Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
دوستان اگه ایتن قبلا توسط جک بیکر اول رزیدنت 7 کشته شده ، پس چجوری تو وقایع رزیدنت 7 و 8 ما تو نقش ایتن بازی میکنیم ؟ این برگشتن ایتن رو من متوجه نشدم درست چجوری بوده ؟

• Poker Face
Reactions: Taha75
دوستان من یه سئوالی دارم که هیچ جا جوابشو نگرفتم

داستان re8 قبل از تمام اتفاقات آمبرلا و ... هست؟ یعنی قبل از شروع اتفاقات اصلی؟
یا بعدشه؟
اگر بعدشه چجوری پس تو گل و بلبل زندگی میکردن ایتن و میا

دوستان من یه سئوالی دارم که هیچ جا جوابشو نگرفتم

داستان re8 قبل از تمام اتفاقات آمبرلا و ... هست؟ یعنی قبل از شروع اتفاقات اصلی؟
یا بعدشه؟
اگر بعدشه چجوری پس تو گل و بلبل زندگی میکردن ایتن و میا
بعدش هست. بعد از RE5 RE6 RE7
اگه بازی رو تموم نکردی. آخرش میفهمی.

خب من بازیو تموم کردم

خب کلا رزیدنت اویل 7 و 8 خیلی به دل من خیلی نچسبید و فک کنم دلیل اصلیش همون اول شخص بودنش بود.
اویل 8 رو زیاد دوس نداشتم و حتی بعد از 7 قرارش میدم به چند دلیل، اول اینکه داستانش به نظرم خیلی ضعف داره و حفره زیاد توش وجود داره.
ایتن به نظرم یه کاراکتر فوق العاده احمقه
داستانش هم زیاد برام جالب نبود
مپ بازی هم بزرگ بود ولی لزوما بزگیه مپ دلیل بر خوب بودن و خفن بودن نیست، کلا محیطش جوری نبود که حال کنم برم دور بزنم و چیزای مختلف رو پیدا کنم. ولی تو 7 یا سایر رزیدنت اویلها این حس وجود داره. (ریمیک 4)
آنتاگونیستهاش یه خورده زیادی عجیب بودن به نظرم!
یه ذره از اون تم کلاسیک زامبی محور داره فاصله میگیره و موجودای خاص که مثلا تو ولفنشتاین میبینی رو توش گذاشتن! که به نظرم زیاد جالب نبود.
آنتاگونیست هایزنبرگ به نظرم اصلا به فضای کل re نمیخورد به هیچ عنوان. اگر مثلا تو remnant بود منطقی تر بود.
اون بچهه رو خیلی ازش شنیده بودم که خیلی ترسناکه! ولی من اصلا ازش نترسیدم و یه جورایی با اون دهن بازش برام خنده دار بود!
demetrius خوب بود به خصوص از نظر جذابیت بصری :))

یه باس فایت دیگه هم داشت که انقدر ضعیف بود کلیتش که نه اسمش یادمه و نه حتی اینکه چجوری رسیدم بهش!! این یکی از ضعف هاست به نظرم
لیدی میراندا!!! به نظرم باس فایتش یک bullet sponge به تمام معنا بود! واقعا نمیفهمم یه باس فایت این همه تیر باید چرا بخوره!! بعد دو سه بار خیلی راحت میشد زدش!
اون عروسکه تقریبا باس فایتش جالب بود که کوتاه بود خیلی .

داستان بازی هم دوس نداشتم.

راجع dlc کلی تعریف شنیدم! ولی اصلاااا خوشم نیومد! ببخشید مگه داریم infamous بازی میکنم؟! کلا یه فضای دیگه بود! انگار اصلا یه بازی دیگست
واقعا با اونایی که این حجم از تفاوت تو village نسبت به سایر عناوین re اوکی هستند، رو درک نمیکنم! واقعا اصالت بازی زیر سئوال رفته، احساس میکنم میخان یه سری مخاطب جدید جذب کنند.
چون الان یه بخش وسیعی از تینیجرا و حتی مخاطب عام، علاقه مند به باس فایتهای خیلی بزرگ مثل هایزنبرگ! و مدل های آهنین! و همچنین داستان های هالیوودی و صحنه های سینماتیک (تمام کات سینهای کریس ردفیلد) هستند. علاوه بر اون خیلی از این مخاطبین به سوپر پاور علاقه دارند که خب تو این بازی کم داشتیم فقط!

خلاصه به دل من که ننشست

منم الان dlc رو تموم کردم. قبلا همون سالی که نسخه ۷ اومده بود رفته بودم سراغش و خاطرات مبهمی ازش یادم بود و دوست داشتم به بهانه نسخه نهم، یکبار دیگه سری بهش بزنم و بلافاصله نسخه ۸ رو بازی کردم. متاسفانه نسخه ۸ مولفه های ترس خیلی کمی داره و اکشن بودنش به مراتب بیشتر از نسخه هفتم بود ولی با اینحال، طراحی مراحل و ضرب آهنگ بازی رو دوست داشتم. یه دور هم در سر دارم که سوم شخص برمش. با این داستان که در dlc دیدم امیدوارم که در نسخه نهم گند نزنن به تایملاین اتفاقات رزیدنت ایول. یعنی از لحاظ منطقی فقط ۲ تا تاریخ رو میتونن پیش ببرن. بعد از اتمام ۸ و یا بعد از اتمام dlc که در سناریوی دوم ۱۷ سال باید برن جلوتر از وقایع ۸. در سناریو اول هم اگر بخوان از متریال اویل ۸ مایه بزارن و کمپ BSSAA هدف باشه، داستان DLC زیر سوال میره. شاید هم یک سناریوی موازی با این موارد در سر داشته باشن که قبلا هم در سری مواجه بودیم با این مسئله.

بازی اما، گیم پلی نابی داره. مخصوصا در اول شخص، تکاملی برای نسخه ۷ بود. رفت و برگشت ها و تکمیل تدریجی نقشه ی بازی رو دوست داشتم ولیکن داستان بازی خیلی به فانتزی و تخیلی شدن گرایش داشت. نسخه هفت از لحاظ داستانی قابل قبول تر و قابل تحمل تر بود واسم تا نسخه ۸ ولی میگم، بازیه سرگرم کننده ایه حقیقتا. امتیازم به بازی ۸ از ۱۰

• Like
Reactions: AxeL90

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or