Resident Evil 6 | Xbox 360

دوستانی دمو را بازی کردن بگن باز چند مرحله است با هر 3 شخصیت میشه بازی کرد؟
لینک دانلودش تو بخش دمو ها هست شما ها هم همون دانلود کردید چون مثل اون جا مشکل داشت نتونستند اجرا کنند
فقط برای کنسول های جیتگ شده جواب میده؟

من همون لینک تو قسمت دمو رو دانلود کردم.مرحله نیست بلکه چند دقیقه بازی کردن هست که دارید به یه نفر کمک میکنید.با 3 تا شخصیت میشه دمو رو بازی کرد.نیازی به J-tag نیست

من همون لینک تو قسمت دمو رو دانلود کردم.مرحله نیست بلکه چند دقیقه بازی کردن هست که دارید به یه نفر کمک میکنید.با 3 تا شخصیت میشه دمو رو بازی کرد.نیازی به J-tag نیست
چجوري بازي
مثلا يك نواخت نيست ؟ گرافيكش در چه سطحي هست؟ هوش مصنوعي در چه سطحي هست ؟
حس ترس توش هست ؟

من فعلا سناريو ليون رو بازي كردم.گرافيك به نظر خوب مياد.فوق العاده نيست.در بعضي جاها از 5 بهتره و در بعضي جاها كمتر.

دو تا مشكل اساسي ديدم تو گيم پلي.اول نحوه ي نشانه گيري و سيستمش هست كه به بازي ايراد ميزنه.ليزر كلا از بدن هدف رد ميشه.

دوم نحوه ي راه رفتن هستش.در حالت دويدن واقعا سريع حركت ميكنه كه واسه چنين بازيي خوب نيست.

اينونتوري هم تغيير كرده كه حالت تركيبي 5 و 4 هستش.بخش اسلحه ها و آيتمها جداست.

سه تا سناريو اول بازي هستش كه تو هركدوم دوتا كاراكتر قابل بازيه.

كاراكتر حتي دو تا اسلحه هم همزمان برميداره.قابليت تغيير دست هم از راست به چپ است.

همين.

بازی با 6 شخصیت قابل بازی هست خیلی بازی جالبی به نظر نمی یاد بدجوری هم افت فریم داره گرافیکش هم خوبه فقط همین

من با نسخه ی قبلیش بیشتر حال کردم

کپکام واست از صمیم قلب متاسفم!

Dragons-Dogma-Resident-Evil-6-Demo-Xbox-Timed-Exclusive.jpg

دیشب دمو رو سریعا دانلود کردم و با برنامه Horizon ریختم رو فلش و بازی کردم.از قبل می دونستم نبای انتظار المانهای ترس در بازی رو مثل سابق داشته باشم اما به 3 چیز امیدوار بودم:

1 - وجود ترس در بخش مربوط به لیون
2 - زیبا ساخته شدن بازی حداقل در سبک اکشن!
3 - گیم پلی روان و نرم

متاسفانه باید بگم هیچ هیچ ! یه بازی پوچ و سرشار از باگ! صد رحمت به اویل 5 !! صد رحمت به اویل 4 !! بازی به طور کامل از حیطه Resident Evil خارج شده.بخش مربوط به لیون رو ابتدا بازی کردم حتی 1 درصد هم ترس تو بازی نبود.Waypoint مسخره داخل بازی به طور کامل قدرت فکر کردن رو از گیمر میگیره و ما دقیقا مانند یک بازی اکشن فقط باید مسیری که مشخص شده رو دنبال کنیم.به سبک بازی Dead Space2 هم یه مدل تعیین راهنمای مسیر در بازی هستش که به هیچ وجه برای این سبک بازی مناسب نیست.تیر اندازی بازی به شدت ضعیف هستش ،طراحی زامبی ها واقعا افتضاست و تفاوت زیادی با ORC نداره! حالا بیشتر دارم متوجه میشم چرا کپکام قبل از این بازی ORC رو روانه بازار کرد! یه چیزی بگم کمی بخندید! در حین بازی انتخاب اینکه آروم راه بروید یا اینکه بدوید در 80 درصد بازی بر عهده شما نیست و در بیشتر جاها خود بازی اجازه دویدن به شما نمیده!!!

و اما در مورد بخش کریس یه توضیح بدم. این بخش اشکم رو درآورد! بازی 100 درصد اکشن هستش و کریس به همراه یک تیم دقیقا مثل ORC به کشتن انسانها می پردازه! یه مسلسل دستشه و تنها هدفی که کپکام اینجا واسمون گذشته اینه:فقط تیر بزن!
جالب اینجاست دشمن هایی که اینجا باهاش سروکار داریم انسانهای خوش تیپی هستن که فقط زمانی که چند تا گلوله میخورن تبدیل به خفاش و موجودات عجیب میشن!! خیلی مصنوعی هستش من واقعا تاسف خوردم.
گیم پلی بازی حتی واسه این سبک اکشن هم چیزی در حد آشغال هستش و اون روانی Evil 5 رو نداره.در کل تنها نقطه قابل اتکای بازی گرافیک کات سین های بازی هستش و تا حدودی داستان بازی که شاید باعث بشه این بازی رو در آبان ماه تهیه کنم که البته اینم تازه در حاله ای از ابهام قرار داره!!!

در آخر به عنوان کسی که تا همین دیروز به این بازی حداقل در سبک اکشن امید داشتم نمرات خودم رو پس از بازی به دموی بازی میدم:

گیم پلی:5
گرافیک :7
موسیقی:6
داستان و شخصیت پردازی:8
جدابیت و هیجان:3
اتمسفر ترس:2

نمره کل: 5 از 10 !!

یه چیزی بگم کمی بخندید! در حین بازی انتخاب اینکه آروم راه بروید یا اینکه بدوید در 80 درصد بازی بر عهده شما نیست و در بیشتر جاها خود بازی اجازه دویدن به شما نمیده!!!
منم دمو گرفتم و بازی کردم
بقیه حرف های شما من تایید می کنم و کاملا درسته جز این قسمت.کاملا مشخص بود این دمو 1 بیلد قدیمی از بازی بود و کاملا در این قسمت باگ و اشکال داشت حتی بعضی جاها اولش نمیشد نشونه گیری کرد
مطمئنا در نسخه اصلی در همه قسمت های بازی میشه کنترل روی سرعت و حرکت و نشونه گیری لیون داشت و این چون بیلد قدیمی بود این باگ درونش بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or