Multi Platform Resident Evil 7

• Thread starter Thread starter BMW_M3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
January 24, 2017
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One

Resident Evil 7 جدیدترین عنوان از این سری است که به طور رسمی در کنفرانس E3 سونی معرفی شد.

بازی توسط کپکام و با استفاده از موتور گرافیکی جدید به نام RE Engine ساخته شده است.
بازی در تاریخ January 24, 2017 برای هر سه پلتفرم PC ,Xbox One ,PS4 عرضه خواهد شد.
بازی از ماه دسامبر سال 2014 در حال ساخت بوده است.
گفتنی است دارندگان نسخه PS4 علاوه بر بازی به وسیله کنترلر میتوانند از Playstation VR برای بازی و تجربه کردن کل عنوان استفاده کنند.
برخلاف عناوین قبلی این بار RE7 به صورت اول شخص خواهد بود.داستان بازی پس از حوادث Resident Evil 6 و در ایالت لویزیانا آمریکا در اطراف عمارتی متروک اتفاق خواهد افتاد.
شخصیت و کاراکتر اول بازی کاملا فردی جدید است. بدین معنا که هیچ کدام از شخصیت های معروف و قهرمانان سری قبل نخواهد بود.

سازندگان بازی وعده بازگشت به ریشه های دلهره آور این سری و همچنین تجربه ای خاص و نو در بین عناوین Survival Horror را با استفاده از تکتیک های صوتی و جلوه های ویژه گرافیکی که به لطف استفاده از موتور جدید Re Engine فراهم شده را به طرفداران این بازی داده اند.به گونه ای که بیشترین تمرکز سازنده های بروی اتمسفر و جو بازی عنوان شده است.

دموی قابل بازی این عنوان که پیش زمینه ای برای بازی اصلی خواهد بود هم اکنون تنها برای دارندگان PSN PLUS از طریق PSN Store قابل دانلود است.
بنا بر اعلام کپکام دموی انتشار یافته بخشی از عنوان نهایی نخواهد بود.در عنوان اصلی شما بازی را با شخصیتی متفاوت آغار خواهید کرد.
این عنوان برای پیش خرید به صورت دو نسخه معمولی( 59$) و (Deluxe Edition (79$ در PSN Store قرار گرفته است.
افرادی که بازی را از طریق Psn Store پیش خرید کنند یک تم ویژه رایگان و Survivor Pack DLC رو دریافت خواهند کرد.
همچنین نسخه Deluxe Editon دارای دو محتوای اضافه خواهد بود که به مرور زمان منشر خواهند شد. اولین Add On شامل چهار داستان فرعی کوتاه,دومین هم شامل یک اپیزود کامل داستانی خواهد بود.

لینک دانلود تریلر 720P :
http://4upld.com/2ngUb

walkthrough دموی منتشر شده اختصاصی بازی سنتر (با تشکر از
Bahram)
http://www.bazicenter.com/videos/102

Last edited by a moderator:
دوستان من الان یه بار knife رو‌انتقال دادم به جعبه بعد باز خواستم استفاده کنم نمیشه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
خب باید بیاریش از جعبه به کوله ی خودت بعدشم بزاریش توی لیست سلاح هات که با فلش های بالا پایین چپ راست مشخص شدن

• Like
Reactions: maxlife
بازی نسبتا خوبی هست من که ازش راضی بودم اما اصلا ترسناک نیست و کلا چرت گفتند که بازی ماوراء طبیعه نیست و کلا منطق داخل بازی نبود.
وقتی بازی را تموم کردم نظرم عوض شد بازی بسیار ضعیف عمل کرده بود. میمردید 4 تا دشمن درست و حسابی میساختید تا ترس بازی هم بیشتر بشه دشمنا همشون مثل پشمک بودن.

دوست عزیز شما داری مثلا میزان ترس اویل 6 رو با این مقایسه میکنی ؟؟:D اویل 6 اصلا برای من و البته خیلی های دیگه ترسناک نبود بلکه مد سوم شخص کال اف دیوتی زامبی مد بود .

همین زامبی که شما میگی اینجا هم به حد لازمش وجود داره منتهی در شکل و قالب دیگه . زامبی با یه ویروس خاص ادمها رو اونطوری میکرد ، این موجودات هم با ویروس اینطوری شدن و شکل و شمایل دیگه . و به نظر من به حد کافی توی بازی وجود داشتن . نه انقدر زیاد بودن که سازنده مجبور بشه مهمات و اکشن رو بالا ببره و نه انقدر کم که بازی فقط یه پیاده روی ساده بشه . اینکه صرفا از دید شما وجود زامبی باعث میشه اون حس ترس و کلاسیک بیاد به نظر من مثل همون تفکر هست که بگیم بازی زمانی کلاسیک میشه که دوربین بازی ثابت بشه .

کلیت حرف من اینه برای اینکه حس ترس القا بشه و یک resident evil کلاسیک رو ببینیم لزومی نداره حتما توش زامبی باشه و یا گیم پلی قدیمی درش استفاده بشه . چون اصلا خود resident evil با اینا به اینجا نرسید در گذشته .

بلکه با پیاده سازی حس ترس در زمان مناسبش و در شرایط مناسبش و همگام با داستان مرموزش . اینکه یه صحنه ترسناک ایجاد کنی یه بحثه اما اینکه اون صحنه کجای بازی چه به لحاظ گیم پلی و چه به لحاظ داستانی ایجاد کنی یه بحث دیگه .

پازل بخش happy birth day هم به نظرم خیلی خوب طراحی شده بود و اصلا این بازی یه dlc داره برای این بخش در اینده که ما بدون تفنگ و چیزی باید این معماها رو حل کنیم من خودم خیلی منتظر همچین پازلی هستم .
من حرفی از اویل 6 زدم؟
دوست عزیز اول خوب پستهارو بخونید و متوجه بشید بعد نقل قول کنید
من نگفتم چرا تو این قسمت زامبیها کمه و چرا بکش بکش نیست اتفاقا اونطور حس ترس میمیره توی بازی ولی وقتی زامبی ها کم باشن و توی جای خاصی ظاهر شه بازیکن هر لحظه خودشو برای یه سورپرایز اماده میکنه که خودش هیجان و ترس رو بالا میبره
اگه دقت کردین من گفتم که خیلی از این سری خوشم اومده اما ایراداتی داره از جمله کمبود نوع زامبی ها این به معنی کمبود تعدادشون نیست منظور انواعی که توی بازی هست
درضمن همونطور که گفتم گیم پلی بازی رو من خیلی دوس داشتم چون اون سبکی بود که میخواستم اما شما بد متوجه شدید
لطفا اول خوب پستها رو بخونید بعد نقل قول کنی من هیچ جا نگفتم از این سری بدم اومده یا بخوام بکوبمش یا هیچ جا با اویل 6 مقایسش نکردم فقط شما سعی داری با اویل های کلاسیک این بازی رو یکی کنید اما هنوز نتونستید دلیل قانع کننده ای بیارید...

من حرفی از اویل 6 زدم؟
دوست عزیز اول خوب پستهارو بخونید و متوجه بشید بعد نقل قول کنید
من نگفتم چرا تو این قسمت زامبیها کمه و چرا بکش بکش نیست اتفاقا اونطور حس ترس میمیره توی بازی ولی وقتی زامبی ها کم باشن و توی جای خاصی ظاهر شه بازیکن هر لحظه خودشو برای یه سورپرایز اماده میکنه که خودش هیجان و ترس رو بالا میبره
اگه دقت کردین من گفتم که خیلی از این سری خوشم اومده اما ایراداتی داره از جمله کمبود نوع زامبی ها این به معنی کمبود تعدادشون نیست منظور انواعی که توی بازی هست
درضمن همونطور که گفتم گیم پلی بازی رو من خیلی دوس داشتم چون اون سبکی بود که میخواستم اما شما بد متوجه شدید
لطفا اول خوب پستها رو بخونید بعد نقل قول کنی من هیچ جا نگفتم از این سری بدم اومده یا بخوام بکوبمش یا هیچ جا با اویل 6 مقایسش نکردم فقط شما سعی داری با اویل های کلاسیک این بازی رو یکی کنید اما هنوز نتونستید دلیل قانع کننده ای بیارید...

من اویل 6 خودم مثال زدم . چون داریم در مورد resident evil صحبت میکنیم . نگاه کن نوشتم مثلا و هدفم از این مثال این بود که وچه تمایز بین reisdent evil های قدیمی و به اصطلاح کلاسیک رو با evil های مدرن بیان کنم و برسم به همون مبحث کلاسیک .

بحث هم از اینجا شروع شد که شما صحبت از کیم پلی کردی و ان رو نشان دهنده کلاسیک بودن دونستی و من سعی کردم توضیح بدم اون کلاسیکی که شما تصور میکنی دیگه ایجاد نمیشه و باید از نگاه دیگه ای بهش نگاه کنی . و تا این دیدگاه رو تغییر ندی نمیشه .

دوست عزیز اینکه RE7 از نظر من کلاسیک هستش و دلایلم رو هم میگم ولی شما قانع نمیشید 2 حالت داره :D یا من در طرز بیانم مشکل دارم یا اینکه شما هیچ جوره نمیتونید تصور کنید این مساله رو . اینکه RE7 هیچ گونه مواردی از قبیل کلاسیک رو به شما القا نکرده است

احساس میکنم ارزش این سری از بازی های قدیمی با وجود گیمر های جدید داره از بین میره XD
کار و زندگی نذاشته یکسری ها گیمر بمونن الان جاشون رو دوستان دیگه پر کردن XD
هنوز هم دیر نیست اول Resident evil HDرو بازی کنید بعد این نسخه رو که بد برداشت نکنید
یعنی میام اینستاگرام رو برخی جامعه های مجازی رو مبینیم پر شده از 14تا17ساله های گیمر با پست های فرا آخر زمانی که بعد دیدنش دوست دارم خودمو هدشات کنم !
احساس میکنم جامعه های مجازی گیمری باید تو محدود سنی 14تا17گیر کرده باشه و کسی سنش از این بالاتر رفت کم کم گیم رو میذاره کنار.....................خیلی بد شده:-<تازه کم کم دارم ESRBرو درک میکنم

وقتی بازی را تموم کردم نظرم عوض شد بازی بسیار ضعیف عمل کرده بود. میمردید 4 تا دشمن درست و حسابی میساختید تا ترس بازی هم بیشتر بشه دشمنا همشون مثل پشمک بودن.
منم نمیدونم چرا 4 تا دشمن دیگه نساختن ولی به نظرم زیاد مسئله مهمی نیس. تازه منطقی تر و طبیعی تر هم هست. احتمالا این تازه شروع این ویروس بوده.

بازی تموم شد در میان به به و چه چه دوستان
باید بگم اون چیزی نبود که انتظار داشتم هرچند از افتضاح 6 بهتر بود.
اول از همه با اول شخص شدن بازی به هیچ عنوان حال نکردم.داستان بدک نبود ولی این دختر کوچیک با قدرت های ماورا رو از اینا بگیرن دیگه چیزی برا گفتن ندارن:-??. هرچند از همون لحظه اول که پیرزنه رو با ویلچر دیدم گفتم همه چی زیر سره اونه :D
گیم پلی و طراحی دشمنا هم متوسط بود
در کل 7/10

باز گشت قدرتمندانه Resident Evil از فاجعه هایی مانند نسخه 5 و 6 رو به همه دوستاران نسخه های کلاسیک تبریک می گویم.:)
تک تک صحنه های بازی الگو برداری شده از نسخه های کلاسیک بوده، Inventory بازی هم مانند نسخه های کلاسیک برترین Inventory در بازی های رایانه ای هست، شوتینگ بازی رئال ترین شوتینگی بوده که تا الان در یک بازی رایانه ای دیدم! اکشن بازی همراه با معما ها واقعا خارق العادست،و تعادل خوبی بین شون بر قراره. همه معما ها همانند نسخه های کلاسیک بوده. حس ترس و استرس به خوبی در جریان بوده، بوده بعضی از صحنه ها خودم بشخصه تا سکته رفتم:D همون اول بازی رو که شروع کردم، ارم کپکام رو دیدم واقعا دلم براش تنگ شده بود، 4 -5 سالی بود بازی های این شرکت رو دیگه نمی خریدم! واقعا باید افرین گفت به اینا، اول شخص بودن بازی واقعا واقعا خیلی تاثیر گذار بوده رو بازی، و استرس بازی رو چندین برابر کرده، گرافیک بازی عالی رو به بالا هست،و بافت ها کیفیت خوبی دارن و از همه مهم تر پورت بازی هست که واقعا بدون هیچ مشکلی اجرا میشه، طراحی سلاح ها در بازی و نحوه استفاده از ایتم ها واقعا فوق العادست، داستان بازی هم معلومه مقدمه ای است برای شروع تازه این سری! و واقعا نمیشه زیاد بهش خورده گرفت.

تجربه خیلی خوبی بود. بالاخره کپکام هم رو آورد به این سبک و سیاق عناوین سبک ترسناک امروزی و البته وجود بخش اکشن و دنیا غنی سری باعث شده تا بازی به یک عنوان موفق تبدیل بشه. از لحاظ داستان و روایت هم واقعا پیشرفت قابل توجهی نسبت به چند شماره اخیر کرده این شماره. بقیه موارد هم خوب از آب در اومدن. فقط ای کاش کمی تنوع بیشتری برای دشمنان بازی در نظر می‌گرفتن. من خودم خیلی دوست داشتم زامبی های کلاسیک سری ببینم تو این شماره و برای بعضی از قسمت ها (خصوصا اوایل بازی) می‌تونستن از زامبی‌ها استفاده کنند.

پ.ن: هنوز باورم نمیشه کار کپکام بوده این بازی. اصلا حس و حال عناوین ژاپنی نداشت :d

خیلی خوشحالم که چند نفر از افراد قدیمی که میدونم سنشون بالاست و رزیدنت های کلاسیک رو واقعا بازی کردن زمان خودشون، اینجا دارن پست میدن و تعریف میکنن از بازی :دی کم کم داشتم دور این تاپیک رو خط میکشیدم چون بعضی از پست ها واقعا مشخص کننده این بودن که بعضی از دوستان اونطور که باید رزیدنت های کلاسیک رو نمیشناسن و ایراد های عجیب غریب و غیرمنطقی از بازی میگیرن. :دی

خیلی خوشحالم که چند نفر از افراد قدیمی که میدونم سنشون بالاست و رزیدنت های کلاسیک رو واقعا بازی کردن زمان خودشون، اینجا دارن پست میدن و تعریف میکنن از بازی :دی کم کم داشتم دور این تاپیک رو خط میکشیدم چون بعضی از پست ها واقعا مشخص کننده این بودن که بعضی از دوستان اونطور که باید رزیدنت های کلاسیک رو نمیشناسن و ایراد های عجیب غریب و غیرمنطقی از بازی میگیرن. :دی
دوست عزیز شمایی که همش دم از سن و سال میزنی نشون میده هنوز از نظر عقلی بزرگ نشدی در نهایت این فقط یه بازی بیش نیست کسی هم نظری میده شما نباید بیای قاطعانه توهین کنید و زیر سوال ببرید و از سن حرف بزنید سن و سال هم به عدد توی شناسنامه شما نیست که دوسال زود تر به دنیا اومدی فک کنی چیز برتری نسبت به کوچکتر از خودت داری سن و سال به عقله
شما از اول شروع کردید میگی بازی کلاسیک اما معلومه خودتون سریهای کلاسیک رو خوب یا یادت نمیاد یا اصلا بازی نکردید و هنوز دلیل قانع کننده ای برای این حرفتون نیاوردید فقط دم از سن و سال زدید
اینکه صدای منوی بازی یا اینورتوریبازی شبیه اولین سری های این بازیه یعنی دیگه این بازی کلاسیک محسوب میشه؟ ملاک شما اشتباه هست کلا
در کل هنوز نتونستید حرفتون رو ثابت کنید و فقط تیکه پرونی میکنید اگه نمیتونید حرفتونو ثابت کنید لطفا بی احترامی هم نکنید

• Like
Reactions: bigbang0661

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or