alcatrez
کاربر سایت
کپکام داره خودشو میکشه که این بازی فروش بره هایپ این بازی از battle 3 هم بیشتره به نظرم اصلا هم بعید نیست که کپکام چندتا منتقد رو خریده باشه که به بازیش نمره بدن
تو هر سایت مربوط به بازی که میری یه تبلیغ از RE6 هست فقط من موقع بازی اصلا احساس نمیکنم که دارم زامبی میکشم
انگار یه مشت مجسمه ریختن تو بازی با یه شلیک سر زامبی یا یه انیمیشن افتضاح پودر میشه
انجین بازی که همون انجین RE 4 هست که راحت میشه گفت کمترین تغییرات رو کرده افکت های صوتی دقیقا مال RE4 هستن pistol هنوز صدای تفنگ بادی میده
وقتی زامبی از پشت قهرمان بازی رو گاز میگیرن یه افکت صوتی خیلی رو اعصاب داره انگار یکی داره کنار گوش آدم چیپس میخوره
انیمیشن بازی هم افتضاح هستن تنها چیزی که کپکام خیلی روش مانور میده 50 ساعت گیم پلی بازی هست که کمتر بازی ای TPS ـی این مدت زمان گیم پلی رو داره
با وجود همه ی این مشکلات کپکام خیلی هوشمندانه با ساده کردن بازی داره طرفدار های COD رو جذب میکنه که موفق هم شده متاسفانه
وقتی مردم برای هرچیزی پول میدن دیگه هیچ نیازی به نوآوری دیده نمیشه
تو هر سایت مربوط به بازی که میری یه تبلیغ از RE6 هست فقط من موقع بازی اصلا احساس نمیکنم که دارم زامبی میکشم
انگار یه مشت مجسمه ریختن تو بازی با یه شلیک سر زامبی یا یه انیمیشن افتضاح پودر میشه انجین بازی که همون انجین RE 4 هست که راحت میشه گفت کمترین تغییرات رو کرده افکت های صوتی دقیقا مال RE4 هستن pistol هنوز صدای تفنگ بادی میده

وقتی زامبی از پشت قهرمان بازی رو گاز میگیرن یه افکت صوتی خیلی رو اعصاب داره انگار یکی داره کنار گوش آدم چیپس میخوره

انیمیشن بازی هم افتضاح هستن تنها چیزی که کپکام خیلی روش مانور میده 50 ساعت گیم پلی بازی هست که کمتر بازی ای TPS ـی این مدت زمان گیم پلی رو داره
با وجود همه ی این مشکلات کپکام خیلی هوشمندانه با ساده کردن بازی داره طرفدار های COD رو جذب میکنه که موفق هم شده متاسفانه
وقتی مردم برای هرچیزی پول میدن دیگه هیچ نیازی به نوآوری دیده نمیشه