Resident Evil: Degeneration، جزئیات دیسک Blu-Ray

Sweet Jesus

کاربر سایت
3388.jpg

وبسایت اینترنتی The HD Room جزئیات دیسک بلوری فیلم کاملا CG جدید Resident Evil، به اسم Degeneration را فاش کرده است. این فیلم کاملا CG اکتبر امسال در ژاپن در سینما، DVD و Blu-ray منتشر می‌شود. (‌تاریخ انتشار نسخه امریکایی فیلم هنوز مشخص نشده است)

• سیستم تصویر در تصویر (ویژه Blu-Ray)
  • نکات ریز فیلم
  • چگونگی ساخت و پشت صحنه‌های ساخت فیلم
  • معرفی شخصیت‌ها
  • سوتی‌های صداپیشگان
  • مصاحبه با لیان
  • مجموعه تریلرهای Resident Evil: Degeneration
  • تریلر Resident Evil: Degeneration، نمایش داده شده در TGS 08
  • تریلر بازی Resident Evil 5

این فیلم با سیستم تصویری 1.78:1 1080p AVC و صوتی 5.1 Dolby TrueHD soundtrack،‌ آماده سفری هیجان انگیز به دنیای ترسناک Resident Evil در خانه‌های شماست.

فیلم روایتگر داستان لیان اسکات کندی و کلیر ردفیلد،‌ دو قهرمان قدیمی بازی هستند که هفت سال بعد از وقایع راکون سیتی دوباره در یک فرودگاه با یک‌دیگر روبرو می‌شوند و باید در مدت 4 ساعت خطر حمله بیوتروریستی به وقوع پیوسته در فرودگاه را خنثی کنند.

فردين جان!!!

منهم متوجه شدم... گفتم واه! عضو تحريريه سايت رو.... لول:biggrin1:

خوب پس سو تفاهم بود! :biggrin1:

واقعا دیگه چی بگم آخه. مردم نشستن دنبال این میگردن که یه سوتی بگیرن از ما. آخه یعنی واقعا می خواین بگین نمی دونین که سوء تفاهم شده هان. نه داداش شما دنبال سوتی هستین که برنین طرفو ضایع کنین. به نظرتون من اینقدر تعطیلم که اول اونهمه از فیلم بگم بعد بیام بگم بازیه :confused: بابا واقعا که. دیگی هیچی، چی بگم آخه.

اصلا هم در اشتباه نبودیم به نظر من خیلی خیلی خیلی از اون افتضاح کاری فیلم های به اصطلاح رزیدنتی که فقط اسم بازی رو یدک میکشیدن بهتره.

عزیز من مگه بازی که یه جاش گرافیکش خوب باشه یه جا بد.

اتفاقا دیشب من خودم توی Play Asia داشتم دنبال نسخه اوریجینال میگشتم که فعلا همین بلو ری رو دیدم. در اولین فرصت ممکن اوریجینال این بازی رو میخرم چون واقعا ارزش داره. در ضمن همین چند روز پیش به یکی از بچه ها میگفتم که اگه کیفیت بلو ری رو بذارن رو نت باز هم دانلود می کنم.

حالا نمی دونم شما چطور نسخه فیلمهایی که کل دنیا قبولش ندارند رو به این ترجیح میدین. حداقلش اینجا چند تا زامبی شکل بازی میبینیم. من نمیخوام نظرات شما رو سرکوب کنم اما واقعا حرف غیر معقولی میزنید. حالا اگه شما شخصا از این فیلم خوشتون نیومده دلیل نمیشه که بیاین اینطوری ازش بگین که ملت هم دیگه نرن دنبالش. به نظر من ارزش داره که خودم دنبال ارجینالش هستم.
خيلي از بچه هاي اين فروم اين فيلمو ديدن و از فيلم لذت نبردن
خيلي ها هم مثل من حالشون از فيلم بهم خورده
با اين كه نسخه ي هاليووديش زياد خوب نبود بازم هم از اين انيميشن خيلي زيبا تربود
يه قسمتي از حرفات گفتي كه :مگه بازی که یه جاش گرافیکش خوب باشه یه جا بد.
در رابطه با اين صحبتت هيچ بحثي باهات ندارم چون اطلاعات كافي نداري
در مورده خريدش هم بايد بگم برو اورجينالشو بخر ، قاب كن بزن به ديوار
حالشووووووووووو ببر.
باي

ویرایش : توهین به عضو تحریریه در حین انجام وظیفه !
TyRaX

Last edited by a moderator:
به نظر من که فیلم بدی نبود و ارزش 1500 تومان رو داره دیگه

در کل قشنگ بود

فیلم هم فک کنم حدود 1.40 بود

خوب من هم ميزارم دانلود بشه..... ( که پول 1500 هم ندم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:) ولی جدی اگه از فيلمی خوشم بياد اورجينال ميگيرم ( چه پسريم من:biggrin1: )

کسی ميتونه فيلم batman : dark knight کی مياد روی بلو ری ؟ ميخوام بگيرم.....:love:

خوب من هم ميزارم دانلود بشه..... ( که پول 1500 هم ندم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:) ولی جدی اگه از فيلمی خوشم بياد اورجينال ميگيرم ( چه پسريم من:biggrin1: )

کسی ميتونه فيلم batman : dark knight کی مياد روی بلو ری ؟ ميخوام بگيرم.....:love:
بلو ریش اومده الان توی PlayAsia موجود هست. نسخه DVD Spicial Edition 2 Disc هم اومده که 24$ هستش.

خيلي از بچه هاي اين فروم اين فيلمو ديدن و از فيلم لذت نبردن
خيلي ها هم مثل من حالشون از فيلم بهم خورده
با اين كه نسخه ي هاليووديش زياد خوب نبود بازم هم از اين انيميشن خيلي زيبا تربود
يه قسمتي از حرفات گفتي كه :مگه بازی که یه جاش گرافیکش خوب باشه یه جا بد.
در رابطه با اين صحبتت هيچ بحثي باهات ندارم چون اطلاعات كافي نداري
در مورده خريدش هم بايد بگم برو اورجينالشو بخر ، قاب كن بزن به ديوار
حالشووووووووووو ببر.
باي
دوست عزیز بهتره به لحن حرف زدنت توجه کنی با بچه دو ساله که صحبت نمیکنی. در ضمن همین که شما میگی نسخه هالیودیش بهتره دیگه همه تا آخره داستان رو فهمیدن نمی خواد دو بار تکرار کنی.

بلو ریش اومده الان توی PlayAsia موجود هست. نسخه DVD Spicial Edition 2 Disc هم اومده که 24$ هستش.

دستت درد نکنه فردين جان....

آخه چطوری انقد زود ؟ اينکه هنوز تو باکس آفيس امريکا رو پرده هست...

-------

ويرايش شد.....

آقا اينکه 42 dollar هست.... 24 نيست.... در هر حال. ديدم مرسی.....

من هنوز فیلمو ندیدم ولی اونطور که شما از این فیلم تعریف میکنید واقعا تو ذوقم زدید یعنی انقدر بده؟

والا من که گذشتم رو دانلود... تموم شه بهت ميگم....

سليقه اي هست ديگه...... فيلم هست! خوب شايد به مزاج شما خوب در بياد... به يکی نه!

ولی چون فردين گفت دارم ميگيرم ببينم چيه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or