شایعه Resident Evil 7 برای PS4 در E3 2014 اعلام می شود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Metal Gear

کاربر سایت
Resident-Evil-7.jpg

طبق روال هر ساله با نزدیک شدن به نمایشگاه E3 گمانه زنی ها شدت بیشتری به خود می گیرد.پیش از این شایعه شده بود که Resident Evil 7 در E3 2014 بصورت رسمی معرفی خواهد شد.در راستای این گمانه زنی ها بر اساس مقاله ای از روزنامه Japanese Economic که در وبسایت Sankei Shimbun منتشر شده به این شایعات قوت بیشتری بخشیده است اما اینبار برای کنسول PS4.

"این مقاله اشاره میکند برای چه بازیهایی از PS4 دلواپس و مشتاق هستید.Capcom قصد دارد یک بازی شاهکار را در E3 آشکار کند و انتظار می رود که آن Resident Evil 7 باشد.این مقاله همچنین خاطر نشان میکند انتظارات فروش برای این بازی مانند نسخه قبلی اش چیزی بیش از 5.6 میلیون نسخه می باشد"

آیا واقعا کپکام میخواهد در این نسل سری Resident Evil را بصورت انحصاری معرفی کند؟ برای روشن شدن این داستان باید تا E3 2014 در انتظار ماند

منبع

آخرین ویرایش:
لول بابا داستان 6 بهتر بود؟ یکی از بی ربط ترین داستان ها و حتی بزرگترینشون رو همین شماره 6 داشت. اون موقع که فضا آماده بود برای بازگشت شری و استیو و الکس وسکر، همچین لولیدن توی بازی.
شماره 5 خیلی شیک و مجلسی یه پایان خوب رو برای سری رقم زد. البته دوباره اینجا بحث هست که یه خورده تاثیر گذار تر میتونست تموم بشه اما در مجموع خوب تموم شد.

از طرف دیگه بهتره آرزوهاتو یه جای دیگه ببری چون قرار نیست این سری برگرده دست میکامی.
بعد شما که RE6 رو جویدی و گویا باهاش حال کردی، احیانا متوجه هستی که جیک پسر آلبرت وسکر هست؟ گمون نکنم چون اگر اینو میدونستی مطمئنا با تمام قوا به شماره 6 نفرت میورزیدی.
نه تنها توی بازی توضیح نمیده جیک از کجا اومده بلکه بزرگترین سوال اینه که وسکر کی وقت کرده بره زن بگیره و همچین نره خری تحویل جامعه بده:)) کلا کار کپکام همینه که لول به روح پر فتوح شخصیت های منفی بزرگش بده. نمونه دیگه-ش Nero پسر ورجیل توی DMC;)
حالا حتما نباید زن بگیره که برا این کار :d

من که خیلی منتظرش هستم من نسخه های 1 2 3 رو بازی نکردم از قسمت 4 شروع کردم به بازی بنظرم 4 از همه بهتر بود 5 هم خوب بود 6 یکم اکشن زیادی داشت مخصوصا بخش کریس (اگه اشتباه نکرده باشم) یعنی رسما زده بود دست مکس پین
حالا خواستن انحصاری کنن خواهشا انحصاری PC کنن

لول بابا داستان 6 بهتر بود؟ یکی از بی ربط ترین داستان ها و حتی بزرگترینشون رو همین شماره 6 داشت. اون موقع که فضا آماده بود برای بازگشت شری و استیو و الکس وسکر، همچین لولیدن توی بازی.
شماره 5 خیلی شیک و مجلسی یه پایان خوب رو برای سری رقم زد. البته دوباره اینجا بحث هست که یه خورده تاثیر گذار تر میتونست تموم بشه اما در مجموع خوب تموم شد.

از طرف دیگه بهتره آرزوهاتو یه جای دیگه ببری چون قرار نیست این سری برگرده دست میکامی.
بعد شما که RE6 رو جویدی و گویا باهاش حال کردی، احیانا متوجه هستی که جیک پسر آلبرت وسکر هست؟ گمون نکنم چون اگر اینو میدونستی مطمئنا با تمام قوا به شماره 6 نفرت میورزیدی.
نه تنها توی بازی توضیح نمیده جیک از کجا اومده بلکه بزرگترین سوال اینه که وسکر کی وقت کرده بره زن بگیره و همچین نره خری تحویل جامعه بده:)) کلا کار کپکام همینه که لول به روح پر فتوح شخصیت های منفی بزرگش بده. نمونه دیگه-ش Nero پسر ورجیل توی DMC;)
چرا میدونم پسرش هست. اقا من 15 سال طرفدارشم من سیر تا پیزا میدونم! حالا چون توضیح نداده پس نقطه ضعف هست.
در رابطه با اینکه فامیلیش مولر هست اینکه از البرت متنفر هست. اینو میتونی تو پیش نمایش های بازی بخونی. البته اینکه کی وقت کرده و... زیاد مهم نیست.رزیدنت داستانش عظیم. از تکنولوژِی انتقاد میکنه ، جنایت علیه بشریتو... حالا تو گیر این هستی که البرت کی زن گرفت!!!

چرا میدونم. اینم میدونم چرا فامیلش مولر هست. چون از البرت متنفر هست! در ضمن داستان رزیدنت در کنار بزرگانی چون de us ex یا متال گیر قرار یک سری مفاهیم نظیر سوء استفاده از تکنولوژِی یا جنایت علیه بشریت را مطرح کنه و حالشو ببری. با توجه به شخصیت پردازی های محکمشون. حالا تو گیر دادی که البرت کی زن گرفت. 40 سالش بود. فکر کنم بچه تو 9 ماه شکل میگیره. البته جا داشت که یک اشاره ای بکنند!

همون موقع که کپکام اعلام کرد ملت بازی اکشن رو بیشتر از ترسناک و معمایی میخرن پرونده اویل بسته شد و رفت.
اصلن هم برام مهم نیست انحصار چی میشه و کی میاد و میره.

چرا میدونم. اینم میدونم چرا فامیلش مولر هست. چون از البرت متنفر هست! در ضمن داستان رزیدنت در کنار بزرگانی چون de us ex یا متال گیر قرار یک سری مفاهیم نظیر سوء استفاده از تکنولوژِی یا جنایت علیه بشریت را مطرح کنه و حالشو ببری. با توجه به شخصیت پردازی های محکمشون. حالا تو گیر دادی که البرت کی زن گرفت. 40 سالش بود. فکر کنم بچه تو 9 ماه شکل میگیره. البته جا داشت که یک اشاره ای بکنند!
ببخشین من از شما پوزش میطلبم بابت چیزایی که نمیدونستم.
اینکه فامیلیش مولر باشه هیچ تغییری توی صورت قضیه نمیکنه.
کل دنیا نشستن و فحش میکشن به کپکام و میگن این کدوم خری بود آوردی توی بازی، بعد اینجا میگن نه! اصلا مهم نیست:)) اصولا از نظر ما هیچی مهم نیست و همینکه بازی اسم RE رو یدک بکشه کافیه.
من نمیدونم چه اصراریه بگی شماره 6 خوب بود؟ این بازی یه فاجعه تمام و عیار از سری بود که روزگاری ملت برای یه شماره-ش له له میزدن و الان هیچکس محل سگ هم بهش نمیذاره و براشون مهم نیست شماره جدیدش بیاد یا نه. این سبک رو در حال حاضر عناوین بسیار بزرگ و قوی تری دارن پوشش میدن. چه خوشت بیاد چه نیاد، این یه حقیقته محضه.

البته بعید نیست شماره بعدی اسمش Resident Evil: Khar Magas Edition باشه.

پ.ن: اونی هم که لایک کرده در نوع خودش جالب بود:d

س برای چی راجع بهش انقدر بحث میکنی
yahoo_4.gif
دارم جواب این دوستمون رو میدم. از طرف دیگه، مگه دارم در مورد RE7 بحث میکنم؟

آخرین ویرایش:
کل دنیا نشستن و فحش میکشن به کپکام و میگن این کدوم خری بود آوردی توی بازی، بعد اینجا میگن نه! اصلا مهم نیست:)) اصولا از نظر ما هیچی مهم نیست و همینکه بازی اسم RE رو یدک بکشه کافیه.
من نمیدونم چه اصراریه بگی شماره 6 خوب بود؟ این بازی یه فاجعه تمام و عیار از سری بود که روزگاری ملت برای یه شماره-ش له له میزدن و الان هیچکس محل سگ هم بهش نمیذاره و براشون مهم نیست شماره جدیدش بیاد یا نه. این سبک رو در حال حاضر عناوین بسیار بزرگ و قوی تری دارن پوشش میدن. چه خوشت بیاد چه نیاد، این یه حقیقته محضه.

پس برای چی راجع بهش انقدر بحث میکنی:d

دارم جواب این دوستمون رو میدم. از طرف دیگه، مگه دارم در مورد RE7 بحث میکنم؟
در اینکه رزیدنت 6 جالب نبود و تا حدی فاجعه بود هیچ شکی نیست. اما الان ما چند تا بازی ترسناک درست حسابی AAA داریم؟یک دد اسپیس بود که ان هم تو شماره سوم به قتل رسید. تازه ان هم ترکیبی از رزیدنت های کلاسیک و جدید بود. من فقط به اویل ویتین دلم خوش هست که با توجه به حضور میکامی میترکونه

آخرین نسخه از این که من هنوزم برام تجربش دوست داشتنی هست نسخه سوم بود...

بعد از اون دیگه چیزی به نام ترس در بازی حس نکردم چون واقعن کم کم دیده می شد این ریشه ها داره خشکیده می شه...

به نظر من Resident Evil اگر یک سه گانه بود خیلی بهتر بود تا اینکه یک 20 گانه باشه!!

کاش مدیران کپکام اینجا بودنو پستهای ما رو می تونستن بخونن و به خودشون میومدن...

من آرزومه که این ریشه ها دوباره آبیاری بشه و باعث بشه روزنه ای امید به وجود بیاد ولی گذشته ثابت کرده کپکام فقط حرف می زنه،البته شاید به خودش اومده باشه پس از اینکه دید RE:R در مقابل RE6 از طرف گیمرها بیشتر مورد پسند قرار گرفت.

مشکل اینجاست که الگوی سازنده های بازی شده فیلمهای هالیوودیه این سری که من بهش می گم سری ماتریکس با شخصیت جدید آلیس!

کاش کپکام دوباره بتونه سکانسهای خاطره انگیز و دلهره آوری مانند اینها رو خلق کنه:

من به Remake شماره اول تا سومش راضی هستم اون هم فقط توسط تیم قدیمی سازنده این بازی (یعنی آرزومه)

رزیدنت اویل 7 نیست 100% داینو کرایسیس ریبوته! عنوان خبر رو باید عوض کنی چون خبر مستقیم اعلام نکرده که این بازی رزیدنت اویل 7 خواهد بود.

این سری دیگر انحصاری نخواهد بود ،سرتون رو درد نیارید ، مسیر اصلی داستان هم با شماره ی 5 به پایان رسید،؛مشکل اصلی شماره ی 6 عدم هماهنگی بین بخش های داستانی بود ، آوردن این همه شخصیت تو یه قسمت و عدم پردازش و روایت مناسب آن ،باعث گنگی و گیجی مخاطب میشه ،

کلا بیخیال دیگه حرفش رو نباید زد،ادامه!!!!!

ریبوت

شب بخیر

resident 6 که بحثی باقی نزاشت با اون کیفیتش! اما re 5 مقداری قابل تحملتر بود برای من.حداقل تونست منو قانع کنه برای یکبار هم که شده تا آخر برمش اما متاسفانه RE6 توی 1 ساعت اول منو قانع کرد که دارم وقتمو تلف میکنم.حالا شاید برای کنجکاوی هم که شده رزیدنت 6 رو تا آخر میرم که حداقل دموهاشو ببینم!
رزیدنت اویل 7 نیست 100% داینو کرایسیس ریبوته! عنوان خبر رو باید عوض کنی چون خبر مستقیم اعلام نکرده که این بازی رزیدنت اویل 7 خواهد بود.
منبع اینطوری زده

resident 6 که بحثی باقی نزاشت با اون کیفیتش! اما re 5 مقداری قابل تحملتر بود برای من.حداقل تونست منو قانع کنه برای یکبار هم که شده تا آخر برمش اما متاسفانه RE6 توی 1 ساعت اول منو قانع کرد که دارم وقتمو تلف میکنم.حالا شاید برای کنجکاوی هم که شده رزیدنت 6 رو تا آخر میرم که حداقل دموهاشو ببینم!

منبع اینطوری زده

منبع جو گیر شده شما چرا :d

یعنی میشه از سیر نزول یکی از بهترین سری بازی های دنیا قشنگ یه فیلم دراما درست کرد که اخرش گریه کنی !

کاری ندارم واقعا ولی واقعا هنر خاص و تکنیک ناب کپکامی میخواد که یه همچین سری رو به F بدی ! واقعا هنر میخواد و کار هرکسی نیست !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or