resident evil code veronica

آره همون اول بازي كه آدم خوارا هي به شيشه ميزنن يه دري هم هست كه از اونور يه صندلي گذاشتن پشتش و قفله . اونجا كه يه دريه كه اگه با وسايل ازش رد شي چراغش قرمز ميشه و درا ميبندن و بايد اول وسايلتو بزاري تو جعبه كنار در بعد بري اونجاس كه نميدونم بايد چيكار كنم ؟؟؟ دستگاهم هيچي بمن نميده ولي اون نشون يا مدالو گذاشتم تو دستگاه اما هيچي بهم نداد.

1 - شما همه وسایل رو تو دستگاه بزار
2 - بعد از اینکه مدال رو گذاشتی تو دستگاه تراش اون رو برات تراش میده ورش دار و بعد به اتاق بغلیش میری
3 - بعد برو جلو کامپیوتر و کلیدش رو بزن که پسره سر میرسه و ...
4 - مدال رو بردار و وسایلت رو هم از دستگاه بردار برو به اول بازی که تو اون قسمت از بازی که پسره رو برای بار اول دیدی و بهت تیر اندازی کرد یک در بزرگ اونجا هست و مدال رو روی در بزار و در باز میشه و .....

آقا مرا راهنمایی کنید
با سلام آقا من مرحله 3-3 گیر کردم یعنی از اونجا که دختره با هامه یکدفعه خون از دهنش بیرون می یاد و میره طرف دیوار انتهایی و یکدفعه حلقه های فلزی دورشو میگیرن و دیوار میچرخه و میره اونطرف دیوار.حتی به باغ اون کوتوله هم رفتم ودو تکه مجسمه دری که دختر دومیه توشه باز کردم و از طریق درا دوباره به همون جا که دختر اولی اسیر شده بود رفتم ولی نه دیگه تونستم تکه دوم اون مجسمه که یک حیوونه با دو کله را پیدا کنم نه دیگه هیچ در جدیدی را باز کردم و نه تونستم به مرحله 3-3 به بعد برسم ظمنا من اون اشیایی که از تو کمد یا جاهای دیگه پیدا میکنم میفروشم اینکه اشکالی نداره لطفا راهنمایی کنید. با تشکر فراوان
من متوجه نشدم !
شما بازی resident evil code veronica رو می گی ؟ این بازی تا جایش که من بازی کردم جای برای فروش اشیا نداره ! :eek: :confused:

خوب حالا یکی بیاد ما رو هدایت کنه:love:
من تو قسمت دوم بازی با کریس وارد یک اتاق میشم که یک دستگیره در روی زمین افتاده وقتی براش میداری دو تا تازان از بالا میپرن پایین (برای اولین بار تو بازی میان) تو اتاق بغلیش یک شیشه هست به رنگ زرد مایل به سبز که سه تا عدد میگره اون عدد رو گیر کردم :((

2

1 - شما همه وسایل رو تو دستگاه بزار
2 - بعد از اینکه مدال رو گذاشتی تو دستگاه تراش اون رو برات تراش میده ورش دار و بعد به اتاق بغلیش میری
3 - بعد برو جلو کامپیوتر و کلیدش رو بزن که پسره سر میرسه و ...
4 - مدال رو بردار و وسایلت رو هم از دستگاه بردار برو به اول بازی که تو اون قسمت از بازی که پسره رو برای بار اول دیدی و بهت تیر اندازی کرد یک در بزرگ اونجا هست و مدال رو روی در بزار و در باز میشه و .....

من متوجه نشدم !
شما بازی resident evil code veronica رو می گی ؟ این بازی تا جایش که من بازی کردم جای برای فروش اشیا نداره ! :eek: :confused:

خوب حالا یکی بیاد ما رو هدایت کنه:love:
من تو قسمت دوم بازی با کریس وارد یک اتاق میشم که یک دستگیره در روی زمین افتاده وقتی براش میداری دو تا تازان از بالا میپرن پایین (برای اولین بار تو بازی میان) تو اتاق بغلیش یک شیشه هست به رنگ زرد مایل به سبز که سه تا عدد میگره اون عدد رو گیر کردم :((
اون یه تاریخ تاریخشم 8/12 که میشه 128 :eek:

من یه مورچه ی ابی پیدا کردم و گذاشتم تو music box بهد از این:confused: باید چیکار کونم
باید مورچه ی قرمز هم بگیری بذاری تو اون یکی موزیک باکس
مورچه ی قرمز تو اتاق تابلو ها واقع در :biggrin1: همونجایی که استیو توش گیر میکنه نه اتاق بغلی :biggrin1:
باید کلیدش پیدا کنی اول
بازم خواستی بگو راهنمایی کنم
همرو نمیگم که مزش نپره ;)
GOOD LUCK

من اونجا گیر کردم که وسایل را داخل دستگاه میزارم ! یک ارم چیزی اونطرف برمیدارم توی دستگاه اسکن میزارم ولی هیچ چیزی نیست (فلزی بزارم که شبیه سازیش کنه ! ضمنا نمیتونم هم ردش کنم؟) چه کنم؟!

من اونجا گیر کردم که وسایل را داخل دستگاه میزارم ! یک ارم چیزی اونطرف برمیدارم توی دستگاه اسکن میزارم ولی هیچ چیزی نیست (فلزی بزارم که شبیه سازیش کنه ! ضمنا نمیتونم هم ردش کنم؟) چه کنم؟!

یک صفحه میزاری دستگاه روشن میشه بعد یک وسیله دیگه رو هم باید بگیری شبیه لوح خام است که در همون دستگاه میزارید تا از روش یک لوح نقش دار درست کنه .

وقتی با کپسول آتشو خاموش میکنی یه کیف فلزی بهت میده برو تو منوی آیتمهات کیفو بررسی کن توش یه تیکه فلزه که باید اونو به دستگاه بدی تا شبیه سازیش کنه

kooooooomak giiiir kardam onjayish ke yek dastgahiye ke bayad vasayeleto bezari dakhelesh bad yek chize beyzi sheklo bayad bezari dakhele ye dastgah badesh bayad chikar konam madiyonid age gavab nadid ok:-o:-s:((:(
قونین رو که بخونید نوشته:
زبان نوشتاری سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی است و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی نوشته های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع است. اما استفاده کردن از لغات انگلیسی و ذکر متن یا جملات انگلیسی جهت توضیح و یا درک بهتر مطلب (البته با نگارش صحیح) ایرادی ندارد. چنانچه کاربر از اعضا جدید باشد ابتدا تذکری در رابطه با رعایت قوانین نوشتاری دریافت می کند. در صورت تکرار این عمل اخطار دریافت کرده و عدم توجه به اخطار منجر به قطع دسترسی وی به مدت 2 هفته خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or