Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
چیه ویروس T رو میخواسته امتحان کنه ؟ مرگبار بودنش رو ؟ یعنی اینا رو به عمد میبره اونجا تا مبتلا بشن ؟
آره تو نسخه 4 نصف دماغش رو نشون میده ( خطر اسپویل ) >>>
آخرش اون خانم لباس قرمزه ( آواتار @Little John ) :D از وسکر میپرسه با این نمونه چکار میخوای کنی میگه میلونها نفر میمیرن :D :hide: x_x
کاراییش رو و موجوداتی رو که با ویروس T ساختن یا آلوده کردن. آره به عمد میبره دخل همشون رو بیاره.
تیم اول اعزامیشون دخلشون تو RE0 میاد. بقیه رو هم تو RE1 میبینی.
DLC شماره 4 رو هم بگیر خیلی مهمه. بانو Ada Wong هستش.
حالا شماره 5 رو بازی کنی میفهمی با اون انگله چکار میخواسته بکنه. ( شماره 4 تنها بازی ای هستش که دیگه توش ویروس نیست و با انگل لاس پلاگاس سروکار داری)
-----------------------------------------------------------
شما بانو رو ببین. اصلا میتونی نه بگی بهش؟
Resident Evil 4   Biohazard 4 Screenshot 2023.06.16 - 12.42.10.85.png

آخرین ویرایش:
چیه ویروس T رو میخواسته امتحان کنه ؟ مرگبار بودنش رو ؟ یعنی اینا رو به عمد میبره اونجا تا مبتلا بشن ؟
آره تو نسخه 4 نصف دماغش رو نشون میده ( خطر اسپویل ) >>>
آخرش اون خانم لباس قرمزه ( آواتار @Little John ) :D از وسکر میپرسه با این نمونه چکار میخوای کنی میگه میلونها نفر میمیرن :D :hide: x_x
اول بشین اینو بازی کن

کاراییش رو و موجوداتی رو که با ویروس T ساختن یا آلوده کردن. آره به عمد میبره دخل همشون رو بیاره.
تیم اول اعزامیشون دخلشون تو RE0 میاد. بقیه رو هم تو RE1 میبینی.
DLC شماره 4 رو هم بگیر خیلی مهمه. بانو Ada Wong هستش.
حالا شماره 5 رو بازی کنی میفهمی با اون انگله چکار میخواسته بکنه. ( شماره 4 تنها بازی ای هستش که دیگه توش ویروس نیست و با انگل لاس پلاگاس سروکار داری)
-----------------------------------------------------------
شما بانو رو ببین. اصلا میتونی نه بگی بهش؟
View attachment 389201

من نسخه resident evil trilogy remake رو گرفتم الان که گفتی dlc نسخه 4 مهمه رفتم چک کردم دارمش :D
از چه جهت مهمه ؟ ی اسپویل کوچولو کن

این بانو جوان برزخ کنه کات سین هاش رو بایدskip کرد x_x:D:)):))

• Like
Reactions: Little John
من نسخه resident evil trilogy remake رو گرفتم الان که گفتی dlc نسخه 4 مهمه رفتم چک کردم دارمش :D
از چه جهت مهمه ؟ ی اسپویل کوچولو کن

این بانو جوان برزخ کنه کات سین هاش رو بایدskip کرد x_x:D:)):))
اتفاقات RE4 رو از طرف Ada Wong روایت میکنه. Ada هم دنبال انگل لاس پلاگاس هست و اینجا مامور وسکر شده + از نظر زیبایی شناسی و مفاهیم عمیق آرامش روانی و مدیتیشن هم DLC مهمی هستش.
همین الان برو بازی کن.

Resident Evil 4   Biohazard 4 Screenshot 2023.06.17 - 18.42.58.61.png

اتفاقات RE4 رو از طرف Ada Wong روایت میکنه. Ada هم دنبال انگل لاس پلاگاس هست و اینجا مامور وسکر شده + از نظر زیبایی شناسی و مفاهیم عمیق آرامش روانی و مدیتیشن هم DLC مهمی هستش.
همین الان برو بازی کن.

View attachment 389225
کاملا متوجه شدم :D:D:D:D
همین الان میرم بازی می کنم :)) :)) :)) :)) :))

من بار اوله دارم میرم Re8. اصلا این ایرادایی که یه سری میگرفتن ر درک نمیکنم
بازی اکشن شده و دیگه ترسناک نیست؟؟!! خب از Re4 که خیلی بالانس تره این قضیه اش. اون حداقل هشتاد درصدش اکشن بود چطور ازون ایراد نمیگیرن!
قسمت House Beneviento یکی از بهترین لول های ترسناک سری و کلا یکی از بهترین فضاسازی هایی بود که تو هر گیمی دیدم!

یا اینکه میگن چرا دشمن ها ظاهر میتولوژیک دارن و دیگه فقط فاز آزمایش زیستی نداره. خب RE کی خیلی Grounded و باورپذیر بوده که این بار دومش باشه!
آمبرلا فقط یه بهانس که چیزای فاکداپ و محیر العقول جدید نشون بدن تو هر نسخه. وگرنه هیچوقت چیزی با عقل جور در نمیاد.

ولی مثلا کامیونیتی ردیت بازی واقعا یه مشت فنتیک هستن و تعصبات عجیبی دارن. (یکیش اینکه بیش از حد داستانو جدی گرفتن) یا بیش از حد از نسخه های جدید ایراد میگیرن.
باید حتما ده سال بگذره تا بعضی ها ارزش بازیو بفهمن. بازی شاهکار طراحی محیطه. لول دیزاینش به لذت بخشی RE2 نیست ولی ایرادی هم نداره.

خلاصه اینم rant من در دفاع از re8 بود. حس میکنم یخرده underrated هست بین کامیونیتی.

من ایشون رو پلی ترو اول رو هاردکور شروع کردم، با اینکه واقعا پاره کننده سخت میشه (:دی) ولی دلم نمیاد بیارم پایین چون واقعا حیفه و فکر کنم زیر هاردکور خیلی اسون میشه،

نیوگیم پلاس هم ویلیج اف شدو رو میرم، طبق رسم رزیدنت ایول ها باید یک اسلحه سوپر قوی (مگنوم مثلا) برای اون مود انلاک بشه که کار رو راحت کنه، یک تروفی نایف انلی هم داره، شاید نیوگیم پلاس 1 رو نایف انلی برم که پول بیشتری جمع کنم اپگرید کنم بعد پلاس بعدی ویلیج اف شدو...

به نظر منم بازی خیلی خوبیه و یک رزیدنت ایول عالی، دنباله خیلی خوب بر اساس نسخه 7... تو نسخه های مدرن به پای ریمیک 4 نمیرسه ولی در مجموع خوبه....

*فقط بازی اصلا ترسناک نیست، ترس مال زمانی بود که ما بچه بودیم بکر بودیم زامبی و تاسیسات امبرلا برامون بینهایت تازه بود یعنی دهه نود، الان صرفا یک سروایول هست با چاشنی هارور... ترس اصلی ناشناخته بودنه مثل ناشناخته بودن همه چی برای من در دهه نود، امروز دیگه چیزی ناشناخته نست که ترسناک باشه (برای همین بازی های ماورایی یا ترس روانشاختی، امروز ترس بیشتری دارند تا سرواویل ها، ترس اصلی سوروایول ها همین "سوروایو" و ناشی از گیم پلی هست تا محیط و داستان و باقی.... مثلا تنها ترس من الان این هست که مجبور شدم امیونیشن رو بیشترش رو مصرف کنم و میترسم جلوتر یهو یک انکانتر خاص دهنم سرویس شه :D تنها ترس بازی همین هست...

نسخه جدیدم برای همین احتمالا کمی تمش ماورایی شده که یکمی ترس بازی نو باشه... ادم یاد نسخه اولیه ار ای 4 میفته که ماورایی بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or