اقا دیسک دو واسه کواب وانلاین بازی کردن است وفکر کنم یک چیزهای دیگه هم داره ولی نمی دونم؟؟؟اخرش ما نفهمیدیم توی این dvd2 چی هستش/اگه کسی بازی رو انجام داده لطف کنه بیاد بگه تا از کنجکاوی نمردیم؟؟؟؟؟![]()
لطفا کسایی که بازی کردن بیان بگن شخصیت رو اول بازی خودت انتخاب میکنی یا داستان بازی تو رو عوض میکنه.
من به رفیقم میخوام بگم واسم بازی رو بیاره...
بگم دیسک 2 رو هم بیاره یا نه؟؟!!
لطفا" زودتر جواب بدید![]()
منم بازیرو خریدم.فروشنده دو دیسکو داشت ولی گفت دیسک دو فقط زبان های اضافه داره و چیز به درد بخوری نداره.من به رفیقم میخوام بگم واسم بازی رو بیاره...
بگم دیسک 2 رو هم بیاره یا نه؟؟!!
لطفا" زودتر جواب بدید![]()
تیرو بی نهایت کرد؟؟؟؟؟مگه میشه چنین چیزی؟؟؟اشتباه فهمیدی داداشمنم بازیرو خریدم.فروشنده دو دیسکو داشت ولی گفت دیسک دو فقط زبان های اضافه داره و چیز به درد بخوری نداره.
دیسک اول هم 7.7 گیگ فضا برای نصب شدن روی هارد نیاز داره
---------- نوشته در 06:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:41 PM ارسال شده بود ----------
خوب بالاخره منم نسخه اصلیرو 20 دقیقه ای بازی کردم.زیاد چیزی نمیگم که اسپویل نشه.فقط تو تنظیمات بازی حتی میشه از همون اول تیرو بینهایت کرد و یا آخرین درجه سختیرو انتخاب کرد بر خلاف شماره های قبلی که باید بازیرو یک بار تموم میکردی.بازی منم 97% بود و به راحتی از روی هارد اجرا شد.بازی اصلا ترسناک نیست و خیلی سینمایی و اکشنه