Multi Platform Resident Evil 8: Village

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
May 2021
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
Blinking_warning.gif

صحبت در مورد هرگونه لیک داستانی در این تاپیک ممنوع میباشد در صورت رعایت نکردن برخورد میشه

146766

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: First-Person Survival Horror
پلتفورم ها: PS5, PS4, XSX, XBOXONE, PC
تاریخ انتشار: 7 می 2021 (17 اردیبهشت 1400)

اطلاعاتی که تا بحال منتشر شده:

• وقایع بازی چندین سال بعد از RE7 رخ میدهد.
  • ایتن و میا وینترز بعد پشت سر گذاشتن حوادث هولناک RE7 و نجات یافتن از عمارت بیکرها، به ارامی و خوشحالی در گوشه ای به زندگی خود ادامه میدهند.
  • در این حین کریس ردفیلد چهره نام اشنای سری با حاظر شدن در محل زندگی وینترزها و انجام عملی غیرمنتظره دوباره مسیر زندگی ایتن را تغییر و او را در معرض زنجیره ای از حوادث قرار میدهد.
  • ایتن به دنبال یافتن پاسخی برای علت این حادثه و عمل کریس، سر از دهکده ای اسرار امیز در میاورد.
  • ایتن باید در محیط سرد و تاریک و پوشیده از برف دهکده با موجودات ناشناخته ای روبرو شود.
  • بازی بر خلاف RE7 تمرکز بیشتری روی مبارزه و جست و جو در محیط دارد.
  • بازی فاقد هرگونه لودینگی خواهد بود.
  • سیستم اینوتوری بازی مشابه RE4 (تتریس) خواهد بود.
نحوه اجرای بازی بر روی پلتفرم های مختلف:

RE Village.jpg

تصاویر:

ویدئوها:

Last edited by a moderator:
یه ایده ای هم به ذهنم رسید میگم اگه کریس رو بخوان به شخصیت منفی تبدیل کنن تو نسخه 8 و به یه ویروسی الوده بشه و اخرش همون جور بمونه
تو نسخه 9 جیل ولنتاین رو وارد کنن واسه نجات کریس
همین چند دقیقه پیش از طریق ایمیل با خود جیل این ایده رو در میان گذاشتم گفت که نمیدونم والا اگه اینطور بشه خوب میشه ماهم بلاخره ازدواج می کنیم و بچه دار میشیم دیگه سنی ازمون گذشته
گفتم پس لیان و ادا چی گفت اونا به خودشون مربوطن
ای دهنت سرویس

• Smile
Reactions: joey tribbiani
دمو خیلی چرت بود!
گرافیک دمو از اونچه تو یوتوب دیدم پایین تر بود!!!
خیلی هم گوتاه بود :Frown:
عکس هم نمیشه از دمو گرفت !
دلیلش فقط میتونه 4k و 60 فریم باشه
اوایل عرضه کنسول ها همه میگفتن 4k و 60 فریم من گفتم اگه این اتفاق بیفته کلی از گرافیک فنی بازی ها کاسته میشه خوب منطقی بود که نمیشه گرافیک کاملا نسل جدیدی رو با 4k و 60 فریم واقعی تو کنسول های 500 دلاری پیداه کنن
اما نمیشه از یه دمو نظر داد این دمو مشخصه از لحاظ بهینه سازی کامل نیست و جای کاره زیادی داره
همینطور که چند صفحه قبل گفتم فریم رو به 30 کاهش بدن تا هم گرافیکی فنی رو کمی ببرن بالا هم خود فریم ثابت بشه
امیدوارم این حق انتخاب رو واسه کنسول ها بدن من خودم رزولیشن 2k با فریم 60 اما گرافیک بالا رو انتخاب می کنم

دمو رو امشب وقت شد بازی کنم.
ازونجایی که خیلی کوتاهه چیز خاصی دستگیر ادم نمیشه منتها طراحی محیط بازی بنظرم خیلی گیراتر از ٧ باشه مخصوصا طراحی ویکتوریایی خونه که حس راز و رمز های زیادی رو به ادم میده . اما گل سرسبد دمو دیدن بانو بود که الحق و الانصاف چقدر جذابه این موجود ترسناک :D مخصوصا وقتی خنده های ملیحش میپیچه توی تالار قند تو دل ادم اب میشه! :D نمیدونم والا این دخترهاش که یکیشون یک لحظه میاد توی بازی خیلی ترسناک تر از بانو بنظر میرسن. ولی یک قسمت از دمو هست یه گوشه تاریکی از عمارت ناگهان به مانکنی برخورد میکنید که لباس بانو تنش هست. بلندی و ظاهر این مانکن جوری هست که ابهت و ترس خاصی به ادم میده. شاید اگه بانو رو با اون قد بلندش ببینی که با لبخند ترسناکش و اون بدن برنگ گچش که انگار از دنیای مرده ها اومده و داره دنبالت میفته خیلی ترسناک باشه ولی چیزی که تو دمو نشون میده و اون لحظه ای که فقط میگرتت و با پنجه هاش جرت میده خیلی عاشقانه بنظر میرسه.:D اما نه، بدور از شوخی village نوید یک بازی خیلی خوب رو میده و کارکتر lady vampire خیلی کارکتر گیرا و دلهره اوری داره.

دمو رو امشب وقت شد بازی کنم.
ازونجایی که خیلی کوتاهه چیز خاصی دستگیر ادم نمیشه منتها طراحی محیط بازی بنظرم خیلی گیراتر از ٧ باشه مخصوصا طراحی ویکتوریایی خونه که حس راز و رمز های زیادی رو به ادم میده . اما گل سرسبد دمو دیدن بانو بود که الحق و الانصاف چقدر جذابه این موجود ترسناک :D مخصوصا وقتی خنده های ملیحش میپیچه توی تالار قند تو دل ادم اب میشه! :D نمیدونم والا این دخترهاش که یکیشون یک لحظه میاد توی بازی خیلی ترسناک تر از بانو بنظر میرسن. ولی یک قسمت از دمو هست یه گوشه تاریکی از عمارت ناگهان به مانکنی برخورد میکنید که لباس بانو تنش هست. بلندی و ظاهر این مانکن جوری هست که ابهت و ترس خاصی به ادم میده. شاید اگه بانو رو با اون قد بلندش ببینی که با لبخند ترسناکش و اون بدن برنگ گچش که انگار از دنیای مرده ها اومده و داره دنبالت میفته خیلی ترسناک باشه ولی چیزی که تو دمو نشون میده و اون لحظه ای که فقط میگرتت و با پنجه هاش جرت میده خیلی عاشقانه بنظر میرسه.:D اما نه، بدور از شوخی village نوید یک بازی خیلی خوب رو میده و کارکتر lady vampire خیلی کارکتر گیرا و دلهره اوری داره.
به بانو میگفتی بریم پرنده بازی =))=))=))=))=))=))=))

• Like
Reactions: stanley and kamyy
دلیلش فقط میتونه 4k و 60 فریم باشه
اوایل عرضه کنسول ها همه میگفتن 4k و 60 فریم من گفتم اگه این اتفاق بیفته کلی از گرافیک فنی بازی ها کاسته میشه خوب منطقی بود که نمیشه گرافیک کاملا نسل جدیدی رو با 4k و 60 فریم واقعی تو کنسول های 500 دلاری پیداه کنن
اما نمیشه از یه دمو نظر داد این دمو مشخصه از لحاظ بهینه سازی کامل نیست و جای کاره زیادی داره
همینطور که چند صفحه قبل گفتم فریم رو به 30 کاهش بدن تا هم گرافیکی فنی رو کمی ببرن بالا هم خود فریم ثابت بشه
امیدوارم این حق انتخاب رو واسه کنسول ها بدن من خودم رزولیشن 2k با فریم 60 اما گرافیک بالا رو انتخاب می کنم
دمو 60 فریم بود
بنظرم دمو یوتوب نسخه pc بازی بوده!
چون لوستره بنظرم خیلی خیلی تو دمو یتوب قشنگ اومد وقتی تو بازی دیدمش اینجوری بودم ?

دمو 60 فریم بود
بنظرم دمو یوتوب نسخه pc بازی بوده!
چون لوستره بنظرم خیلی خیلی تو دمو یتوب قشنگ اومد وقتی تو بازی دیدمش اینجوری بودم ?
دموی بازی انحصاری PS5 ـه .
شما بازی رو وقتی رو یوتیوب میبینی خوب معلومه تصویر کمتر شارپ ـه و جزئیتات و لبه ها کمتر تو چش میزنن ولی وقتی خودت بازیش میکنی با یـ تصویر شارپ تر مواجه میشی که ممکنه جزئیتاش چنگی به دل نزنه تفاوتش از همینجا میاد .
گرافیک بازی به نظر خوبه بازی کراس جن ـه بیشتر از این تو مبحث فنی نمیشه ازش انتظار داشت . تو مبحث هنری به شدت میدرخشه و نورپردازی و رنگ بندی و اتمسفر کلی بازی عالیه (دمو)

من خودم که هنوز PS5 نگرفتم مستقیم نتونستم دمو رو بازی کنم. ولی با توجه با تریلری که از گیمر ساید دیدم گرافیک بازی خیلی خوب بود لا اقل خیلی بهتر از اویل 7 بود( نور پردازی و افکت هاو پلی گون ها). کنسول های این نسل به نظرم راحت میتونن 4K 60 فریم رو بدن. خیلی راحت. اون 4K 120 فریم هست که نمیتونن تو خیلی بازیها بدن حداقل با گرافیک نسل نهی واقعی نمیتونن. تنها دلیلی که الان فکر میکنن بعضی دوستان کنسول ها توانشون در حد 4K 60 فریم نیست به خاطر میان نسلی بودن بازیهاست و انجین بازیها که برای نسل 9 بهینه نشده یا به عبارتی الان پایه انجین بازیها بر اساس نسل 8 هست برای همین فکر میکنید کنسول ها نمیتونن 4K 60 بدن. از سال 2022 که بازیهای انحصاری کاملا نسل 9 سر و کلشون پیدا میشه راحت میتونید ببینید که کنسولها گرافیک نسل 9 رو 4K 60 فریم میدن. حالا اینجا بحث ری تریسینگ هم میاد وسط که این باعث میشه یا بازی ها رو 4K 60 فریم با گرافیک نسل نهی بدن یا 4K 30 فریم به همراه ری تریسینگ با گرافیک نسل نهی. بعد اینکه معمولا استودیوهای فرست پارتی هر دو طرف به راحتی میتونن حتی گرافیک نسل نهی با فریم 60 و رزولوشن 4K و ری تریسینگ بدن. اصلا چیز عجیبی نباید باش. الان فقط و فقط به نظر من دلیل اینکه خیلی از بازیها مثل همین اویل 8 گرافیک خیلی بالایی ندارن (البته نسبت به تغییر نسل و گرنه خودش که جزو تاپ هاست) فقط و فقط به خاطر همین بین نسلی بودنشون هست نه قدرت کنسول ها. شما خودتون به بازیهای لست دو و فورزا هاریزون 4 و گیرز5 و گاد و .... که با اون CPU داغون نسل 8 و گرافیک زیر 2 ترافلاپس در کنسول های پایه ساخته شدن نگاه بندازید کاملا متوجه میشید . نسل 9 مطمعنا بازیهای گرافیکی خیلی خوبی رو خواهیم دید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and reactor
دموی بازی انحصاری PS5 ـه .
شما بازی رو وقتی رو یوتیوب میبینی خوب معلومه تصویر کمتر شارپ ـه و جزئیتات و لبه ها کمتر تو چش میزنن ولی وقتی خودت بازیش میکنی با یـ تصویر شارپ تر مواجه میشی که ممکنه جزئیتاش چنگی به دل نزنه تفاوتش از همینجا میاد .
گرافیک بازی به نظر خوبه بازی کراس جن ـه بیشتر از این تو مبحث فنی نمیشه ازش انتظار داشت . تو مبحث هنری به شدت میدرخشه و نورپردازی و رنگ بندی و اتمسفر کلی بازی عالیه (دمو)
من هم روی پلی 5 بازی رو رفتم وبنظر میرسه اتفاقی که در بتمن رخ داد ( تریلر pc بود) اینجا هم رخ داده و دمو روی پلتفرم دیگه ای روی یوتوب. متاسفانه دمو قابلیت عکس برداری کنسول رو غیرفعال میکنه!
و حالت های کلی گرافیکی و هنری عالی هستند اما اصلا به هیچ عنوان در سطح یک بازی نسل 9 ای مثل دیمن سولز نیست
در ضمن بازی رسما بدون HDR یک نسل دانگرید میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or