Resident Evil 6 | Xbox 360

زاویه دوربینش که بدجور میره رو اعصاب أدم

گرافیک بازی هم که چنگی به دل نمیزنه

تفنگاشم که دوستان گفتن از کجا در میاره

رزیدنت بدون مپ هم دیدیم که راه هم بت نشون بده

باگهای زیادی تو بازی دیده میشه که می تونستن به راحتی بر طرف کن

معماهاشم که از سختی أدم نمیدونه چی کار کنه

حساب یکی دوسال نیست حساب 13؛14 سال سابقه یه گیم و شخصیت ها شه که دوست داران این بازی سالها باش ارتباط برقرار کردن

بعد با یه بازی این طوری گند میزنن فقط به خاطر مقداری فروش بیشتر که تازه نه تنها این جور گیم ساختن باعث فروش بیشتر نمیشه دوستداران این بازی را هم نا امید می کنه ‏
:d:|:))

شما عجب سرو صدای راه اندختیدا، کی‌ گفت بازی آشغاله ، متاش که ۵۰ نشده، این بازی سلیقه ایه. می‌بینید بعضی‌ جاها بالای ۹۰
بعضی‌ جاها زیر ۵۰. اگه به سایت متا کریتیک نگاهی‌ بندازید ۱۵ جا امتیاز مثبت و ۳ جا امتیاز منفی‌ دادن، ۱۴ جا هم متوسط. این یعنی‌ اینکه سلیقه فنّ‌های رزیدنت اویل کلاسیک + فن‌های رزیدنت اویل مدرن, این نوسان امتیازی رو به وجود آوردن، متای ۷۰ در چنین شرایط اصلا بد نیست، بازی رو اگه با شکایت و ایرادگیری شروع کنید اصلا ازش لذت نمیبرید. به نظر من رزیدنت اویل ۶ از ۵ بهتره و من به این بازی نمرهٔ ۸۷ میدم.

امتیاز‌های که هیچ کس ندید:

Cheat Code Central 92
ZTGameDomain 92
Digital Chumps 92
Famitsu – 10/10/10/9
OPM US 90
Playstation: The Official Magazine Italy 90
Game Informer 88
M! Games Magazine - PS3 8.8
GameTrailers 88
Play UK 88
3DJuegos 86
X360 - 8.5/10
EGM 85
Gamepro.de 81
IGN 79

آخرین ویرایش:
یه بازی اکشن خوب نه یک اویل ....
اگه با این دید بریم سراغ بازی میشه گفت که حال میده ....
از سری اویل فقط چندتا شخصیت و یک اسم مونده واسه بازی . بخش لیان باز بهتره و قابل تحمله ...

اونایی که این بازی رو به سبک کلاسیک قدیمی دوست دارن خب کاری که نداره قشنگ برو یدونه کنسول ps1 بگیر و دوباره از اول برید هر سه نسخه اول بازی رو که مربوط به 15 سال پیش هستو بازی کنید تا عقدتون از سبک کلاسیک خالی بشه....:d

در عجم از دوستانی که هنوز توی سیستم قدیم 15 سال پیش سیر میکنن....دوستان سیستم بازیسازی امروز پیشرفته شده و هیچ بازی دیگه نمیتونه برگرده به نسخه های قدیمیه خودش....سناریوی بازی رزیدنت اویل پیشرفته شده و تا ابد نمیتونه فقط ترس و دلهره باشه....خودتون رو بزارید جای نویسنده داستان... اخه چقدر برید تو کوچه پس کوچه های رزدینت اویل 1 و 2 و 3 اندر خم یه کوچه بمونید...بازی بر اساس سیستم پیشرفته امروز سبک گیم پلی و داستان اون رشد کرده و عوض شده و حالا اونایی که هنوز توی رزیدنت اویل کلاسیک 15 سال پیش هنوز موندن یا باید سیستم و سبک بازیهای امروز رو قبول کنن یا همونطورکه من گفتم برن کنسول ps1 بگیرن و با سیستم قدیم حال کنن.

سیر تحول در بازیها نمیتونه بر پایه ورژن های قدیمیه خودش بمونه. و این دست من و شما که بازی میکنیم نیست دست توقعات و نسل قرن 21 و بازیخورهای امروزی هست که مسلما اونا هم دارای حق انتخاب هستن.

دوستان یه سوال:
توی بخش سوم اون پسر کچله(اسمشو یادم رفته)وقتی میخوای از زندان فرار کنی یه دره هست که یه رمزی میخواد که 6 تا علامت مختلف داره.اون علامتا رو قبلا تو بازی دیدم ولی یادم نمیاد کجا بود.کسی یادشه رمزش چیه؟؟؟
راستی باید چیکار کنیم تا بخش ada باز بشه؟؟؟

اون میله که رو زمین افتاده رو بردار بکن تو بدن زامبی ها تا اونو بکشه تو بدنش رعد و برغ بخوره بهش اینو چند بار تکرار کن

اقا من همین کار رو میکنم هی برمیداره ولی بعضا اصلا انگار اثری نداره چند بار تکرار کردم ولی دیگه خسته شدم
ایا راه حلی هست..؟

اونایی که این بازی رو به سبک کلاسیک قدیمی دوست دارن خب کاری که نداره قشنگ برو یدونه کنسول ps1 بگیر و دوباره از اول برید هر سه نسخه اول بازی رو که مربوط به 15 سال پیش هستو بازی کنید تا عقدتون از سبک کلاسیک خالی بشه....:d

در عجم از دوستانی که هنوز توی سیستم قدیم 15 سال پیش سیر میکنن....دوستان سیستم بازیسازی امروز پیشرفته شده و هیچ بازی دیگه نمیتونه برگرده به نسخه های قدیمیه خودش....سناریوی بازی رزیدنت اویل پیشرفته شده و تا ابد نمیتونه فقط ترس و دلهره باشه....خودتون رو بزارید جای نویسنده داستان... اخه چقدر برید تو کوچه پس کوچه های رزدینت اویل 1 و 2 و 3 اندر خم یه کوچه بمونید...بازی بر اساس سیستم پیشرفته امروز سبک گیم پلی و داستان اون رشد کرده و عوض شده و حالا اونایی که هنوز توی رزیدنت اویل کلاسیک 15 سال پیش هنوز موندن یا باید سیستم و سبک بازیهای امروز رو قبول کنن یا همونطورکه من گفتم برن کنسول ps1 بگیرن و با سیستم قدیم حال کنن.

سیر تحول در بازیها نمیتونه بر پایه ورژن های قدیمیه خودش بمونه. و این دست من و شما که بازی میکنیم نیست دست توقعات و نسل قرن 21 و بازیخورهای امروزی هست که مسلما اونا هم دارای حق انتخاب هستن.

ربطی به پیشرفت یا دوربین بازی نداره

Resident Evil 4 شباهتی به سری های قبل نداشت
اما یک بازی عالی بود !
و طرفداران سری کلاسیک بازی میتونستن بگن از بازی خوششون نمیاد و با سلیقشون جور نیس اما هیچ وقت هیچ کس در شاهکار بودن Re4 شک نداشت و به خودش اجازه نمیداد که به این بازی توهین کنه!

gamespot : 4.5/10

یعنی اونایی که میومدن میگفتن چیه این گیمر های قدیمی انقدر کلاس میذارن و میخوان بگن که خیلی حالیشونه و اویل باید اکشن باشه و سوپر کال و اون سبک قدیم به درد نمیخوره . فقط یک جمله دارم بهشون بگم جیش بوس لالا ........................

در مورد گرافیک این بازی فقط می شه گفت گرافیکش افتضاحه!!!!!!!!!!!!!

به قدری افتضاحه که از همون دقایق اول بازی شکه کنندست

بازی اصلا ترس نداره، به نظر من Geow از این بازی ترسناک تره!!!!

برادر لیان هم یک دوره آموزشی کشتی کج رفتن احتمالا

عزیزان زامبی با هویج فرقی ندارن، میان جولوتون وای میستن شما یک گوله خالی کنی توی مخش راحت شه، در غیر این صورت کاری به کارت ندارن

تعداد اسلحه های شما از ارتش آمریکا بیشتره، انواع اسلحه ها رو دارید همراهتون، کجا جاش می دید خدا داند

بازی برگرفته از ساخته های استاد کیج شده و یه جاهاییش به دلیل نا معلومی باید همینجوری دکمه بزنی

بازی برای این که درون مایه rpg هم به خودش اضافه کنه می زاره skill بگیری

آخرین ویرایش:

کاملا موافقم... رزیدنت اویل اکشن رو بیشتر از رزیدنت اویل ترسناک دوست دارم...

اقا من همین کار رو میکنم هی برمیداره ولی بعضا اصلا انگار اثری نداره چند بار تکرار کردم ولی دیگه خسته شدم
ایا راه حلی هست..؟
منم مثل شما بعد از چند ساعتی امتحان کردم بالاخره اومدم بیرون و بازی رو گذاشتم رو آماتور ، به دو سوت مرد ..

سلام
منم بازی تمام کردم نمیدونم چی بگم واقعا شکه شدم اصلا احساس خوبی بهش نداشتم خیلی جاها مخصوصا سناریو جیک و شری میخواستم بازی نیمه تمام رها کنم اعصابم بهم نریزم.
من بهش 1 هم نمیدم سایتایی که بهش نمره بالا دادن باید پرسید از چیه بازی خوششون امد!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or