hesam373
کاربر سایت
اونایی که این بازی رو به سبک کلاسیک قدیمی دوست دارن خب کاری که نداره قشنگ برو یدونه کنسول ps1 بگیر و دوباره از اول برید هر سه نسخه اول بازی رو که مربوط به 15 سال پیش هستو بازی کنید تا عقدتون از سبک کلاسیک خالی بشه....:d
در عجم از دوستانی که هنوز توی سیستم قدیم 15 سال پیش سیر میکنن....دوستان سیستم بازیسازی امروز پیشرفته شده و هیچ بازی دیگه نمیتونه برگرده به نسخه های قدیمیه خودش....سناریوی بازی رزیدنت اویل پیشرفته شده و تا ابد نمیتونه فقط ترس و دلهره باشه....خودتون رو بزارید جای نویسنده داستان... اخه چقدر برید تو کوچه پس کوچه های رزدینت اویل 1 و 2 و 3 اندر خم یه کوچه بمونید...بازی بر اساس سیستم پیشرفته امروز سبک گیم پلی و داستان اون رشد کرده و عوض شده و حالا اونایی که هنوز توی رزیدنت اویل کلاسیک 15 سال پیش هنوز موندن یا باید سیستم و سبک بازیهای امروز رو قبول کنن یا همونطورکه من گفتم برن کنسول ps1 بگیرن و با سیستم قدیم حال کنن.
سیر تحول در بازیها نمیتونه بر پایه ورژن های قدیمیه خودش بمونه. و این دست من و شما که بازی میکنیم نیست دست توقعات و نسل قرن 21 و بازیخورهای امروزی هست که مسلما اونا هم دارای حق انتخاب هستن.
همین الانشم واسه همین بقول شما بازیخورای جدید همون RE4 رو بردارن با گرافیک بالاتر بدن بازی رو قورت میدان...ولی این RE6 رو بازیخورای جدیدشم به زور میخورن,قديم كه جايه خود دارد.