Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
با اینکه گیم پلی بخش آنلاین چنگی به دل نمیزنه اما یه نکته ی مثبتی که یکم پیش توی Closed Beta برای RE: Verse متوجه شدم اینه که اون فیلتر بیخود Cell Shade/Comicـی که روی گرافیک بازی تو تریلرا بود رو میشه آف کرد و گرافیکش چیزی میشه شبیه به RE2R، RE3R.

بازی نیومده تو steam تخفیف خورده
البته دلیلش هم فکر کنم این باشه که میخوان پیش خرید کننده های نسخه pc رو ببرن بالا تا همین اول کار سود کنن
از طرفی هم کپکام تو ساخت بازی انقدر ماهر شده که حتی بخواد بازی متوسط بسازه باز متاش سبزه
Captures.PNG
امتیاز سایت بازی سنتر به resident evil 3 remake وقتی سایتی مثل ign بهش 90 داده
خدا به village رحم کنه

بازی نیومده تو steam تخفیف خورده
البته دلیلش هم فکر کنم این باشه که میخوان پیش خرید کننده های نسخه pc رو ببرن بالا تا همین اول کار سود کنن
از طرفی هم کپکام تو ساخت بازی انقدر ماهر شده که حتی بخواد بازی متوسط بسازه باز متاش سبزه
View attachment 193390
امتیاز سایت بازی سنتر به resident evil 3 remake وقتی سایتی مثل ign بهش 90 داده
خدا به village رحم کنه
جدای از بحث امتیازات، من به شخصه از ریمیک نسخه های 2و 3(مخصوصا 2) خیلی بیشتر از نسخه 7 لذت بردم.
ولی خب نسخه 8 واقعا نظرمو جلب کرده و بنظر اتمسفر خیلی گیرایی داره، احتمالا عنوان موفقی باشه.

جدای از بحث امتیازات، من به شخصه از ریمیک نسخه های 2و 3(مخصوصا 2) خیلی بیشتر از نسخه 7 لذت بردم.
ولی خب نسخه 8 واقعا نظرمو جلب کرده و بنظر اتمسفر خیلی گیرایی داره، احتمالا عنوان موفقی باشه.
حق داری . اصل رزیدنت سه گانه اول هستش . اون جو و اتمسفر و حال و هوا

آف تاپیک
حالا که بحثش شد، هفته پیش نشستم برا بار nـم ایول 3 کلاسیک رو بازی کردم، هر چند وقت یه بار به یه بهانه ای یکی از نسخه های قدیمی بازی رو معمولا انجام می دم، برای ایول 2 همون ریمیک رو انجام می دم، ولی برای ایول 3 باید دوباره انقدر نسخه اورجینال رو بازی کنم که ریمیک 3 رو از حافظم بشوره ببره :D ایندفعه با کنسول بازی رو انجام ندادم، دیدم یک بنده خدایی نسخه GameCube بازی رو برای ارتقا کیفیت تکسچرها و گرافیک روی شبیه ساز دلفین پکیج کاملی براش تعریف کرده، شبیه سازو از سایت ایشون گرفتم، نسخه GameCube هم با یکم جستجو پیدا کردم، اگر قصدشو داشتید و بخاطر کیفیت پایین رزولوشن و تکسچرها سراغش نرفتید، این نسخه رو امتحان کنید تا هم براتون تجدید خاطره بشه، هم اینکه به ارزش بازی 22 سال پیش ایمان بیارید.

لینک دانلود بازی نسخه GameCube US
لینک دانلود پکیج که شبیه ساز هم همراهش هست، فقط امولاتور رو دانلود کنید، FMV رو دانلود نکنید. تو برنامه دلفین در بخش گرافیک و کنترلر تنظیمات دلخواهتونو انجام بدید.

193479

آخرین ویرایش:
آف تاپیک
حالا که بحثش شد، هفته پیش نشستم برا بار nـم ایول 3 کلاسیک رو بازی کردم، هر چند وقت یه بار به یه بهانه ای یکی از نسخه های قدیمی بازی رو معمولا انجام می دم، برای ایول 2 همون ریمیک رو انجام می دم، ولی برای ایول 3 باید دوباره انقدر نسخه اورجینال رو بازی کنم که ریمیک 3 رو از حافظم بشوره ببره :D ایندفعه با کنسول بازی رو انجام ندادم، دیدم یک بنده خدایی نسخه GameCube بازی رو برای ارتقا کیفیت تکسچرها و گرافیک روی شبیه ساز دلفین پکیج کاملی براش تعریف کرده، شبیه سازو از سایت ایشون گرفتم، نسخه GameCube هم با یکم جستجو پیدا کردم، بنظرم اگر قصدشو داشتید و بخاطر کیفیت پایین رزولوشن و تکسچرها سراغش نرفتید، این نسخه رو امتحان کنید تا هم براتون تجدید خاطره بشه، هم اینکه به ارزش بازی 22 سال پیش ایمان بیارید.

راضیم ازت 193480

یکی از تغییراتی اتتظار دارم یا داشتم نسبت به RE7 رخ بده اینه که مثل دی ال سی های RE7 و ریمیک RE2/3 کات سنس ها بیشتر حالت سینماتیک بگیره و بشه ایتن رو از نمای شوم شخص دید. اما اونطور که از اسکرین شات و تریلرها مشخصه اینبار هم به احتمال زیاد خبری از نمای سوم شخص خبری نیست و مثل RE7 بیشتر کات سنس ها بصورت ریل تایم و غیر قابل اسکیپ هست. البته هنوز چیزی مشخص نیست و قطعا ممکنه اشتباه کنم. ضمن اینکه اگر یک کاراکتر قابل بازی دیگه مثل کریس داشته باشیم احتمالش هست از دید اون کاراکتر بالاخره بتونیم چهره ایتن رو ببینیم. هر چند بنظرم رونمایی از چهره اش رو برای یه نقطه مهم داستانی مثل اندینگ نگه میدارند. این هم برام جالبه چهره دختر ایتن رزماری رو نشون دادند اما هنوز خبری از چهره خودش نیست.

193488

آف تاپیک
حالا که بحثش شد، هفته پیش نشستم برا بار nـم ایول 3 کلاسیک رو بازی کردم، هر چند وقت یه بار به یه بهانه ای یکی از نسخه های قدیمی بازی رو معمولا انجام می دم، برای ایول 2 همون ریمیک رو انجام می دم، ولی برای ایول 3 باید دوباره انقدر نسخه اورجینال رو بازی کنم که ریمیک 3 رو از حافظم بشوره ببره :D ایندفعه با کنسول بازی رو انجام ندادم، دیدم یک بنده خدایی نسخه GameCube بازی رو برای ارتقا کیفیت تکسچرها و گرافیک روی شبیه ساز دلفین پکیج کاملی براش تعریف کرده، شبیه سازو از سایت ایشون گرفتم، نسخه GameCube هم با یکم جستجو پیدا کردم، اگر قصدشو داشتید و بخاطر کیفیت پایین رزولوشن و تکسچرها سراغش نرفتید، این نسخه رو امتحان کنید تا هم براتون تجدید خاطره بشه، هم اینکه به ارزش بازی 22 سال پیش ایمان بیارید.

لینک دانلود بازی نسخه GameCube US
لینک دانلود پکیج که شبیه ساز هم همراهش هست، فقط امولاتور رو دانلود کنید، FMV رو دانلود نکنید. تو برنامه دلفین در بخش گرافیک و کنترلر تنظیمات دلخواهتونو انجام بدید.

نه خوشم نیومد، همون نسخه ریمیک بهتر از اینه!:D

نمسیس جدید رو ببین انصافا چقدر س/ک/س/ی شده!:D

(وقتی که اکانتتو هک میکنن!)

ولی جدا از شوخی امیر، دمت گرم. خوشم اومد از این حرکتت:D:x

===============================================================================
بعد از دیدن تریلرهای فراوان از رزیدنت اویل: دهکده و هایپ زیادی که اون ومپایر های گوگولی با اون مادر گرامی و بسیار بزرگشون به ما تزریق کردند، :D:x و بعد از دیدن گرافیک هنری فوق العاده بازی و محیط برفی و قرون وسطی بازی و طراحی بسیار یونیک آن، تصمیم گرفتم به جایی اینکه بریم استور پلی استیشن رو شخم بزینم برا بازی های که تخفیف خوردن، :D میرم به جاش اکانتو شارژ میکنم که رزیدنت اویل: دهکده رو همون روز اول بزنیم به بدن!:D

کمپکام اسم remake رو از رزیدنت ایول 3 برداشت
پس امیدوارم این بازی دو باره ریمیک بشه یه زمان یا به دست کپکام یا طرفدارا که دومی احتمالش بیشتره
چون این بازی ارزشش برام 10 برابر بیشتر از رزیدنت ایول 4 بود

• Sad
  • Smile
Reactions: IMANOKA and kamyy
کپکام و آرت دایرکتر بازی خیلی جدی یه پیام رسمی تو توئیتر Resident Evil منتشر کردن و ضمن تشکر از طرفدارا توش گفتن اندازه دقیق قد Lady Dimitrescu (با احتساب کفش پاشنه بلند و کلاه) 2.9 متر هست. :D چیه این مارکتینگ و سوشیال مدیا واقعا. :D :)) :))

IMG_20210202_034317_053.jpg

کپکام و آرت دایرکتر بازی خیلی جدی یه پیام رسمی تو توئیتر Resident Evil منتشر کردن و ضمن تشکر از طرفدارا توش گفتن اندازه دقیق قد Lady Dimitrescu (با احتساب کفش پاشنه بلند و کلاه) 2.9 متر هست. :D چیه این مارکتینگ و سوشیال مدیا واقعا. :D:)):))

View attachment 193572

بنظرم نمیشه سرزنششون کرد :دی همونطور که گفتم احتمالا خودشون هم انتظار این همه بازخورد مثبت رو نداشتند حتی با اینکه موقع طراحی کاراکتر قطعا این چیزها در نظر داشتند. الان میتونند از این موضوع برای مارکتینگ بازی هم استفاده کنند :دی.

193583

393px-Robert_Wadlow_postcard.jpg

اگه کفش پاشنه بلند و کلاهشو کم کنی. ممکنه همقد رابرت وادلو،بلند قدترین مرد جهان باشه . 2 متر و 72 سانت که تو 22 سالگی فوت کرد

یه ذره دقیق تر:D

View attachment 193589

مسئله این جاست که Gabriel Belmont (Castlevania: LOS) به اون غولی هم (مطمئن نیستم ولی فکر کنم قدش بین 8 تا 9 فیته!!) واسه date کردن با این بانوی محترم مناسب نیست!:D یعنی اگه ایشون به جای پاشنه بلند، کتونی بپوشه هم باز این وصلت رو به صلاح نمی‌بینم:D در کل، بانو قله قاف هستن، بلند و دست نیافتنی@-):D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or