پیوسته در فرودگاه را خنثی کنند.

افتضاح

ديشب بعد از كلي صبر اين فيلم انيميشني دستم رسيد ( resident: deg) كيفيتش هم عاليه
به تمام كساني كه انتظارشو ميكشيدن بايد بگم سخت در اشتباه بوديد
كساني كه فيلمو نديدن هيچيزي رو از دست ندادن
فيلم افتضاح محضه
افتضاح
نه فيلمنامه ي جزابي داره !
نه كارگردانيش درسته !
نه .........
صدرحمت به فيلم هاليوديش
آخر فيلم وقتي تموم شد پيشه خودم گفتم اين بود كلي صبر و انتظار !!!!!
گرافيكش هم متغيره
يه جاش عاليه و خيلي جا ها هم گرافيك در حد رندرهاي 8 ساله پيشه
خلاصه از فكر خريدن اورجينالش بياين بيرون

به تمام كساني كه انتظارشو ميكشيدن بايد بگم سخت در اشتباه بوديد
اصلا هم در اشتباه نبودیم به نظر من خیلی خیلی خیلی از اون افتضاح کاری فیلم های به اصطلاح رزیدنتی که فقط اسم بازی رو یدک میکشیدن بهتره.

گرافيكش هم متغيره
يه جاش عاليه و خيلي جا ها هم گرافيك در حد رندرهاي 8 ساله پيشه
عزیز من مگه بازی که یه جاش گرافیکش خوب باشه یه جا بد.

خلاصه از فكر خريدن اورجينالش بياين بيرون
اتفاقا دیشب من خودم توی Play Asia داشتم دنبال نسخه اوریجینال میگشتم که فعلا همین بلو ری رو دیدم. در اولین فرصت ممکن اوریجینال این بازی رو میخرم چون واقعا ارزش داره. در ضمن همین چند روز پیش به یکی از بچه ها میگفتم که اگه کیفیت بلو ری رو بذارن رو نت باز هم دانلود می کنم.

حالا نمی دونم شما چطور نسخه فیلمهایی که کل دنیا قبولش ندارند رو به این ترجیح میدین. حداقلش اینجا چند تا زامبی شکل بازی میبینیم. من نمیخوام نظرات شما رو سرکوب کنم اما واقعا حرف غیر معقولی میزنید. حالا اگه شما شخصا از این فیلم خوشتون نیومده دلیل نمیشه که بیاین اینطوری ازش بگین که ملت هم دیگه نرن دنبالش. به نظر من ارزش داره که خودم دنبال ارجینالش هستم.

من dvdrip دیدم:

متاسفانه تا حد خیلی زیادی دوستمون حق داره. چنگی به دل نمی زنه. جزییات ابتدایه و خیلی بد هم کار شده. یعنی اینجور:
حرکات راه رفتن و دست ها و دویدن و... بدجور تو ذوقه!!
حتی موها در سطح یک فیلم CG نیست.
حرکات چهره که دیگه...?? بنظر اینها mocap تنها استفاده کردند چون حرکات خیلی خشکه و بی کیفیته . تازه میشه گفت تو اویل4 کاتها خیلی بهتر بود!
و فیلمنامه و تنها نکته هایی بخاطر اینکه یادآور خاطرات زیادی از evil2 هست جالبه.

هر چند هم بخوایم طرف فیلم رو بگیریم. همین dvd ش هم زیاده.

حرکات راه رفتن و دست ها و دویدن و... بدجور تو ذوقه!!
بنظر اینها mocap تنها استفاده کردند چون حرکات خیلی خشکه و بی کیفیته .

این مورد حرکات رو کاملا قبول دارم و موافقم. یکم غیر طبیعی حرکاتشون که از همون تریلیر های ابتدایی هم معلوم بود.

من که هنوز ندیدمش و نخریدمش، ولی حتما میبینمش و میخرمش!!!! خداییش انیمیشنی که لیان توش باشه رو باید خرید!!!

کسی نسخه BD رو داره؟ از کجا میشه BD ایش رو خرید؟ امیر کجایی؟ بدادم برس.....

منم انیمیشن رو دیدم . داستانی در کار نیست یه چیزه سر هم بندی شدست.گرافیکش که دیگه چه عرض کنم گرافیک FV:spirit within ساله 2001 از این بالا تره!!!!!
چه امیدی داشتم به این یکی:(

اصلا هم در اشتباه نبودیم به نظر من خیلی خیلی خیلی از اون افتضاح کاری فیلم های به اصطلاح رزیدنتی که فقط اسم بازی رو یدک میکشیدن بهتره.

عزیز من مگه بازی که یه جاش گرافیکش خوب باشه یه جا بد.

اتفاقا دیشب من خودم توی Play Asia داشتم دنبال نسخه اوریجینال میگشتم که فعلا همین بلو ری رو دیدم. در اولین فرصت ممکن اوریجینال این بازی رو میخرم چون واقعا ارزش داره. در ضمن همین چند روز پیش به یکی از بچه ها میگفتم که اگه کیفیت بلو ری رو بذارن رو نت باز هم دانلود می کنم.

حالا نمی دونم شما چطور نسخه فیلمهایی که کل دنیا قبولش ندارند رو به این ترجیح میدین. حداقلش اینجا چند تا زامبی شکل بازی میبینیم. من نمیخوام نظرات شما رو سرکوب کنم اما واقعا حرف غیر معقولی میزنید. حالا اگه شما شخصا از این فیلم خوشتون نیومده دلیل نمیشه که بیاین اینطوری ازش بگین که ملت هم دیگه نرن دنبالش. به نظر من ارزش داره که خودم دنبال ارجینالش هستم.

بجای سی جی گوجه ای فرمون جوجه ای ساختن.. باید اینو بازیش میکردن به سبک کلاسیک اویل، اونوقت خیلی خوب میشد. البته کلا چیز بدی نبود اما خیلی کلیشه ای بود. یجورایی اویل 2 رو تو محیط جدید پیاده کردن. اما از افتضاح قسمت سوم فیلم رزیدنت اویل خیلی بهتر بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or