Resident Evil 6 | Xbox 360

با سلام دوستان : ببخشید یک سوالی داشتم ::

به ترتیب باید سناریو هارو از کدوم یکی شروع کنم تا داستان قشنگ تر بشه !!!

پیشاپیش تشکر
هر سه تاش همزمان اتفاق میوفته !
ولی هر دفعه از دید یک تیم و در یک مکان خاص
در مراحلی از بازی هم سناریو ها با هم ترکیب میشن و تمام کاراکتر ها در کنار هم دیده میشن
بنابراین فرق نمیکنه اول کدوم رو برید
ولی بخش لیان اصلی ترین قسمت بازی هست

هر سه تاش همزمان اتفاق میوفته !
ولی هر دفعه از دید یک تیم و در یک مکان خاص
در مراحلی از بازی هم سناریو ها با هم ترکیب میشن و تمام کاراکتر ها در کنار هم دیده میشن
بنابراین فرق نمیکنه اول کدوم رو برید
ولی بخش لیان اصلی ترین قسمت بازی هست

ممنون داداش ولی خوب فکر کنم منظورم رو خوب نرسوندم منظورم این بود که : وقتی سناریو لیان رو تموم کنم آخر بازی معلوم میشه ؟؟

و اگر معلوم بشه دیگه عشقی نمیمونه 3 تا دیگه رو برم !!

میشه یکم توضیح بدید من الان چپتر 4 لیان رو تموم کردم اگر چپتر 5 رو هم تموم کنم آخر بازی معلوم میشه ؟؟ {اسپویل نکنی برام ها داداش
:d}

یا وفتی مال لیون رو تموم کردم مال کریس و جیک و آدا رو تموم کردم اون موقع آخر بازی معلوم میشه ؟

آخر کدوم سناریو CREDIT بازی میاد !! خوب نگرفتم اگر توضیح بدید ممنون ولی داداش اسپویل نکنی برام داستان رو هاااا خودکشی میکنم
:-b

ممنون داداش ولی خوب فکر کنم منظورم رو خوب نرسوندم منظورم این بود که : وقتی سناریو لیان رو تموم کنم آخر بازی معلوم میشه ؟؟

میشه یکم توضیح بدید من الان چپتر 4 لیان رو تموم کردم اگر چپتر 5 رو هم تموم کنم آخر بازی معلوم میشه ؟؟ {اسپویل نکنی برام ها داداش

یا وفتی مال لیون رو تموم کردم مال کریس و جیک و آدا رو تموم کردم اون موقع آخر بازی معلوم میشه ؟

آخر کدوم سناریو CREDIT بازی میاد !! خوب نگرفتم اگر توضیح بدید ممنون ولی داداش اسپویل نکنی برام داستان رو هاااا خودکشی میکنم

نه.
سناریو لیان آخر بازی نیست. یک بخش داستانی از سناریو لیان تمام میشه بعد داستان کریس و بعد داستان جیک رو میرید. و در آخر
به هم که میرسید یعنی هر 3 سناریو رو تموم میکنید. داستان اصلی بازی رو شروع به اتمام میکنید.

اونطوری نمیشه گفت !
هر کدوم در سناریوی خودشون یک ماموریت خاص دارن که در راستای رسیدن به اون تلاش میکنن !
بنابراین بازی یه جورایی پایان مشترک نداره
هر کدوم در قبال انجام ماموریت های خودشون بازی رو در یک جایی تموم میکنن
اسپویل نشد که؟:d
و اصلا هم ربطی به هم ندارن که بگی انتهای این اسپویل اون یکیه یا همچین چیزایی
فقط یک جاهایی از بازی که اغلب هم بصورت اتفاقی هست همدیگه رو ملاقات میکنن و بعد میرن پی کار خودشون

الان من قسمت کریس هستم. آخر بازی هستم. اون باس آخر بازی باید چجوری کشته بشه؟ هر چی تیر میزنم اتفاقی نمیوفته... همون جایی هستم زمین خیس هست و اون دره هم قفل میگه باید صبر کنی تا باز شه! ولی نه در باز میشه نه غوله میمیره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or