Resident Evil 6 | Xbox 360

دیسک دوم علاوه بر آنلاین چه چیز دیگه ای توشه؟
در ضمن من با 5 تومن بازیو تهیه میکنم-20 تومن دادن به این مغازه دارها یه کم ،کم عقلیه.البته فروشنده ها هم خیلی حروم خور شدن تازگیا

DVD1 is Game with English + Language
DVD2 Is Extra Other Languages + Subtitle Contents

چقدر گرون شدن اوضاع خراب برای پاییز قرار زیاد بازی بیاد خدا رحم کنه

داشتم دانلود می کردم پارت آخرش بود سر 60 درصد ارور داد پارت از سرور پاک شد شانس اینجا هم نداریم
:(

تو همون دیسک اول میشه بازی رو co-op بازی کرد. سه تا داستان مختلف داره که میشه انتخاب کرد...نمیدونم من پیر شدم یا نه ولی واقعا 1 ساعتی که بازی کردم مزخرف بود. داستانش که سر و ته نداره یهو شروع میشه، اینقدر هم نور پردازی داغونه میره رو اعصاب هیچ چی درست دیده نمیشه! واقعا نتونستم بیشتر از یک ساعت بازی کنم.

این دموی که تو بازار است بازی الکی شروع می شه ولی یکی بازی می کرد تو انگلیس دقیقا یادم نیست کجا دیدم فک کنم یوتیوب بود بازی اولش یه طور دیگه بود

---------- نوشته در 03:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:50 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن اون قدر که شما می گی هم بد نبود من بازی کردم ولی به نظر من یه مشکل داشت
وقتی دکمه LBرو میزنی راه رو نشون میده بازی باید طوری باشه که راه بلد نباشی

من به رفیقم میخوام بگم واسم بازی رو بیاره...
بگم دیسک 2 رو هم بیاره یا نه؟؟!!
لطفا" زودتر جواب بدید:x
منم بازیرو خریدم.فروشنده دو دیسکو داشت ولی گفت دیسک دو فقط زبان های اضافه داره و چیز به درد بخوری نداره.
دیسک اول هم 7.7 گیگ فضا برای نصب شدن روی هارد نیاز داره

---------- نوشته در 06:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:41 PM ارسال شده بود ----------

خوب بالاخره منم نسخه اصلیرو 20 دقیقه ای بازی کردم.زیاد چیزی نمیگم که اسپویل نشه.فقط تو تنظیمات بازی حتی میشه از همون اول تیرو بینهایت کرد و یا آخرین درجه سختیرو انتخاب کرد بر خلاف شماره های قبلی که باید بازیرو یک بار تموم میکردی.بازی منم 97% بود و به راحتی از روی هارد اجرا شد.بازی اصلا ترسناک نیست و خیلی سینمایی و اکشنه

منم بازیرو خریدم.فروشنده دو دیسکو داشت ولی گفت دیسک دو فقط زبان های اضافه داره و چیز به درد بخوری نداره.
دیسک اول هم 7.7 گیگ فضا برای نصب شدن روی هارد نیاز داره

---------- نوشته در 06:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:41 PM ارسال شده بود ----------

خوب بالاخره منم نسخه اصلیرو 20 دقیقه ای بازی کردم.زیاد چیزی نمیگم که اسپویل نشه.فقط تو تنظیمات بازی حتی میشه از همون اول تیرو بینهایت کرد و یا آخرین درجه سختیرو انتخاب کرد بر خلاف شماره های قبلی که باید بازیرو یک بار تموم میکردی.بازی منم 97% بود و به راحتی از روی هارد اجرا شد.بازی اصلا ترسناک نیست و خیلی سینمایی و اکشنه
تیرو بی نهایت کرد؟؟؟؟؟مگه میشه چنین چیزی؟؟؟اشتباه فهمیدی داداش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or