شایعه Resident Evil 7 برای PS4 در E3 2014 اعلام می شود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Metal Gear

کاربر سایت
Resident-Evil-7.jpg

طبق روال هر ساله با نزدیک شدن به نمایشگاه E3 گمانه زنی ها شدت بیشتری به خود می گیرد.پیش از این شایعه شده بود که Resident Evil 7 در E3 2014 بصورت رسمی معرفی خواهد شد.در راستای این گمانه زنی ها بر اساس مقاله ای از روزنامه Japanese Economic که در وبسایت Sankei Shimbun منتشر شده به این شایعات قوت بیشتری بخشیده است اما اینبار برای کنسول PS4.

"این مقاله اشاره میکند برای چه بازیهایی از PS4 دلواپس و مشتاق هستید.Capcom قصد دارد یک بازی شاهکار را در E3 آشکار کند و انتظار می رود که آن Resident Evil 7 باشد.این مقاله همچنین خاطر نشان میکند انتظارات فروش برای این بازی مانند نسخه قبلی اش چیزی بیش از 5.6 میلیون نسخه می باشد"

آیا واقعا کپکام میخواهد در این نسل سری Resident Evil را بصورت انحصاری معرفی کند؟ برای روشن شدن این داستان باید تا E3 2014 در انتظار ماند

منبع

آخرین ویرایش:
من از رزیدنت اویل 4 به بعد علاقم به ادامه و از رزیدنت 5 امیدم رو هم از دست دادم حالا 7 میخواد باشه یا 70
خشت اول چون نهد معمار کج (البته خشت 4 منظورمه;))
تا ثریا میرود دیوار کج

پفففففت.....راجع به RE6 هم اونقدر تعریف کرده بودن من خفه داشتم میشدم از ذوق! بدون خوندن نقد رفتم بازی رو گرفتم، با اینکه Campaign مال لئون سرگرم کننده بود و کلا Co-op بازی کردنش حال داد بازی به شدت مزخرف بود، میدونستم اگر تنها بازیش میکردم وسطای کار ولش میکردم چون خیلی همه چیزش احمقانه بود.

کپکام در هر صورت یک رزیدنت آماده معرفی داره حالا ریمیک، ری اچ دی یا یکی جدید

به احتمال زیاد معرفی بشه ولی قطعا انحصاری نخواهد بود حتی زمانی!
اگه از انتقاد های وارد به نسخه ی قبل استفاده کنن با اثر موفقی روبرو میشیم!
-----------
پ ن : رزیدنت اویل همیشه باید تو راکون سیتی رخ بده و انقدر میشه لوکیشن متفاوت در فصول مختلف خلق کرد که تکراری نباشه!
رزیدنت رو چه به چین و آفریقا و اروپای شرقی؟!:|

میگن رزیدنت اویل 7 کنسل شده راسته؟

خیر،دیروز داشتم خبرها رو چک می کردم دیدم یک جا در مورد ضبط صدا توسط کپکام برای Resident Evil 7 نوشته،درست یادم نیست چی بود ولی گویا در مورد صدای دوبلور لیون اس کندی بود...

به احتمال زیاد معرفی بشه ولی قطعا انحصاری نخواهد بود حتی زمانی!
اگه از انتقاد های وارد به نسخه ی قبل استفاده کنن با اثر موفقی روبرو میشیم!
-----------
پ ن : رزیدنت اویل همیشه باید تو راکون سیتی رخ بده و انقدر میشه لوکیشن متفاوت در فصول مختلف خلق کرد که تکراری نباشه!
رزیدنت رو چه به چین و آفریقا و اروپای شرقی؟!:|

مشکل اینجاست همیشه کپکام در مورد نسخه های انحصاری این سری بهتر از نسخه هایی که از همون اول مولتی پلتفرم بودن ( مانند 5 و 6 ) عمل کرده واسه همین خیلی ها که طرفداران قدیمی این سری هستن دوست دارن نسخه شماره هفتی اگر معرفی شد انحصاری باشه،مهم نیست برای چه کنسول مهم اینه که انحصاری باشه چون که در نهایت توسط کپکام برای پلتفرم ها دیگه هم پورت می شه مانند شماره 2 و 3 ...

در مورد قسمت پررنگ شده حرفاتم کاملن موافقم...

مشکل اینجاست همیشه کپکام در مورد نسخه های انحصاری این سری بهتر از نسخه هایی که از همون اول مولتی پلتفرم بودن ( مانند 5 و 6 ) عمل کرده واسه همین خیلی ها که طرفداران قدیمی این سری هستن دوست دارن نسخه شماره هفتی اگر معرفی شد انحصاری باشه،مهم نیست برای چه کنسول مهم اینه که انحصاری باشه چون که در نهایت توسط کپکام برای پلتفرم ها دیگه هم پورت می شه مانند شماره 2 و 3 ...
حرقت کاملا بی ربطه. من نمیدونم چجوری کپکام اگر انحصاری بسازه موفق تره؟ مگر قراره اعضاش روی یه انحصاری شاخ و دم در بیارن و جدید میشن؟
اعضای یه کمپانی مشخصه و همچنین وظایفشون. این فقدان ایده و مهم تر از همه نبود یه کارگردان درست و حسابی توی این کمپانی هست که وضعشو اینجوری کرده. کپکام هم الان در وضعیتی نیست که بخواد انحصاری بسازه (به استثنا 2تا بازی آخرش)
===============
یه سری شایعات پیرامون نسخه هفتم هست:

Resident Evil 7: Has Capcom Begun Voice Actor Recording? GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
Resident Evil 7: Claire Redfield As The Protagonist? Alleged New Gameplay Info Suggests Capcom Planning 'All-Star' Cast For Mercenaries Mode! Who Would Return For The Sequel? : Trending News : KDramaStars
Resident Evil 7 To Introduce Alice From The Movies Into The Game? E3 2014 Reveal Hinted! Release Date Announcement Inbound? : Trending News : KDramaStars

که آخری در نوع خودش فاتحه این سری رو میخونه (البته اگه تا الان خونده نشده باشه)

یعنی اگه Alice رو از فیلم بیارن تو بازی منی که شخصا گیمر بودنم رو از رزیدنت اویل شروع کردم عمرا بازی کنم

نوبتی هم باشه نوبت کلیر

اگه واقعیت داشته باشه بهترین خبریه که میشه شنید:bighug: یه شخصیت حال به هم زن که کاملا لایق این سری به F رفتست دیگه به اندازه ی کافی تو 6 به بزرگای سری گند زدن الان وقتشه که استاد آلیس بیاد و شخصیت اصلی بازی بشه...
پ ن: مارو بگو امید داشتیم کپکام سر عقل بیاد و بازیرو بده دست کارگردان RE:R نگو اینا اصلا آدم بشو نیستن از صمیم قلب آرزو میکنم کار کپکام تو این نسل تموم بشه خیلی به خاطراتمون گند زدن تو این چند سال بسه ...

یکی از خوبی هایی که بودن کلیر تو بازی میتونه داشته باشه اینه که دیگه مثل کریس و لیان کشتی کج کار و بزن بکش برو جلو نمیتونه باشه (از شانس ما اینم یهو کاراته کار میشه :|) شاید با وجودش بازی شاید به سبک کلاسیک یا حداقل 4 برگرده

یکی از خوبی هایی که بودن کلیر تو بازی میتونه داشته باشه اینه که دیگه مثل کریس و لیان کشتی کج کار و بزن بکش برو جلو نمیتونه باشه (از شانس ما اینم یهو کاراته کار میشه :|) شاید با وجودش بازی شاید به سبک کلاسیک یا حداقل 4 برگرده

Resident Evil: Degeneration رو دیدی؟! اگر کلیر هم باشه حرکات رزمی دور از انتظار نیست. مشکل RE این حرکات نیست. مشکلش طراحی مراحل افتضاح، روند افتضاح و داستان افتضاح مخلوط شده با مقدار زیادی QTE و همین زیاد بودن اکشن هستش.

خدایی روتون میشه تاپیک رو بالا میارید ؟
داداش وقتی یه عده روشون می شه برای COD هایپ بشن RE که جای خود داره...

حرقت کاملا بی ربطه. من نمیدونم چجوری کپکام اگر انحصاری بسازه موفق تره؟ مگر قراره اعضاش روی یه انحصاری شاخ و دم در بیارن و جدید میشن؟
اعضای یه کمپانی مشخصه و همچنین وظایفشون. این فقدان ایده و مهم تر از همه نبود یه کارگردان درست و حسابی توی این کمپانی هست که وضعشو اینجوری کرده. کپکام هم الان در وضعیتی نیست که بخواد انحصاری بسازه (به استثنا 2تا بازی آخرش)
پس لازمه کمی عمیق تر نگاه کنی...الان RE:Revelution بهتره یا RE پنج یا شیش؟مشخصه RE:R در طول این سالها تنها عنوان از این سری بوده که نزدیک ترین حالت به ریشه های این سری رو به دست آورده،عنوانی که به صورت انحصاری برای 3DS ساخته شد...

عنوانی که انحصاری یک کنسول می شه از سوی یک شرکت TP جدا از نظارت تیم سازنده ناظرانی هم از سوی شرکت سازنده کنسول براش می فرستن که همه چیز اونطور که می خوان پیش بره چرا که سرمایه گذاری کردن روی اون عنوان،حالا اینکه شما می گی بی ربطه نمی دونم بر چه پایه و اساسی هست

كلا تو شش مال ليون يكمي خوب بود و ديگه مال كريس و مخصوصا جيك كه به معناي واقعي كلمه حال بهم زن ترين شكل ممكن هستش. جدا از طراحي مضخرف مراحل بازي براي اين دو شخصيت، دشمناشونم فوق العاده حال بهم زن و اعصاب خوردن كن بودن. طرف يه جاشو ميزدي هزارتا آت اشعال از توش درميومد. سگ، پرنده، مگس، گاو و كلا هر جونوري جزو دشمناش بود.

البته يكي از ايرادات مسخره شش نبود كلير و جيل بود. حالا با نبودن خواهر كريس يه جوري ميشد كنار بيايم ولي خداييش اين جيل معلوم نبود اصلا چه اتفاقي تو قسمت ششم براش افتاده. يه جواب ساده هم تو بازي براي اين بخش داده نشده.

تو پنجش كريس خودشو ميكشه تا پيداش كنه بعد زدن تو شماره شش محوش كردن. آخه جالبيش اينجاست كه جيل هم عضو همون گروهي هستش كه كريس هم هست ولي تو 6 ناپديد شده. يعني نميشد جيل بشه همكار كريس:|

هر چند خيلي دوست دارم كلير هم برگرده. حسرت به دل موندم كه يه بار اين بشر را با طراحي گرافيك بالا ببنم. كلا از شخصيت هاي قديمي تقريبا تماميشون را گرافيك بالا ديدم جز همين كلير.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or