Resident Evil 6 | Xbox 360

اونایی که این بازی رو به سبک کلاسیک قدیمی دوست دارن خب کاری که نداره قشنگ برو یدونه کنسول ps1 بگیر و دوباره از اول برید هر سه نسخه اول بازی رو که مربوط به 15 سال پیش هستو بازی کنید تا عقدتون از سبک کلاسیک خالی بشه....:d

در عجم از دوستانی که هنوز توی سیستم قدیم 15 سال پیش سیر میکنن....دوستان سیستم بازیسازی امروز پیشرفته شده و هیچ بازی دیگه نمیتونه برگرده به نسخه های قدیمیه خودش....سناریوی بازی رزیدنت اویل پیشرفته شده و تا ابد نمیتونه فقط ترس و دلهره باشه....خودتون رو بزارید جای نویسنده داستان... اخه چقدر برید تو کوچه پس کوچه های رزدینت اویل 1 و 2 و 3 اندر خم یه کوچه بمونید...بازی بر اساس سیستم پیشرفته امروز سبک گیم پلی و داستان اون رشد کرده و عوض شده و حالا اونایی که هنوز توی رزیدنت اویل کلاسیک 15 سال پیش هنوز موندن یا باید سیستم و سبک بازیهای امروز رو قبول کنن یا همونطورکه من گفتم برن کنسول ps1 بگیرن و با سیستم قدیم حال کنن.

سیر تحول در بازیها نمیتونه بر پایه ورژن های قدیمیه خودش بمونه. و این دست من و شما که بازی میکنیم نیست دست توقعات و نسل قرن 21 و بازیخورهای امروزی هست که مسلما اونا هم دارای حق انتخاب هستن.

همین الانشم واسه همین بقول شما بازیخورای جدید همون RE4 رو بردارن با گرافیک بالاتر بدن بازی رو قورت میدان...ولی‌ این RE6 رو بازیخورای جدیدشم به زور میخورن,قديم كه جايه خود دارد.

چرا سیستم سیو بازی اینجوریه!!! من با Leon تا یک جایی رفتم ، بعد رفتم با کریس تا یک جایی بعد با Jake ، حالا اومدم میبینم آخرین سیوی که ماله Jake بوده رو فقط نشون میده!!!! اونایه دیگه رو باید Chapter Select کرد!!! یعنی اینقدر اعصابم خورد شد ...
تویه MP3 هم همچین مشکلی داشتم که دیگه نتونستم بازی کنم ( تویه اون که کلا Chapter Select میکردی بازی نمیرفت جلو دیگه!! فقط همون چپتر رو بازی میکردی! )

من دارم شاخ در میارم !!!!!!!!!!!!!!!!از گیم اسپات امتیاز 4.5 گرفته ..............واقعا ناراحت شدم دارم افسوس می خورم بازی چی بود چی شد البته من خودم حتمی بازی میکنم !

بازي مشكلش چيه؟؟؟ يه خاطر اين كه زيادي اكشن شده مي گين بده؟
از هر نظر فوق العاده باشه و ترس نداشته باشه پس RE نیست!
به خاطر اسم RE و هایپ های Capcom بازی الان به شدت منفور شده وگرنه از نظر یه IP جدید در حد متوسط رو به بالاس!

قسمت لیون رو تموم کردم الان کریش چاپتر دوم هستم اینجا یه چیز کم داشت بازی نمی دونم چطور به مخشون نرسید اضافش کنند شخصیتی که به این جو می خوره کاپیتان کریس کیلو چند کاپیتان پرایس رو کم داشت بخش کریس کلا ریسیدنت اویل نیست:-$

ببینید شما ها دیگه خداییش خیلی شلوغس کردیدا..
بازی 5 تومن پول میدید میخرید دیگه..حالا بازیش که بد نیست..
حالا میخواید بازی کنید نمیخوایدم که هیچی..دیگه این حرفا چیه..
دروغ میگم!?
والا
فکر میکنید اصلا چیه..مثلا بخش کریس کلا رزیدنت اویل نیست..خب نیست که نیست..مشکل از ارناس
حالا که ساختن چه کار کنن دیگه..
بشینید بازیتونو کنید..
خیلی خیلی هم بازی خوبی هست
اصلا هم گرافیکش بد نیست
گرافیکش خیلی هم خوبه..کاملا مناسبه
من که از اونایی هستم که بازی کردم خیلی هم خوشم ارمد و مشکلی نداشت
و اصلا هم بدم نیومد از بازیش بلکه خیلی هم خوشم ا مد
دلیل این حرفا هم نمیخوام بدونم چیه...

واقعا انتظار نداشتم بازی در این حد بد باشه. انگار کپکام بازی رو نصفه و نیمه و ناقص منتشر کرده. یه بازی بی سر و ته. الان دارم کمپین لیان رو بازی می کنم (که همه میگن از کمپین های دیگه بهتره.) اگه بهترینشون اینه پس خدا بقیه رو به خیر کنه. ترس و اینا رو که فراموش کنین. به عنوان یه شوتر هم بازی مشکلات نا بخشودنی ای توی طراحی مرحله داره. خود کپکام قاطی کرده که داره بازی شوتر میسازه یا ترسناک، چون بازی بین استاندارد های این دوتا سبک گیر کرده، همین هم باعث شده نه ترسناک خوبی باشه و نه شوتر خوبی.

---------- نوشته در 08:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:41 PM ارسال شده بود ----------

خیلی خیلی هم بازی خوبی هست
اصلا هم گرافیکش بد نیست
گرافیکش خیلی هم خوبه..کاملا مناسبه

دوست عزیز، بعضی از بافت ها در حد RE5 هم نیستن! الان داشتم بازی می کردم، بعضی از بافت ها اصلا وجود ندارن که کم کیفیت باشن! چطوری بگم... دو بعدی هستن، اصلا سه بعدی نیستن! گرافیک به جز طراحی خود لیان و بقیه ی شخصیت های قابل بازی، واقعا بده، چیزاییی مثل افکت دود و.... اصلا قابل هضم نیستن...

دیروز ی 1 ساعتی قسمت لیون رفتیم عالی بود هر چند که فکرم به شدت در گیر بود !

به شخصه به هیچ عنوان ایرادی تو باز ی ندیدیم

واقعا انتظار نداشتم بازی در این حد بد باشه. انگار کپکام بازی رو نصفه و نیمه و ناقص منتشر کرده. یه بازی بی سر و ته. الان دارم کمپین لیان رو بازی می کنم (که همه میگن از کمپین های دیگه بهتره.) اگه بهترینشون اینه پس خدا بقیه رو به خیر کنه. ترس و اینا رو که فراموش کنین. به عنوان یه شوتر هم بازی مشکلات نا بخشودنی ای توی طراحی مرحله داره. خود کپکام قاطی کرده که داره بازی شوتر میسازه یا ترسناک، چون بازی بین استاندارد های این دوتا سبک گیر کرده، همین هم باعث شده نه ترسناک خوبی باشه و نه شوتر خوبی.

نوشته شده توسط ir-dl;2261697[COLOR=#CACACA:
بازي مشكلش چيه؟؟؟ يه خاطر اين كه زيادي اكشن شده مي گين بده؟[/COLOR]

Re 6 :

پست آقا حسین : مثبت

پست داش مرتضی : منفی

:d : :-b

بالاخره بازی خوب هست یا نه

ببینید من سر ORC هم این سمج بازی ها رو در آوردم تا اینکه خودم 3.6 گیگ رو دانلود کردم

دیدم اویلش بدرد لایه جرز در ماشین هم نمی خوره ولی از اونجایی که نمسیس میاد با حال میشه هر چند روش زیاد کار نشده

چون نسخه ی اصلی نیست

امامیخوام بدونم RE 6 در حد اونه یا نه ؟

Re 6 :

پست آقا حسین : مثبت

پست داش مرتضی : منفی

:d : :-b

بالاخره بازی خوب هست یا نه

ببینید من سر ORC هم این سمج بازی ها رو در آوردم تا اینکه خودم 3.6 گیگ رو دانلود کردم

دیدم اویلش بدرد لایه جرز در ماشین هم نمی خوره ولی از اونجایی که نمسیس میاد با حال میشه هر چند روش زیاد کار نشده

چون نسخه ی اصلی نیست

امامیخوام بدونم RE 6 در حد اونه یا نه ؟

ببین مهدی جان، همه چی به سطح انتظاراتت از بازی بر می گرده، این موضوع خیلی مهمه. اگه فکر می کردی بازی قرار ترسناک باشه، قرار یه چیزی مثل شماره ی چهارم باشه، قرار گرافیک خوبی داشته باشه و قرار به ریشه ها برگرده و دوباره با RE آشتی ـت بده، متاسفانه باید بگم بازی هیچ کدوم از این موارد نیست و باید نا امیدت کنم. یه مثال میزنم، توی کمپین لیان بعد دو سه ساعت زامبی کشی به صورت بی مغز و لگد پرونی، به یه در قفل شده بر خوردم. پیش خودم خیال کردم حالا مثل یه رزیدنت کلاسیک باید حداقل یه ده پونزده دقیقه یا دنبال کلید بگردم، دیدم بازی با کمال پر رویی داره بهم نشون میده دقیقا کلید کجاست. توی جیب یه جنازه توی همون اتاق. پس کلا فکر اینکه بازی قرار یه رزیدنت اویل باشه رو از سرت بیرون کن. به عنوان یه شوتر هم بازی از سطح متوسط بالاتر نمی ره. یعنی اگه بخوایم بازی رو یه شوتر عالی بدونیم در حق شوتر های عالی ظلم کردیم.
من با سطح انتظارات بالایی به سراغ بازی رفتم، با اینکه ازش بد شنیده بودم. بازی رو هم تموم می کنم، با تمام مشکلات روی اعصابش، فقط به خاطر اینکه رزیدنت اویل و تمام شخصیت هایی که باهاشون خاطره دارم رو دوست دارم و صد البته اینکه دوباره می خوام با ایدا بازی کنم.

من نمیدونم دوستانی که از نسخه 4 بازی اینقدر تعریف میکنن خب نسخه 4 بازی هم نه ترسی به اون صورت داشت و برعکس اکشن بازی هم مثل این نسخه بیشتر بود....یادمه راجب نسخه 4 بازی هم دوستان بازم غر غر میکردن و ایراد میگرفتن.....

نسخه 5 که اومد یک عده اومدن به داستانی که تو افریقا میگذره ایراد گرفتن و بازم گفتن بازی اکشن شده.....

حالا که نسخه 6 اومده علاوه بر اینکه غرغر اکشن شدن بازی ادامه داره گرافیک و گیم پلی بازی هم به غرغر کردن دوستان اضافه شده....

خب اگه دوستان از کپکام بهتر بلدن خب دست جمعی برید یک عنوان مستقل از بازی رزیدنت اویل بسازید دیگه....:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or