Resident Evil 6 | Xbox 360

تیرو بی نهایت کرد؟؟؟؟؟مگه میشه چنین چیزی؟؟؟اشتباه فهمیدی داداش
الان برات عکس میگیرم میزارم
اینم عکس:
41542539396080784306.jpg

آخرین ویرایش:
بهرام عکسی معلوم نیست
الان درست شد

---------- نوشته در 06:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:53 PM ارسال شده بود ----------

چقدر ضایعست واقعا

---------- نوشته در 07:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:58 PM ارسال شده بود ----------

خوش به حالت که گرفتی احتمالا ما PS3 بازها باید یه 200 تومانی شنبه برای این بازی بدیم

بهرام عکسی معلوم نیست
درستش کردم.
تا این جا که بازی کردم کل بازی همون دو دمویی بود که عرضه شده.البته بخش لیان.هیچ فرقی با دمو ها نداره و حتی باگ های اون دمو ها هم این جا هست.از جمله دویدن خودکار در بعضی مواقع.بر خلاف شماره های قبلی که شروعی آروم داشت و کمکم تند میشد این شماره اینجوری نیست.واقعا عذاب آوره که همون دمو رو بازی کرد

درستش کردم.
تا این جا که بازی کردم کل بازی همون دو دمویی بود که عرضه شده.البته بخش لیان.هیچ فرقی با دمو ها نداره و حتی باگ های اون دمو ها هم این جا هست.از جمله دویدن خودکار در بعضی مواقع.بر خلاف شماره های قبلی که شروعی آروم داشت و کمکم تند میشد این شماره اینجوری نیست.واقعا عذاب آوره که همون دمو رو بازی کرد

دموش که زیاد نیست !!!سر هم نیم ساعتم نمیشه

دموش که زیاد نیست !!!سر هم نیم ساعتم نمیشه
نه دیگه دو تا دمو بود دموی اول مخصوص کسایی که dragon s dogma رو پیش خرید کرده بودند(البته رو xbox میشد بدون پیش خرید و دانلود با pc هم بازیش کرد)و دموی دوم هم که برای همه

داداش برات چه فرقی داره؟؟؟ تو آف کن تیر بی نهایت!!!!! اگه اینجوری که تو می گی فقط یه دیفیکالتی واسه بازی بزارن !!!
داداش بازی به بی تیری و شرایط سخت معروف ـه!
این که شما همش باید فرار کنی و اگر تیر گیر آوردی هم ذخیره کنی تا تو Boss Fight دچار مشکل نشی ارزش رزیدن ایول رو بالا برده بود!
الان هر کی میاد جلو می‌ترکونیش دیگه! نه ترسی و نه هیجانی!!!

داداش بازی به بی تیری و شرایط سخت معروف ـه!
این که شما همش باید فرار کنی و اگر تیر گیر آوردی هم ذخیره کنی تا تو Boss Fight دچار مشکل نشی ارزش رزیدن ایول رو بالا برده بود!
الان هر کی میاد جلو می‌ترکونیش دیگه! نه ترسی و نه هیجانی!!!

دقیقا کلا مزه ایول به همین سخت بودنش هست باید جون بکنی تا فقط یه تیر یا یه جون پیدا کنی :دی

ببینم از همون اول میشه بی نهایت کرد ؟ آخه توی RE5 هم بود اما باید یه اسلحه رو کامل آپگرید میکردی بعد تیر بی نهایت رو میخریدی

عرض کنم خدمتتون که ...

ظاهرا ویروس جی شری رو تقریبا تبدیل به سوپر انسان کرده. البته نه یه چیزی مثل وسکر ... ولی مثل پدرش زخم هاش زود مداوا میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or