Resident Evil 6 | Xbox 360

کپکام داره خودشو میکشه که این بازی فروش بره هایپ این بازی از battle 3 هم بیشتره به نظرم اصلا هم بعید نیست که کپکام چندتا منتقد رو خریده باشه که به بازیش نمره بدن
تو هر سایت مربوط به بازی که میری یه تبلیغ از RE6 هست فقط من موقع بازی اصلا احساس نمیکنم که دارم زامبی میکشم :| انگار یه مشت مجسمه ریختن تو بازی با یه شلیک سر زامبی یا یه انیمیشن افتضاح پودر میشه
انجین بازی که همون انجین RE 4 هست که راحت میشه گفت کمترین تغییرات رو کرده افکت های صوتی دقیقا مال RE4 هستن pistol هنوز صدای تفنگ بادی میده :|
وقتی زامبی از پشت قهرمان بازی رو گاز میگیرن یه افکت صوتی خیلی رو اعصاب داره انگار یکی داره کنار گوش آدم چیپس میخوره :|
انیمیشن بازی هم افتضاح هستن تنها چیزی که کپکام خیلی روش مانور میده 50 ساعت گیم پلی بازی هست که کمتر بازی ای TPS ـی این مدت زمان گیم پلی رو داره
با وجود همه ی این مشکلات کپکام خیلی هوشمندانه با ساده کردن بازی داره طرفدار های COD رو جذب میکنه که موفق هم شده متاسفانه
وقتی مردم برای هرچیزی پول میدن دیگه هیچ نیازی به نوآوری دیده نمیشه

نسخه های اول روانی می‌کردن آدمو!
از همون اول بازی توش گیر می‌کردی و بعد از کلی مصرف فسفر و رد کردن مکان اولیه، محیط به شدت ترسناک می‌شد!
محمات هم که کم بود و دهن آدم صاف می‌شد!
بیشتر باید فرار می‌کردی!!!

منم نسخه های اول رو بازی کردم ولی همچین ترسناک نبودن.ترسناک میخواین سایلنت هیل:d.(اگر ترسناکی به کمبود مهمات باشه dino crisis از همه کمتر داشت>:d< )
دوستان بد برداشت نکنین از بازی طرفداری نمیکنم:dبه نظر منم گندی بیش نیست(مثلDMC:d) ولی نسخه های قبلیش همچین ترسناکی نبودن که این باشه.(یا حداقل از نظر من نبودن)

آخرین ویرایش:
میدونم ربطی به این تاپیک نداره ولی گفتم اینو بزارم تا ببینید اینم از آخرین فیلم شاهکاری که از روی این سری ساخته شد

31599538761759423728.jpg

Resident Evilهر روز بدتر از دیروز :| .......

نسخه های اول روانی می‌کردن آدمو!
از همون اول بازی توش گیر می‌کردی و بعد از کلی مصرف فسفر و رد کردن مکان اولیه، محیط به شدت ترسناک می‌شد!
محمات هم که کم بود و دهن آدم صاف می‌شد!
بیشتر باید فرار می‌کردی!!!
دوستان همه ی این چیز هایی که میگین و تعریف هایی که از نسخه های قبل میکنید بخاطر این هست که صنعت بازی انقدر پیشرفت نکرده بود و توقعات انقدر بالا نرفته بود.البته بگم من هنوز عاشقه re4 هستم ولی بقیه زیاد مثل قدیم به دل نمیشینن.

من قبول دارم که نسخه های اول این بازی خیلی وهم انگیز تر از نسخه های الان بود ولی آقایون اینم دقت کنن که از عرضه اولین نسخه 16 سال میگذره نسخه های 2 و 3 هم با فاصله ی یکی دو سال عرضه شدن 4 ام که به زعم طرفداران آخرین نسخه ترسناک این سری بود 2005 اومد یعنی 7 سال پیش خب مسلماً سنِّ اکثر طرفدارایه این بازی اون موقع خیلی کمتر از الان بوده در نتیجه چیزهایی که باعث ترسشون میشده خیلی بیشتر بوده الان شاید یه بچه 8 ساله بشینه همین 6 رو بازی کنه بگرخه ولی خب مسلماً شدتش نسبت به اونایی که نسخه های اول رو بازی کردن کمتره چون به هر حال خوده سازنده هام تأیید کردن که المان های ترس رو کم کردن!

.....بیشتر بوده الان شاید یه بچه 8 ساله بشینه همین 6 رو بازی کنه بگرخه ولی خب مسلماً شدتش نسبت به اونایی که نسخه های اول رو بازی کردن کمتره چون به هر حال خوده سازنده هام تأیید کردن که المان های ترس رو کم کردن!
ببین.به نظر من تولید چنین بازی با این کیفیت توهین هست برای طرفتارها.
المان های ترس رو حذف کردند.ok باهاش کنار اومدیم.
ولی به عنوان مثال میگم : اون انیمیشن لیون که میگه good job رو دیدی؟کل بدنش ثابته،فقط یه دستش با یه انیمیشن ضایع بالا و پایین میره.واقعا مسخره هست.یعنی نمیتونستن این رو درست کنن.میتونستن ولی اونا ارزشی واسه طرفتارها قاعل نیستند.
....
چطور اون انیمیشن و اون صدای تکراری good job good job میتونه شبیه نسل قبل باشه،ولی المان های ترس دیگه به درد این نسل نمیخوره:|

میدونم ربطی به این تاپیک نداره ولی گفتم اینو بزارم تا ببینید اینم از آخرین فیلم شاهکاری که از روی این سری ساخته شد

31599538761759423728.jpg

Resident Evilهر روز بدتر از دیروز :| .......

بشین Damnation رو ببین لذت ببر. همه چیز ایوِل سره جاشه. این بازی رو فقط شینجی میکامی میتونه نجات بده

آخرین ویرایش:
....
چطور اون انیمیشن و اون صدای تکراری good job good job میتونه شبیه نسل قبل باشه،ولی المان های ترس دیگه به درد این نسل نمیخوره:|
درباره انیمیشن ایناش که صحبتی نکردم ولی مشخصه تا حدودی ضعیفه اما بحثم این بود که گلایه میکردن دیگه ترسناک نیست دقیقاً منم میخواستم به همین برسم که در حال حاضر بازی ای روی کنسول ها اون پتانسیل رو نداره که بتونه یه آدم 10 سال به بالا رو بترسونه ولی کلاً اصلاً این کلمه ترسیدن غلطه مطمئناً یه آدم بالغ از یه بازی نمیترسه اونم که مثلاً داری را میری یهو یه هیولا میاد رو صورتت شوکّه میشه دیگه اسمش ترس نیست!همونطور که گفتم خب زمان اولین نسخه های بازی سن اکثر ماها نسبت الان کم بوده یه محیط تاریکم ممکنه برا آدمه اون سنی ترس ایجاد کنه!اما فیلم قضیه اش فرق میکنه خیلی بهتر میتونه ترس و خشونت رو منتقل کنه......

دموی دوم رو بازی کردیم خیلی جالبب بگم که شری خانم که تیپش بیشتر به درده راه رفتن رو سن فشن شو میخوره سر جم فکر نکنم 30 کیلو بشه وزنش تا 100 کیلو اسلحه حمل میکنه و تو سناریو جیک یکی از زامبیها لطف میکنه تبدیل به دایناسوره خونگی میشه و...................................
تخیل در بازی به حده اعلا رسیده!

با لگد میکوبی رو بدنه زامبی پودر میشه!!!!!!!!!

هوشه مصنوعی در حده خیارشور!

دیگه پریدن ناگهانی زامبی جلو رو اینجور چیزا قدیمی شده الان با بازی کردن دد اسپیس و سایلنت هیل کی دیگه با اینجور چیزا میترسه؟؟(شامل دداسپیس 3هم میشه اونم اینقدر نکوبین:d:))
باید یه فکر اساسی برای این مسئله بکنن یه ایده جدید بدن:d.صداگذاری خفن هم میتونه به جو کمک کنه ولی re6 حداقل توی دمو صداگذاری ادمی هم نداشت.

همونطور که گفتم خب زمان اولین نسخه های بازی سن اکثر ماها نسبت الان کم بوده یه محیط تاریکم ممکنه برا آدمه اون سنی ترس ایجاد کنه!اما فیلم قضیه اش فرق میکنه خیلی بهتر میتونه ترس و خشونت رو منتقل کنه......
راسیتش در مورد سری اویل کلا و بحث ترس خواستم نظر شخصیم رو بدم. بنظر من سری رزیدنت اویل اصلا تو ژانر Horror جزو ترسناکترین بازیها حساب نمیشه. حتی ترسناکترین نسخه ازین سری رو هم بخواهیم با عناوین غول این ژانر مثل Alone in the Dark 4 که (ابتدا روی PSone بعد روی Dreamcast در چهار دیسک عرضه شد) مقایسه کنیم یکجورایی واسم خنده دار هست. یعنی اصلا قصد ندارم بحث old school بودن و این چرت پرتها رو وسط بکشم ولی اون زمان دقیقا یادم هست که مثلا تو کلوپها و یا بین دوستان و آشنا هر کسی که Alone in the Dark 4 و Resident Evil : Code Veronica و رزیدنت اویلهای قبلی رو بازی کرده بود واقعا اذعان میکرد که AOD خیلی در زمینه ایجاد ترس سر تر بود. اتفاقا اون زمان بعضی از دوستان برادرم هم که سنی داشتند جرئت نمیکردند نزدیک Alone in the Dark بشند.
بنظر من رزیدنت اویل شاهکارش در تنها گذاشتن پلیر با چند خشاب اسلحه بین دنیایی از زامبی ها بود ! یعنی در بعضی لوکیشن ها یا فرار یا مرگ . به عبارت دیگه ما همیشه از طراحی لوکیشن ها و زامبی ها و ... هراسی نداشتیم ! همیشه دل مشغولی ما تموم شدن تیر و جون و حساب کتاب سر این جور چیزها بود.
در مورد گذشت سن و نترسیدن من زیاد موافق این قضیه نیستم. واقعا بغیر از Condemend ها تو این نسل من که به شخصه اصلا عنوان ترسناک درست و حسابی ندیدم. ما فکر میکنیم که چون سن ما بالا رفته دیگه الان نمیترسیم . نه اتفاقا ! چون عنوان ترسناک درست و حسابی تو این نسل نیومده و ندیدیم و همزمان با گذشت سن هم امکان داره این طرز تفکر بوجود بیاد اتفاقا دوران طلایی عناوین Horror نسل گذشته و قبل اون بود. دورانی که Fatal Frame شکل گرفت - Silent Hill بالغ شد و ... . امتحانش سادست !! همین الان برید همین AOD4 رو که همه جا ریخته برید رو pc نصب کنید و با هدفون بازی کنید. اون موقع من میگم : so be it !!:d در بازی که نسبت به فیلم Interaction خیلی بیشتر هست.

آخرین ویرایش:
در مورد گذشت سن و نترسیدن من زیاد موافق این قضیه نیستم. واقعا بغیر از Condemend ها تو این نسل من که به شخصه اصلا عنوان ترسناک درست و حسابی ندیدم. ما فکر میکنیم که چون سن ما بالا رفته دیگه الان نمیترسیم . نه اتفاقا ! چون عنوان ترسناک درست و حسابی تو این نسل نیومده و ندیدیم و همزمان با گذشت سن هم امکان داره این طرز تفکر بوجود بیاد اتفاقا دوران طلایی عناوین Horror نسل گذشته و قبل اون بود. دورانی که Fatal Frame شکل گرفت - Silent Hill بالغ شد و ... . امتحانش سادست !! همین الان برید همین AOD4 رو که همه جا ریخته برید رو pc نصب کنید و با هدفون بازی کنید. اون موقع من میگم : so be it !!:d در بازی که نسبت به فیلم Interaction خیلی بیشتر هست.
با کمال احترام مخالفم!:dبه نظر من اصلاً منطقی نیست یه آدم عاقل از یه بازی بترسه......اصلاً!!یکی بخواد جلو یه بازی ضعف نشون بده دیگه جلو مشکلات زندگی چجوری میخواد وایسه؟؟!شاید توو ظاهر به هم مربوط نباشن این دو اما به هر حال گویایه روحیات طرفه!ترس برا ما درست تعریف نشده!شما یه لحظه تجسم کن توو هواپیما نشستی یهو یه اتفاقی میفته به خودت میای میبین هواپیما داره سقوط میکنه به سرعت داره میره طرف زمین و......حسّه اون لحظه ترسه,ترس از مرگ!وجود ترس همیشه یه دلیلی داره شما داری بازی میکنی از چی میترسی از زامبیای تو تلویزیون؟؟!!بازیایه به اسم ترسناک مثلاً با نشون دادن قیافه های غیر عادی,ایجاد شوک,محیط سرد,سکوت وهم انگیز,قرار دادن بازیکن توو شرایط سخت,خشونت زیاد استرس ایجاد میکنن توو طرف و ضربان قلبش میره بالا ولی ترس.....!!با گذاشتن هدفون و خاموش کردن چراغ و این حرفا شدت اینا بیشتر میشه حالا فرض کن توو این موقعیت بابات بیاد دستشو بذاره روو شونت!!:d بعدم بببین بازی از این نظر که خودت کنترل میکنی شخصیت رو تأثیر گذاری داره فیلم از این نظر که فیلمه یعنی صحنه ها خیلی به واقعیت نزدیکه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or