resident evil code veronica

left به معنی چپ است
right به معنی راست است
و با زدن این دو دوکه طبقه گفته ای متن چهار شکاره بهت میده که فککنم میز شروع به حرکت میکنه

مرسی من اونجا رو به یاری شما جلو رفتم اما باز دوباره گیر کردم
اوجا هستم که یک تابلوی بزرگ که عکس یک پسر هست بعد 6تا تابلوی دیگه که یکیش یک زنی هست یکیش یک مرد که شمع توی دستشه یکی دگهشم یک مرد با 2 تا بچه یکی دیگه یک پیره مرد یکی دیگش یک مرد که چای توی دستشه یکی دیگش هم مردی هست که پشتش یک بشقابه بعد هر کدوم یک دکمه دارن ولی اون عکس بزرگ پسره یک دکمه داره که وقتی میزنیش آژیر مزنه (چی کار باید بکنم؟)

مرسی من اونجا رو به یاری شما جلو رفتم اما باز دوباره گیر کردم
اوجا هستم که یک تابلوی بزرگ که عکس یک پسر هست بعد 6تا تابلوی دیگه که یکیش یک زنی هست یکیش یک مرد که شمع توی دستشه یکی دگهشم یک مرد با 2 تا بچه یکی دیگه یک پیره مرد یکی دیگش یک مرد که چای توی دستشه یکی دیگش هم مردی هست که پشتش یک بشقابه بعد هر کدوم یک دکمه دارن ولی اون عکس بزرگ پسره یک دکمه داره که وقتی میزنیش آژیر مزنه (چی کار باید بکنم؟)

سلام :cheesygri
آقا ما هم از پریروز تا حالا اینجای بازی(قسمت تابلوها) گیر کردیم کسی می دونه ترتیب تابلو چطوریه ؟ :confused:

کسی جوابه مارو نمیدید؟

به ترتیبی که در زیر نوشتم دکمه های زیر تابلوهارو فشار بده:
1.نقاشی زن
2.مرد با دوتا بچه
3.مرد با خودش
4.مرد با بشقاب
5.مرد با کتاب
6.مرد با شمع
7.نقاشی بزرگ

بعد از حل پازل دیوار پشت نقاشی بزرگ می چرخه و یه نقاشی جدید همراه با یه گلدون ظاهر میشه گلدونو وردار بعد برو به قسمت inventory(حمل وسایل) بعد گلدونو بچرخون تا اینکه بتونی داخلشو ببینی بعد توش شیی مورچه ملکرو پیدا می کنی موفق باشی.

جایی گیر کردم که باید وسالام رو بزارم بد پی چیزی گزاشتم توی دستگاهی نمی دونم باید چی کار کنم؟

با سلام منم همينجايي گير كردم كه سكه يا همون مدال رو ميذارم تو دستگاه شبيه سازي بعد ديگه نميدونم بايد چيكار كنم . دستگاهم هيچي بمن نميده. اگه ميشه كمك كنيد ممنون ...

با سلام منم همينجايي گير كردم كه سكه يا همون مدال رو ميذارم تو دستگاه شبيه سازي بعد ديگه نميدونم بايد چيكار كنم . دستگاهم هيچي بمن نميده. اگه ميشه كمك كنيد ممنون ...

آقا كسي نبود جواب مارو بده ؟؟؟ هنوز منتظرم ...

بیشتر تویح بده کجای بازی رو میگی اول بازی رو ؟

بیشتر تویح بده کجای بازی رو میگی اول بازی رو ؟

آره همون اول بازي كه آدم خوارا هي به شيشه ميزنن يه دري هم هست كه از اونور يه صندلي گذاشتن پشتش و قفله . اونجا كه يه دريه كه اگه با وسايل ازش رد شي چراغش قرمز ميشه و درا ميبندن و بايد اول وسايلتو بزاري تو جعبه كنار در بعد بري اونجاس كه نميدونم بايد چيكار كنم ؟؟؟ دستگاهم هيچي بمن نميده ولي اون نشون يا مدالو گذاشتم تو دستگاه اما هيچي بهم نداد.

آقا شما که به اینجاها رسیدید مرا راهنمایی کنید
با سلام آقا من مرحله 3-3 گیر کردم یعنی از اونجا که دختره با هامه یکدفعه خون از دهنش بیرون می یاد و میره طرف دیوار انتهایی و یکدفعه حلقه های فلزی دورشو میگیرن و دیوار میچرخه و میره اونطرف دیوار.حتی به باغ اون کوتوله هم رفتم ودو تکه مجسمه دری که دختر دومیه توشه باز کردم و از طریق درا دوباره به همون جا که دختر اولی اسیر شده بود رفتم ولی نه دیگه تونستم تکه دوم اون مجسمه که یک حیوونه با دو کله را پیدا کنم نه دیگه هیچ در جدیدی را باز کردم و نه تونستم به مرحله 3-3 به بعد برسم ظمنا من اون اشیایی که از تو کمد یا جاهای دیگه پیدا میکنم میفروشم اینکه اشکالی نداره لطفا راهنمایی کنید. با تشکر فراوان

آقا مرا راهنمایی کنید
با سلام آقا من مرحله 3-3 گیر کردم یعنی از اونجا که دختره با هامه یکدفعه خون از دهنش بیرون می یاد و میره طرف دیوار انتهایی و یکدفعه حلقه های فلزی دورشو میگیرن و دیوار میچرخه و میره اونطرف دیوار.حتی به باغ اون کوتوله هم رفتم ودو تکه مجسمه دری که دختر دومیه توشه باز کردم و از طریق درا دوباره به همون جا که دختر اولی اسیر شده بود رفتم ولی نه دیگه تونستم تکه دوم اون مجسمه که یک حیوونه با دو کله را پیدا کنم نه دیگه هیچ در جدیدی را باز کردم و نه تونستم به مرحله 3-3 به بعد برسم ظمنا من اون اشیایی که از تو کمد یا جاهای دیگه پیدا میکنم میفروشم اینکه اشکالی نداره لطفا راهنمایی کنید. با تشکر فراوان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or