خب من بازیو تموم کردم
خب کلا رزیدنت اویل 7 و 8 خیلی به دل من خیلی نچسبید و فک کنم دلیل اصلیش همون اول شخص بودنش بود.
اویل 8 رو زیاد دوس نداشتم و حتی بعد از 7 قرارش میدم به چند دلیل، اول اینکه داستانش به نظرم خیلی ضعف داره و حفره زیاد توش وجود داره.
ایتن به نظرم یه کاراکتر فوق العاده احمقه
داستانش هم زیاد برام جالب نبود
مپ بازی هم بزرگ بود ولی لزوما بزگیه مپ دلیل بر خوب بودن و خفن بودن نیست، کلا محیطش جوری نبود که حال کنم برم دور بزنم و چیزای مختلف رو پیدا کنم. ولی تو 7 یا سایر رزیدنت اویلها این حس وجود داره. (ریمیک 4)
آنتاگونیستهاش یه خورده زیادی عجیب بودن به نظرم!
یه ذره از اون تم کلاسیک زامبی محور داره فاصله میگیره و موجودای خاص که مثلا تو ولفنشتاین میبینی رو توش گذاشتن! که به نظرم زیاد جالب نبود.
آنتاگونیست هایزنبرگ به نظرم اصلا به فضای کل re نمیخورد به هیچ عنوان. اگر مثلا تو remnant بود منطقی تر بود.
اون بچهه رو خیلی ازش شنیده بودم که خیلی ترسناکه! ولی من اصلا ازش نترسیدم و یه جورایی با اون دهن بازش برام خنده دار بود!
demetrius خوب بود به خصوص از نظر جذابیت بصری
یه باس فایت دیگه هم داشت که انقدر ضعیف بود کلیتش که نه اسمش یادمه و نه حتی اینکه چجوری رسیدم بهش!! این یکی از ضعف هاست به نظرم
لیدی میراندا!!! به نظرم باس فایتش یک bullet sponge به تمام معنا بود! واقعا نمیفهمم یه باس فایت این همه تیر باید چرا بخوره!! بعد دو سه بار خیلی راحت میشد زدش!
اون عروسکه تقریبا باس فایتش جالب بود که کوتاه بود خیلی .
داستان بازی هم دوس نداشتم.
راجع dlc کلی تعریف شنیدم! ولی اصلاااا خوشم نیومد! ببخشید مگه داریم infamous بازی میکنم؟! کلا یه فضای دیگه بود! انگار اصلا یه بازی دیگست
واقعا با اونایی که این حجم از تفاوت تو village نسبت به سایر عناوین re اوکی هستند، رو درک نمیکنم! واقعا اصالت بازی زیر سئوال رفته، احساس میکنم میخان یه سری مخاطب جدید جذب کنند.
چون الان یه بخش وسیعی از تینیجرا و حتی مخاطب عام، علاقه مند به باس فایتهای خیلی بزرگ مثل هایزنبرگ! و مدل های آهنین! و همچنین داستان های هالیوودی و صحنه های سینماتیک (تمام کات سینهای کریس ردفیلد) هستند. علاوه بر اون خیلی از این مخاطبین به سوپر پاور علاقه دارند که خب تو این بازی کم داشتیم فقط!
خلاصه به دل من که ننشست