دیسک شما مشکل داره. ببر عوضش کن.سلام. لطفا کمکم کنید. دستگاهم elite هست . وقتی بازی re6 رو اجرا می کنم توی لود اول بازی بعد از انفجار که اون دو نفر به شیشه ماشین میخورن دستگاه ارور cant read disk میده و میاد بیرون.
دیسک شما مشکل داره. ببر عوضش کن.سلام. لطفا کمکم کنید. دستگاهم elite هست . وقتی بازی re6 رو اجرا می کنم توی لود اول بازی بعد از انفجار که اون دو نفر به شیشه ماشین میخورن دستگاه ارور cant read disk میده و میاد بیرون.
باید ببریش کنار کانتینر ها و اونا رو منفجر کنی . دور محوطه هم چند تا کپسول هست میتونی ببریش پیش کپسول ها هم . یه مسسل هم هست تو یه جیپ میتونی بهش شلیک کنی . خلاصه باید اینقدر بزنیش تا دیگه کوتاه بیادسلام
من تو چاپتر 5 کریس موندم,همونجایی که یه غول عجیبو غریب هست.الان تو اون اتاقی هستم که توشم چند تا کانتینر هست و دوست کریسم دستش قطع شده و الان بعده تزریق اون ویروس یه دست عجیب و غریب در آورده.
هر چقد اون غولو می زنم نمی میره و دوباره پوست می ندهزه و زنده میشه,میشه بگید چطوری باید بکشمش؟؟؟؟؟
خستم کرد دیگه
ممنون از همه
سلامبازی واسه طرفدارای رزیدنت اویل کلاسیک فاجعه باره، ولی کسایی که از قسمت ۴ یا ۵ شروع کردن خیلی از این بازی خوششون میاد.
مجلهای معتبری چون:
Game Informer 88/100
GameTrailers 88/100
IGN 79/100
هم نمرات قابل قبولی دادن
GameSpot هم ۴۵/۱۰۰ داده یعنی اینکه بهتره به این امتیازها نگاه نکنید و خودتون بازی کنید.
حرفتونو قبول دارم، اما بیشتره بازیکنان امروزی بازیکنهای غیر حرفه ای، تازه وارد و کم سنو سال هستند، و بازیهای مثل call of duty،.... بیشتر به دلشون میشینه، فروش بیش از اندازهٔ سری call of duty هم گواه همین امر است. شرکت کپکم هم برای باقی ماندن در عرصه رقابت دست به ریسک زده، ریسکی که باعث نامیدی طرفداران قدیمی رزیدنت اویل شده، و باعث جلب توجه بازیکنان جوان به سمت این بازی شده. کشورهای غربی یک انقلاب نوین رو در صنعت بازیهای رایانهای به وجود آوردن، که کپکم مجبور به انجام تغیرات شد، اما با استقبال خوبی از طرف منتقدان و طرفدارای قدیمی سری مواجه نشد. به نظر من این بازی بیشتر برای طرفداران سری call of duty و Gears of War است تا رزیدنت اویل.، اما درکل بازی خوبی است. اگر به چشم رزیدنت اویل به این بازی نمره بدیم همون ۴۵ Gamespot زیادش هست. اما اگه به چشم یه بازی جدید بهش نگاه کنیم، بازی بسیار زیبا, پر هیجان و متنوع است؛)باید ببریش کنار کانتینر ها و اونا رو منفجر کنی . دور محوطه هم چند تا کپسول هست میتونی ببریش پیش کپسول ها هم . یه مسسل هم هست تو یه جیپ میتونی بهش شلیک کنی . خلاصه باید اینقدر بزنیش تا دیگه کوتاه بیاد
---------- نوشته در 03:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------
سلام
آدم وقتی به رزیدنت یک . دو و حتی سه نگاه میکنه با اون شکل بازی و دوربین ثابت واقعا افسوس میخوره که این بازی داره به کجا کشیده میشه . حتی رزیدنت 4 هم خوب بود اما دیگه از 5 استارت روکود رزیدنت زده شد و عمق فاجعه رو در ریکون سیتی شاهد بودیم و فقط میتونستیم با این خودمون رو راضی کنیم که قسمت 6 داره میاد و اون دیگه کولاکه . اما همون اول بازی کلی تو ذوق طرفداران به قوا شما کلاسیک بازی خورد .
من که کلی نا امید شدم و بازی رو فقط به این خاطر بازی کردم که بگم حداقل کل نسخه ها رو بازی کردم . فقط منتظر پایان بازی بودم
در کل افتضاح بود حتی افتضاح تر از 5
سلام
من تو چاپتر 5 کریس موندم,همونجایی که یه غول عجیبو غریب هست.الان تو اون اتاقی هستم که توشم چند تا کانتینر هست و دوست کریسم دستش قطع شده و الان بعده تزریق اون ویروس یه دست عجیب و غریب در آورده.
هر چقد اون غولو می زنم نمی میره و دوباره پوست می ندهزه و زنده میشه,میشه بگید چطوری باید بکشمش؟؟؟؟؟
خستم کرد دیگه
ممنون از همه
سلام یک ماه پیش بود که تو این مرحله گیر کردم ودیگه بیخیالش شدم تا الان که با کمک راهنمایی شما میخوام بازی رو تموم کنم:تو چپتر ایدا تو قبرستون تو اون قسمت که یک زامبی به دیوار میخ شده و سه تا تیر هم خورده وقتی می پری زمین باز می شه و میری طبقه پایین و همش تیر میده و دوباره که میرم بالا هر چی تیر هم میزنم فایده نداره کلا کلافه شدم لطفا کمک کنید ممنون
دوستان تو مرحله قبرستون با Ada هستم.باید تکه های خانواده سیمون رو جمع کنم.اولی رو پیدا کردم ولی برای دومی اونجا که میری تکه بعدیو برداری یه زامبی دستگیره رو میکشه و اون جعبه میره زیر زمین.حالا هرچی دستگیره رو میکشم باز میشه و سریع بسته میشه.لطفا کمک کنید!
?Kidding meیه سوال امنیتی:
این بازی دارای صحنه های بیشعوری هست یا نه؟(جلو ننه بابا میشه بازی کرد؟)