Resident Evil 6 ترس را به این سری باز می‌گرداند

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
resident-evil-6-chris-and-leon1.jpg

سازندگان بازی Resident Evil 6 یعنی آقایان Yoshiaki Hirabayashi و Hiroyuki Kobayashi به تازگی به سوال هایی که در مورد المان های ترس بازی پرسیده شده بود، پاسخ داده اند.
آن ها در این مورد می‌گویند: "من فکر می‌کنم چیزی که شما در این بازی خواهید دید، بازگشت المان های ترس از سری های قدیمی Resident Evil می‌باشد؛ این ترس را حتی در مراحل Chris نیز می‌توان یافت. من مطمئن هستم که زمانی که طرفداران قسمت Leon را بازی کنند، بیشتر ترس معروف سری Resident Evil را تجربه کرده و زمانی که دست به انجام قسمت Chris بزنند، بیشتر احساسی که RE5 به آن ها القا می‌کرد را خواهند داشت. من فکر می‌کنم تمامی المان های ترس سری های قبلی Resident Evil و حتی المان های ترس نسخه‌ی پنجم نیز در این بازی وجود دارد. ما می‌خواستیم مطمئن شویم که تمامی المان های ترس در مراحل Compagin گنجانده شده اند؛ حال در بازی شاهد گونه های مختلف ترس برای ترساندن همه‌ی افراد هستیم. المان های ترسی که در مراحل Leon به کار گرفته شده با مراحل Chris فرق دارد و ما از یک شیوه‌ی ترساندن برای تمام قسمت ها و مراحل استفاده نکرده‌ایم."
بازی در اکتبر امسال و برای PS3 و XBox 360 منتشر خواهد شد.
منبع

بشینید همین RE CODE VERONICA بازی کنید هنوزم حس ترس کاملا توش مشهود هست تازه با اون گرافیک پیکسلی اینا همش کلاه هست که سر خودمون می ذاریم

آخرین ویرایش:
هر چقدر هم ترسناک باشه این سیستم چک پوینت خرابش میکنه
باید مثل اویل یک هر سیو باهات 10 کیلومتر تو کوچه پس کوچه فاصله داشته باشه تا معنی واقعی ترس و اضطراب رو بفهمی

مشکل از سوم شخص شوتر بودن بازی نیست
مشکل کارگردانی و طراحی بازیه
شماره 4 هم TPS بود واسه خودش کلی ترسناک و خوف انگیز و محرک ادرنالین بود !!!
این طرفا سازنده نیستن !!
حالا باز سناریوی لیان کفایت میکنه واسه ترس رزیدنت ایول های فعلی !!

ترسناکتر نیست سعی کردند جو تاریکی ایجاد کنند ولی نمی‌تونند اون ترسی رو که مطلوب طرفداران هست بسازند.

نسخه‌های کلاسیک ترسناک بودند، هیجان بی مورد ایجاد نمی‌کردند، راه رفتن تو عمارت اسپنسر یا کوچه پس کوچه‌های راکون سیتی باعث القای ترس می‌شد، نه چهارتا زامبی شل مغز.

پ.ن: دوستانی که اعتقاد دارند ترسشون از نسخه‌های کلاسیک به این دلیل بوده که فقط 15 سال یا کمتر سن داشتند همین الآن با شرایط مناسب بنشینند Remake رو بازی کنند تا ترس واقعی رو حس کنند.
علیِ شکسته دل :دی
من گفتم خوب بودن اشاره ای به ترسناک بودنشون نکردم
گرچه به نظرم ریمیک بیشتر سخت ساخته شده تا ترسناک
عناصر وحشت شماره 3 از ریمیک بیشتره

هر چقدر هم ترسناک باشه این سیستم چک پوینت خرابش میکنه
باید مثل اویل یک هر سیو باهات 10 کیلومتر تو کوچه پس کوچه فاصله داشته باشه تا معنی واقعی ترس و اضطراب رو بفهمی

واقعا ها یعنی من وقتی با مهمات 0 میرسیدم تو Save Room قبلش سکته رو زده بودم. مثل .. دنبال ریبون یا مهمات بودم یادش بخیر فقط میکامی میدونست چطور باید ترس رو تو رزیدنت اویل نشون بده! دوربین کلاسیک بازی رو سینمایی تر و طبیعی تر کرده بود. حداقل باز دوربین رزیدنت اویل 3.5 هم بود خوب بود.

اصل و این بازی روی ترس هسته وقتی ترس از بازی که به نام ترس ازش یاد میشه نه اکشن این بازی داره بسوی اکشن میره ولی بازی جالب هست امیدوارم درنسخه 6 ترس رو در بازی بیارن

باو مشکل ترس نیست مشکل اینه که ما زامبی های نفهم رو دوست داریم که حاضرن بمیرن تا گوشت بدنتو بخورن نه این سربازا که با AK47 میفتن به جونت وگرنه به نظرم هیچ کدوم از نسخه هاش تا حالا ترسناک نبوده مشکل ایه شما اون موقع بچه بودید که ترسیدید الان بازیش کنید عمرا ککتون بگزه

آخرین ویرایش:
باو مشکل ترس نیست مشکل اینه که ما زامبی های نفهم رو دوست داریم که حاضرن بمیرن تا گوشت بدنتو بخورن نه این سربازا که با AK47 میفتن به جونت وگرنه به نظرم هیچ کدوم از نسخه هاش تا حالا ترسناک نبوده مشکل ایه شما اون موقع بچه بودید که ترسیدید الان بازیش کنید عمرا ککتون بگزه
البته من بچه که بودم هم نمی‌ترسیدم!

دموی بازی که انصافآ همه چیز داشت به جز ترس !! من آدمی نیستم که از بازی ترسناک نترسم ، مثلآ این نسل سر Dead Space و Condemned چند تا سکته ناقص زدم ! :دی ولی دموی RE6 واقعآ هیچی برای ترسیدن نداشت. همون طور که RE5 هم نداشت. یعنی توی این سیاهچال های Skyrim که میچرخم ، بیشتر میترسم تا توی RE5 و دموی RE6 ! :دی
گذشته از ترس ، از کنترلش هم زیاد خوشم نیومد و حس هدایت یه کامیون بهم دست میداد تا هدایت یه انسان ! :دی

دقيقا ميخواستم همين حرف هارو بگم كه اومدم ديدم آريا نوشته.به جون خودم تو اين نسل هم ميشه بازي ترسناك ساخت.فقط راهش اينه كه محدوديت ايجاد كني.

وقتي من ميدونم به آخرين تجهيزات نظامي CIA مجهزم براي چي بايد از يك زامبي بترسم؟ در حالي كه ميدونم ميتونم مثل سوسك لهش كنم؟

تو همين Condemned كه تازه بازي اول شخص بود از بس مهمات كم بود دقيقا آدم حفظ ميكرد چند تا گلوله داره.بعلاوه هوش مصنوعي بازي اونقدر بالا بود كه ميدونستي نميتوني به همين راحتي از دست دشمن فرار كني.حالا يك جو خلوط و تاريك هم اضافه كن تا معناي ترس رو بفهمي.

بر عكس تو اين RE با يك مشت زامبي نادون طرفي كه اگه خودت شليك هم نكني خودش ميره يك گوشه اي به در و ديوار گير ميكنه.

من دلم نمسيس ميخواد در حالي كه 5 تا فشنگ داري تا يقه ات رو نگيره ول كنت نباشه.

دقيقا ميخواستم همين حرف هارو بگم كه اومدم ديدم آريا نوشته.به جون خودم تو اين نسل هم ميشه بازي ترسناك ساخت.فقط راهش اينه كه محدوديت ايجاد كني.

وقتي من ميدونم به آخرين تجهيزات نظامي CIA مجهزم براي چي بايد از يك زامبي بترسم؟ در حالي كه ميدونم ميتونم مثل سوسك لهش كنم؟

تو همين Condemned كه تازه بازي اول شخص بود از بس مهمات كم بود دقيقا آدم حفظ ميكرد چند تا گلوله داره.بعلاوه هوش مصنوعي بازي اونقدر بالا بود كه ميدونستي نميتوني به همين راحتي از دست دشمن فرار كني.حالا يك جو خلوط و تاريك هم اضافه كن تا معناي ترس رو بفهمي.

بر عكس تو اين RE با يك مشت زامبي نادون طرفي كه اگه خودت شليك هم نكني خودش ميره يك گوشه اي به در و ديوار گير ميكنه.

برید حرفاتونو و پیشنهاداتتونو تو فرم کپکام بگید انشالا برای رزیدنت اویل 7 :d که اونم بعید میدونم اونم همین راه رو میره مگه اینکه مثل رزیدنت اویل 4 که انقلاب کرد جهت رزیدنت اویل رو عوض کرد باز یه انقلاب دبگه بشه بلکه ترسناکتر از حتی کلاسیک ها بشه که باید این آرزو رو به گور ببرم احتمالا!

اگه مشکل مهمات بود که همون رزیدنت ایول 5 رو روی درجه سختی بالا بازی کنی پیرت در میاد تا بتونی پیشروی کنی از کمبود مهمات و سخت جونی دشمنا !!! :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or