شایعه Resident Evil 7 برای PS4 در E3 2014 اعلام می شود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Metal Gear

کاربر سایت
Resident-Evil-7.jpg

طبق روال هر ساله با نزدیک شدن به نمایشگاه E3 گمانه زنی ها شدت بیشتری به خود می گیرد.پیش از این شایعه شده بود که Resident Evil 7 در E3 2014 بصورت رسمی معرفی خواهد شد.در راستای این گمانه زنی ها بر اساس مقاله ای از روزنامه Japanese Economic که در وبسایت Sankei Shimbun منتشر شده به این شایعات قوت بیشتری بخشیده است اما اینبار برای کنسول PS4.

"این مقاله اشاره میکند برای چه بازیهایی از PS4 دلواپس و مشتاق هستید.Capcom قصد دارد یک بازی شاهکار را در E3 آشکار کند و انتظار می رود که آن Resident Evil 7 باشد.این مقاله همچنین خاطر نشان میکند انتظارات فروش برای این بازی مانند نسخه قبلی اش چیزی بیش از 5.6 میلیون نسخه می باشد"

آیا واقعا کپکام میخواهد در این نسل سری Resident Evil را بصورت انحصاری معرفی کند؟ برای روشن شدن این داستان باید تا E3 2014 در انتظار ماند

منبع

آخرین ویرایش:
Dino Crisis Reboot فکر کنم باشه. RE دورانش گذشته.
به احتمال زیاد انحصاری نیست. کپکام از نظر مالی اصلا وضعیت خوبی نداره و باید هر چی بیشتر از فروش بازیاش سود ببره

بابا سریعتر این E3 بیاد بره این جماعت با این چرت و پرت های .... خودشون خفه نکنن تا چند وقت پیش انحصاری ONE بود حالا هم PS4 مشخصه تمام اینها برای چیه فقط تبلیغات حالا اگه بازی معرفی شد و انحصاری هر کدام بود من یک ماه آواتار عوض میکنم بد ترین چیزی که در زندگی ازش متنفرم میزارم .;)

به احتمال زیاد انحصاری نیست. کپکام از نظر مالی اصلا وضعیت خوبی نداره و باید هر چی بیشتر از فروش بازیاش سود ببره
کی میگه دوران رزیدنت گذشته؟!:d
به نظر من رزیدنت اویل یکی از پر پتانسلترین بازی های موجود هست که منتهی تو 2 شماره ی آخر راه رو کمی اشتباه رفت!
رزیدنت اویل می تونه پرقدرت برگرده ولی باید تو خیلی زمینه ها به ریشه ها برگرده!
انحصاری هم بعیده با توجه به همون چیزی که گفتی ولی اگه سونی برا این شماره مثلا حمایت مالی کنه ( چیزی تو مایه های متال گیر 4 ) می تونه انحصاری باشه ! شاید هم انحصاری زمانی!
دینو کرایسیس هم می تونه سورپرایز فوق العاده ای باشه!:x

While only a PS4 version is named, the wording of the article does not suggest exclusivity. Considering that it’s a Japanese source, it’s most probable that the game will be multiplatform. It’s normal for Japanese articles to mention only PlayStation versions of titles they mention, especially on mainstream media.

نه مطمئنا انحصاری نیست.
جان من یه چیز خوب بسازید این دفعه! :|
Dino Crisis هم معرفی کنند خوب میشه! :|

بازی انحصاری PS4 شده 100% چند وقت پیش بود تاپیک زده بودن بازی انحصاری Xbox one میشه
یعنی دیگه برای ایکس باکس نمیاد=((:((

آقا تورو جان من از Dino بکشید بیرون لطفا همون گندی که با شماره 3 زد که من اصلا داینو نمیدونمش برای کل سری برابر بود با Re های که بعد 5 ساخته .:|

امیدوارم داینو نباشه که یکی دیگه از شاهکارهای میکامی به گند کشیده میشه
امیدورام هیچی معرفی نکند.

- - -ویرایش - - -

:shocked::shocked::shocked:

خاطر نشان میکند انتظارات فروش برای این بازی مانند نسخه قبلی اش چیزی بیش از 5.6 میلیون نسخه می باشد"
:|
یعنی واقعا اون آشغال 5 میلیون نسخه فروخته من برم خودمو از یه جایی پرت کنم پایین زودتر....

کی میگه دوران رزیدنت گذشته؟!:d
به نظر من رزیدنت اویل یکی از پر پتانسلترین بازی های موجود هست که منتهی تو 2 شماره ی آخر راه رو کمی اشتباه رفت!
رزیدنت اویل می تونه پرقدرت برگرده ولی باید تو خیلی زمینه ها به ریشه ها برگرده!
انحصاری هم بعیده با توجه به همون چیزی که گفتی ولی اگه سونی برا این شماره مثلا حمایت مالی کنه ( چیزی تو مایه های متال گیر 4 ) می تونه انحصاری باشه ! شاید هم انحصاری زمانی!
دینو کرایسیس هم می تونه سورپرایز فوق العاده ای باشه!:x
پر پتانسیل ترین بازی های موجود بود. کاری به RE5 ندارم چون بازی بسیار خوش ساختی بود و فقط عنصر ترس توش نبود ولی شماره 6 جایی رو برای بازگشت نمیذاره. عملا تمام پل هایی که میشد از طریقشون یه داستان عالی در آورد رو زد خراب کرد. حتی اگر شماره بعد عالی ساخته بشه، نمیشه شماره 6 رو نادیده گرفت خصوصا شخصیت جیک که عملا READ به کل سری و شخصیت آلبرت وسکر.
خودتون رو الکی گول نزنین. RE درست بشو نیست. با اینکه همیشه طرفدارش بودم و هستم ولی به نظرم RE با شماره 5 تموم شد چه از نظر داستانی و چه از بقیه نظرها.

پر پتانسیل ترین بازی های موجود بود. کاری به RE5 ندارم چون بازی بسیار خوش ساختی بود و فقط عنصر ترس توش نبود ولی شماره 6 جایی رو برای بازگشت نمیذاره. عملا تمام پل هایی که میشد از طریقشون یه داستان عالی در آورد رو زد خراب کرد. حتی اگر شماره بعد عالی ساخته بشه، نمیشه شماره 6 رو نادیده گرفت خصوصا شخصیت جیک که عملا READ به کل سری و شخصیت آلبرت وسکر.
خودتون رو الکی گول نزنین. RE درست بشو نیست. با اینکه همیشه طرفدارش بودم و هستم ولی به نظرم RE با شماره 5 تموم شد چه از نظر داستانی و چه از بقیه نظرها.
جو نده! داستان 6 محکم تر و بهتر از 5 بود.حتی گیم اسپات با وجود نمره 4.5 از داستان بازی تعریف کرده بود. 5 خوب بود که بزرگترین شخصیت منفی تاریخ را نابود کرد! هر چند تا حدی موافقم با نابود شدن البرت وسکر چون از میلک شدنش جلوگیری کرد. ولی خب البت وسکر نمیشود نباشد. رزیدنت بیدی نیست که با این بادها بلرزه.بدند دست استاد میکامی تا براتون درست کند.
گیر دادی به جیک!!! چه ربطی به البرت وسکر داره!!!!!!!!!!!!!فتوا صادر نکن.

عمرا انحصاری باشه و اون هم برای سونی با این روابط کاپکام با مایکرو.
البته Deep Down هم انحصاری سونی هست به هر حال :-/

جو نده! داستان 6 محکم تر و بهتر از 5 بود.حتی گیم اسپات با وجود نمره 4.5 از داستان بازی تعریف کرده بود. 5 خوب بود که بزرگترین شخصیت منفی تاریخ را نابود کرد! هر چند تا حدی موافقم ولی خب البت وسکر یگانه هست. رزیدنت بیدی نیست که با این بادها بلرزه.بدند دست استاد میکامی تا براتون درست کند.
گیر دادی به جیک!!! چه ربطی به البرت وسکر داره!!!!!!!!!!!!!
لول بابا داستان 6 بهتر بود؟ یکی از بی ربط ترین داستان ها و حتی بزرگترینشون رو همین شماره 6 داشت. اون موقع که فضا آماده بود برای بازگشت شری و استیو و الکس وسکر، همچین لولیدن توی بازی.
شماره 5 خیلی شیک و مجلسی یه پایان خوب رو برای سری رقم زد. البته دوباره اینجا بحث هست که یه خورده تاثیر گذار تر میتونست تموم بشه اما در مجموع خوب تموم شد.

از طرف دیگه بهتره آرزوهاتو یه جای دیگه ببری چون قرار نیست این سری برگرده دست میکامی.
بعد شما که RE6 رو جویدی و گویا باهاش حال کردی، احیانا متوجه هستی که جیک پسر آلبرت وسکر هست؟ گمون نکنم چون اگر اینو میدونستی مطمئنا با تمام قوا به شماره 6 نفرت میورزیدی.
نه تنها توی بازی توضیح نمیده جیک از کجا اومده بلکه بزرگترین سوال اینه که وسکر کی وقت کرده بره زن بگیره و همچین نره خری تحویل جامعه بده:)) کلا کار کپکام همینه که لول به روح پر فتوح شخصیت های منفی بزرگش بده. نمونه دیگه-ش Nero پسر ورجیل توی DMC;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or