Resident Evil 6 | Xbox 360

نسخه دمو رو یکم بازی کردم کلا بازیه بدی نیست گرافیکش خوبه انیمیشن خوبیم داره فقط مشکل انیمیشنش اینه که اونایی که از روشون حرکات کاراکترهارو موشن کپچر میکردن ژاپنین با حرکات خاص دستو بدن ژاپنیا من این مشکلو با اکثر بازیای ژاپنی دارم ...
خلاصه کنم زیاد سرتونور درد نیارم بازیه خیلی خوبیه تنها مشکلش اسم رزیدنت اویله!! به نظرم باید کپکام اسمشو میذاشت dead rising 3!!

70527854775168969601.jpg

پیشنهاد میکنم انیمیشن جدید Resident Evil Damnation رو ببینید که وقایع مربوط به اتفاقات اویل 5 و 6 رو روایت میکنه و خیلی بهتون کمک میکنه تا بفهمید چرا زامبی ها در اویل 6 این شکلی باهوش و پیشرفته شدن و چرا بازی از حالت ترس تبدیل به حالت اکشن شده.تمامیه سوالاتی که در ذهن دارید از نسخه 6 بازی در این انیمیشن بهش جواب داده شده.

23266656313578182997.jpg

نسخه xbox بازی در دو حلقه DVD عرضه میشه و این برای اولین باره که یک بازی قراره با بیش از 50 ساعت گیم پلی روانه بازار بشه .

به احتمال خیلی زیاد تا 5 شنبه بازی لیک میشه و شنبه در بازار ایران برای فروش موجوده .

آخرین ویرایش:
من دموی قابل بازیو دانلود کردم
3 کاراکتر لئون کریس و فکر کنم JAKE ازاد بودند
من لئون رو زدم یه منوی دیگه اومد که میشد لئون یا یک خانومه :دی رو ورداشت
7-8 دقیقه بازی کردم
زیاد ترسناک نبود موسیقی هم پخش نشد ولی صداگذاریش عالی بود
گرافیکشم حرف نداره بیشتر بازی میکنم بیشتر توضیح میدم ( دمو نسخه PS3 حجمش 849 مگابایت هست )

منم یدونه دمو رو بازی کردم یدونه هم اون تریلر که لیان و کریس درگیر میشن والسلام . چیز زیادی واسم اسپویل نشده . ولی 50 ساعت واسه خوده رزیدنت 6 هست ؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه که خسته میشیم .

ولی 50 ساعت واسه خوده رزیدنت 6 هست ؟؟؟؟ اگه اینجوری باشه که خسته میشیم .

روی درجه سختیه نرمال با هر کاراکتر تقریبا بین 12 تا 15 ساعت طول میکشه که اگر ضربدر 4 کاراکتر کنید چیزی بیشتر از 50 ساعت طول میکشه....

ضمن اینکه قسمت داستانیه کاراکتر Ada بعد از تمام کردن داستانهای هر کاراکتر به صورت جدا باز میشه که اونم به مدت زمان گیم پلی بازی اضافه میشه.

روی درجه سختیه نرمال با هر کاراکتر تقریبا بین 12 تا 15 ساعت طول میکشه که اگر ضربدر 4 کاراکتر کنید چیزی بیشتر از 50 ساعت طول میکشه....

ضمن اینکه قسمت داستانیه کاراکتر Ada بعد از تمام کردن داستانهای هر کاراکتر به صورت جدا باز میشه که اونم به مدت زمان گیم پلی بازی اضافه میشه.
اِیدا اگر مثل رزیدنت ایول 4 باشه نهایت سناریوش 2 ساعت بازی داره !
که قطعا همونطوریه

بدون بی احترامی به دوستان میخواستم یه نکته رو گوشزد کنم که اسم بازی رزیدنت اویل هست!!! ایول و ماشالله و اینا ربطی نداره به این بازی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or