Resident Evil 6 | Xbox 360

يه سوال از بچه هايي كه داستان ada تموم كردن

مخواستم ببينم چه جوري ada رو توي قسمت the merceneries ازاد كنم اصلا ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
با سلام
من انجایی که ایدا می ره توی قبرستون که لیون را می بینه یک جایی هست که دنبال کلید هست و آدم هایی آویزن از چاه ها که بالای سر هرکدام یک قفل هست و یک اهرم که می کشیم یک دره باز می شه چطوری اونجا رو باید رد کنم
ممنون می شم راهنمایی بفرمائید.
سلام
آقا چقدر تحویل گرفتید یک راهنمایی می خواستیم

با سلام
من انجایی که ایدا می ره توی قبرستون که لیون را می بینه یک جایی هست که دنبال کلید هست و آدم هایی آویزن از چاه ها که بالای سر هرکدام یک قفل هست و یک اهرم که می کشیم یک دره باز می شه چطوری اونجا رو باید رد کنم
ممنون می شم راهنمایی بفرمائید.
باید اون اهرم رو بکشی زیر یکی از جنازه هایی که آویزون هستن بعد به قفلش تیر بزنی تا بیفته رو اهرم و در باز بمونه و بتونی رد بشی.

بخش لئون رو تموم کردم بی نهایت لذت بردم
مدتها بود بعد از دد آی لند همچین هیجانی رو تجربه نکرده بودم
چرا من اینهمه زور میزنم تو هر چپتر فقط 20 تا 30 هزارتا پوینت میگیرم و همیشه رنکم c میشه؟
این قسمت dog و اون پلاکها برای چیه؟
نا گفته نمونه این اولین اویله که دارم بازی میکنم داستان هم بیلمزه بیلمزم

بازی ارزش خریدن داره ؟
مثل Resident Evil 5 میشه ؟
بازی واسه طرفدارای رزیدنت اویل کلاسیک فاجعه باره، ولی‌ کسایی‌ که از قسمت ۴ یا ۵ شروع کردن خیلی‌ از این بازی خوششون میاد.
مجلهای معتبری چون:
Game Informer 88/100
GameTrailers 88/100
IGN 79/100
هم نمرات قابل قبولی دادن
GameSpot هم ۴۵/۱۰۰ داده یعنی‌ اینکه بهتره به این امتیازها نگاه نکنید و خودتون بازی کنید.

با سلام به همه دوستان
ببخشید من پابرهنه وارد بحث داغتون میشم.
من امروز تازه این بازیو خریدم ولی میگه آپدیت مورد نظر پیدا نشد.
حالا میخواستم ببینم چه جوری میتونم آفلاین دستگاهمو آپدیت کنم که کپی خورش نپره.
قبلا یک بار داشبوردشو ۳ سال پیش آپدیت کردم ولی الان نمی دونم که چه آپدیتی میخواد،از کجا دانلود کنم.
خوشحال میشم دوستان راهنمایی کنند منم بتونم بازی کنم.:(

درود
خوب سناریوی کریس را تموم کردم واقعا بی نظیر بود :dاصلا فکرشو هم نمی کردم از ستاریوی لیون بهتر باشه ولی به جرات می تونم بگم 3 برابر سناریوی لیون باهاش حال کردم ازمرحله 3 به بعد بازی عالی میشه
کلا جوری بود که هر چی میرفتی جلو بهتر میشد اخر بازی هم به بهترین شکل ممکن پیش رفت :d
چنان هایپ شدم که بلافاصله سناریوی سوم را شروع کردم البته با شری چیتر 1 را رفتم و بعد بازی را پاک کردم
در کل سناریوی کریس منو کاملا راضی نگه داشت
داستان :10
گیم پلی: 10
نواوری : 10
گرافیگ :8.5
صداگذاری:7
امتیاز کل:9

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or