Multi Platform Resident Evil 7

• Thread starter Thread starter BMW_M3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
January 24, 2017
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

Resident Evil 7 جدیدترین عنوان از این سری است که به طور رسمی در کنفرانس E3 سونی معرفی شد.

بازی توسط کپکام و با استفاده از موتور گرافیکی جدید به نام RE Engine ساخته شده است.
بازی در تاریخ January 24, 2017 برای هر سه پلتفرم PC ,Xbox One ,PS4 عرضه خواهد شد.
بازی از ماه دسامبر سال 2014 در حال ساخت بوده است.
گفتنی است دارندگان نسخه PS4 علاوه بر بازی به وسیله کنترلر میتوانند از Playstation VR برای بازی و تجربه کردن کل عنوان استفاده کنند.
برخلاف عناوین قبلی این بار RE7 به صورت اول شخص خواهد بود.داستان بازی پس از حوادث Resident Evil 6 و در ایالت لویزیانا آمریکا در اطراف عمارتی متروک اتفاق خواهد افتاد.
شخصیت و کاراکتر اول بازی کاملا فردی جدید است. بدین معنا که هیچ کدام از شخصیت های معروف و قهرمانان سری قبل نخواهد بود.

سازندگان بازی وعده بازگشت به ریشه های دلهره آور این سری و همچنین تجربه ای خاص و نو در بین عناوین Survival Horror را با استفاده از تکتیک های صوتی و جلوه های ویژه گرافیکی که به لطف استفاده از موتور جدید Re Engine فراهم شده را به طرفداران این بازی داده اند.به گونه ای که بیشترین تمرکز سازنده های بروی اتمسفر و جو بازی عنوان شده است.

دموی قابل بازی این عنوان که پیش زمینه ای برای بازی اصلی خواهد بود هم اکنون تنها برای دارندگان PSN PLUS از طریق PSN Store قابل دانلود است.
بنا بر اعلام کپکام دموی انتشار یافته بخشی از عنوان نهایی نخواهد بود.در عنوان اصلی شما بازی را با شخصیتی متفاوت آغار خواهید کرد.
این عنوان برای پیش خرید به صورت دو نسخه معمولی( 59$) و (Deluxe Edition (79$ در PSN Store قرار گرفته است.
افرادی که بازی را از طریق Psn Store پیش خرید کنند یک تم ویژه رایگان و Survivor Pack DLC رو دریافت خواهند کرد.
همچنین نسخه Deluxe Editon دارای دو محتوای اضافه خواهد بود که به مرور زمان منشر خواهند شد. اولین Add On شامل چهار داستان فرعی کوتاه,دومین هم شامل یک اپیزود کامل داستانی خواهد بود.

لینک دانلود تریلر 720P :
http://4upld.com/2ngUb

walkthrough دموی منتشر شده اختصاصی بازی سنتر (با تشکر از
Bahram)
http://www.bazicenter.com/videos/102

Last edited by a moderator:
اره بازی ریجن1
اکانت هم 1
پیام اومد برات یا خودت رفتی store?
من check for update میزنم حتی استور هم رفتم اما ...چیزی نمیگه
یعنی چی check for update میزنی؟
باید اول بری توی استور.بعد اگر سیزن پس رو خریدی که مستقیم میزنی روی لینک دانلود dlc . ولی اگر سیزن پس رو نخریدی که اول 10 دلار قیمت dlc رو پرداخت میکنی بعدش دانلودش میکنی.
این dlc هست و اپدیت که نیست مستقیم خودش دانلود شه !

یعنی چی check for update میزنی؟
باید اول بری توی استور.بعد اگر سیزن پس رو خریدی که مستقیم میزنی روی لینک دانلود dlc . ولی اگر سیزن پس رو نخریدی که اول 10 دلار قیمت dlc رو پرداخت میکنی بعدش دانلودش میکنی.
این dlc هست و اپدیت که نیست مستقیم خودش دانلود شه !
دلوکس بود!
الان درست شد
انگار ب موقعیت و زمان طرف بستگی داشت!!!

دوستان من هنوز بازیو نگرفتم بازی نکردم
ولی اینکه میگین 2 تا پایان داره برای دیدنه پایانه دومش باید بازیرو از اول رفت تا پایانش فرق کنه یا نه همون اخرایه بازی مثلا باید یه کاریو کرد یا نکرد تا پایان دومش نشون داده بشه؟یعنی باید از اول تا اخرش کارایه دیگه انجام بدیم تا پایانه دومش بیاد یا نه همون اخراش یه کاری هست که باعث میشه پایانه دوم بیاد؟
فقط یه جوری جواب بدین که اسپویل نشه چون هنوز منو خیلی از دوستانه دیگه بازیش نکردیم
سلام اقا منم مثل دوست عزیزم توو پست بالا همین سوال داشتم ویه سوال دیگه اونهایی که اویل بازن میدونن چی میگم توو اپشن بازی تب استئی یه سری کارها میخواد یاتایم گیم پلیت معلومه و تعداد مرگ و.....میخواستم بدونم بعد پایان بازی مثل اویل های قدیم بازی می یاد بالا ؟مثل زیر 1 ساعت بری تا اخر سیو کمتر کنیو گان اینفتی چیزی باز میشه؟

منم بازی رو فتح کردم.
کلا تمام بازی ها رو روز اول میخرم ولی از بس به اویل7 بدبین بودم گذاشتم بازخوردها رو ببینم بعد تهیش کنم.گفتنی ها رو گفتن ولی من سعی میکنم از زاویه دیگه بگم.
اولین نکته بدبینی من این بود که پشتیبانی از Vr به گیم پلی بازی ضربه میزنه.الان که تمونش کردم فهمیدم چقدر سخت در اشتباه بودم.گان پلی به شدت طبیعی هست.موقع شلیک حس ترس ایتن رو احساس میکنید و این استرسش باعث لرزش کم دستش میشه که ممکنه تیرها خطا برن.vr هیچگونه صدمه ای به بازی نزده.
نکته بعدی اتمسفر بازی واقعا فوق العادست.صدا گزاری ها یا لحظاتی که 2 متر از جا میپرین خیلی عالی کار شده و سازنده ها تا حدودی راست کفتن بازی به ریشه برمیگرده.
خانواده بیکر واقعا طراحیشون عالیه و هر عضو خانواده سبک مخصوص خودش رو برای مبارزه داره.
نیمه اول بازی معماهاش خیلی عالی و هوشمندانه کار شده ولی نیمه دوم به خطی شدن و اکشن پیش میره.
مدیریت آیتم ها معقولانه هست ولی خیلی باید حواستون به هدر دارن بیخود تیرها نباشه وگرنه قطعا به مشکل برمیخورید.
باس های بازی خیلی خوبن ولی به نظرم چالش برانگیز نیستن.
در اخر هم داستان بازی کلیتش کلیشه ای هست و ایتن دنبال نجات همسرشه ولی از بس از این کلیشه نکات بسیار پر اهمیتی کشیدن بیرون و به جزیات پرداختن که شما رو تا انتها میخکوب نگه میده.
خیلی خوشحالم به حرف خیلی ها که بازی رو کوبیدن گوش نکردم و این بازی رو تجربه کردم چون این اثر شاه کار هست و با دل و جون ساخته شده.ایراداتی مثل کندی گیم پلی بیخود هست چون بازی ترسناک باید بیسش همین باشه.
من به بازی 9.5 میدم و تجربش رو به همه پیشنهاد میکنم و اینکه حتما هر 2پایان بازی رو تجربه کنید.
در مورد اینکه ایا این بازی داستانش به سری های قبل مرتبط هست یا نه جوابش رو توی اسپویل میگم
آخر بازی نیروهای ویژه میان برای نجاتتون.یه نفرشون ماسکش رو برمیداره و میگه من ردفیل هستم.اسم کوچکش رو نمیگه ولی چهرش زیاد شبیه به کریس ردفیل نیست اما شاید خودش باشه.غیر از این موضوع ربط دیگه ای به نسخه های پیش نداره بازی.
سوال
برای دیدن پایان دوم باید کار خاصی کرد یا به تصمیم خاصی ربط داره ؟

خب بخش اول dlc تا حالا ک عالی بوده
حداقل این dlcش ارزش پولشو داشت
ب همه توصیه میکنم dlcهاشو از دست ندین
یادم رفت اینو بگم: بشدت چالش برانگیزه

بله تصمیم بسیار مهمی باید بگیری.اون تصمیم هم اواسط بازی هست نه اواخرش
همش تو محیط های تاریکه بازی؟
من زیاد حال نمیکنم با اویل های 1-2-3 بخاطر همین زیاد نمیتونستم برم جلو و ظاهر شدن یکدفعه زامبی یا موجودات؟

من نمفهمم بعضی از دوستان چه اصراری دارن قبل از تجربه بازی بعضی چیزا رو بدونن؟ به خاطر همین سوالای شما الان بازی برای من اسپویل شد و پست افراد خاطی رو پاک کردم و یه نفر هم از تاپیک بن شد. ماشالا از تگ اسپویلر هم استفاده نمیکنید که. به جای اینکه از بازی لذت ببرید دنبال این هستید که چه سیوی رو نگه دارید و چیکار کنید؟ خوب یه بار بازی کنید خودتون ببینید دیگه :| خیلی هم براتون مهمه قبل از تموم کردن براتون اسپویل بشه برید توی پیغام خصوصی بپرسید از دوستان.یا برید توی یوتیوب هم بازی رو نگاه کنید. گناه من مدیر یا کاربرای دیگه چی هست که چند نفر زودتر از بقیه بازی رو تموم کردن؟

من نمفهمم بعضی از دوستان چه اصراری دارن قبل از تجربه بازی بعضی چیزا رو بدونن؟ به خاطر همین سوالای شما الان بازی برای من اسپویل شد و پست افراد خاطی رو پاک کردم و یه نفر هم از تاپیک بن شد. ماشالا از تگ اسپویلر هم استفاده نمیکنید که. به جای اینکه از بازی لذت ببرید دنبال این هستید که چه سیوی رو نگه دارید و چیکار کنید؟ خوب یه بار بازی کنید خودتون ببینید دیگه :| خیلی هم براتون مهمه قبل از تموم کردن براتون اسپویل بشه برید توی پیغام خصوصی بپرسید از دوستان.یا برید توی یوتیوب هم بازی رو نگاه کنید. گناه من مدیر یا کاربرای دیگه چی هست که چند نفر زودتر از بقیه بازی رو تموم کردن؟
اصلا من نمیتونم درک کنم ک چرا بعضی ها از اسپویل شدن بازیشان میترسن?!!
منکه اصلا برام فرقی نداره در هیچ کدوم از بازیا.چ نگا کنم چ نگا نکنم ب تریلرای قبل عرضه بازی,, وقتی بازی رو انجام میدم از هیجانش کاسته نمیشه.خیلی راحت بازیو ادامه میدم

در ضمن اینم بگم ایشون هیچ رحمی ندارن.هرکی رو دوست داشته باشن بن میکنن.یاد بن شدنم تو آنچ4 بخیر!!اومدم بگم هرکی بازی کرده از داستانش بگه دیدم بن شدم توسط آقا!!!
بخاطر همین رفتم 420 تومن پول بیزبونو دادم ب آنچ4ی ک حتی نتونسته بود ب شماره دومش نزدیک بشه!!! و ی کپی ساده از TLOU

• Like
Reactions: gamer1998y
اصلا من نمیتونم درک کنم ک چرا بعضی ها از اسپویل شدن بازیشان میترسن?!!
منکه اصلا برام فرقی نداره در هیچ کدوم از بازیا.چ نگا کنم چ نگا نکنم ب تریلرای قبل عرضه بازی,, وقتی بازی رو انجام میدم از هیجانش کاسته نمیشه.خیلی راحت بازیو ادامه میدم
خوب چون شما اینطوری هستی بقیه هم باید اینطوری باشن؟

یه عده داغون کردن تجربه ما از بازی رو ......من بازی رو انجام نداده فهمیدم که اخرش چی میشه و چه کارا می کنیم و ......... .
والله تو این دوره زمونه بخواهین از کلیت بازی و اخرش سردربیارین یوتیوب و کلی سایت خبری هست دیگه چه اصراری هست بیایین اینجا اونم بدون اسپویلر همه چیز بازی رو لو بدین؟؟

همین کارا رو می کنید که ادم رفته رفته از سر زدن به انجمن دلسرد میشه

.

همش تو محیط های تاریکه بازی؟
من زیاد حال نمیکنم با اویل های 1-2-3 بخاطر همین زیاد نمیتونستم برم جلو و ظاهر شدن یکدفعه زامبی یا موجودات؟
داداش من هرچقدر برات توضیح بدم لذت بازی میره برات.اره محیط های تاریک زیاد داره و بعضی لحظه هاشم چنان دشمن ها غافل گیریت میکنن که ممکنه سکته کنی.ظاهر شدن یهویی موجودات بعضی جاهاش داره ولی بعضی جاهاشم نه نداره اما در کل زانبی توی بازی نیست یه موجودات اویل سیاه رنگن

سلام
دوتا سوال داشتم راجع به داستان
۱- آخرش که جک درخواست می‌کنه با کشتن دختر بچهِ نجاتشون بدیم، نجات پیدا میکنن؟
۲- میا اصلا چکاره بود؟

سلام
۲- میا اصلا چکاره بود؟
جواب هردوتاشون نامشخص
شاید تو نسخه های بعدی!!
شایدم تو dlcهای بعدی!!

• Like
Reactions: mamadha
سلام
۲- میا اصلا چکاره بود؟
این سایت یک سری توضیحاتی در موردش داده
http://twinfinite.net/2017/01/resident-evil-7-story-and-ending-explained/
صفحه 8امش فکر کنم در مورد میا ست
Mia به Ethan در مورد کارش دروغ گفته بود (اول بازی 2 تا ویدئو میبینیم توی یکیش میا میگه به زودی کار Babysitting ام تموم میشه برمیگرده دومی هم اون ویدئویی بود که در ادامه فلش بک میزنیم و میبینیمش که میگه دروغ گفته.
در اصلش Mia برای یک شرکت کار میکرده و برای اسکورت کردن دختر کوچیکه با اون کشتیه میره و بعدشم همه چیز بهم میریزه

• Like
Reactions: mamadha and ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or