Resident Evil 6 ترس را به این سری باز می‌گرداند

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
resident-evil-6-chris-and-leon1.jpg

سازندگان بازی Resident Evil 6 یعنی آقایان Yoshiaki Hirabayashi و Hiroyuki Kobayashi به تازگی به سوال هایی که در مورد المان های ترس بازی پرسیده شده بود، پاسخ داده اند.
آن ها در این مورد می‌گویند: "من فکر می‌کنم چیزی که شما در این بازی خواهید دید، بازگشت المان های ترس از سری های قدیمی Resident Evil می‌باشد؛ این ترس را حتی در مراحل Chris نیز می‌توان یافت. من مطمئن هستم که زمانی که طرفداران قسمت Leon را بازی کنند، بیشتر ترس معروف سری Resident Evil را تجربه کرده و زمانی که دست به انجام قسمت Chris بزنند، بیشتر احساسی که RE5 به آن ها القا می‌کرد را خواهند داشت. من فکر می‌کنم تمامی المان های ترس سری های قبلی Resident Evil و حتی المان های ترس نسخه‌ی پنجم نیز در این بازی وجود دارد. ما می‌خواستیم مطمئن شویم که تمامی المان های ترس در مراحل Compagin گنجانده شده اند؛ حال در بازی شاهد گونه های مختلف ترس برای ترساندن همه‌ی افراد هستیم. المان های ترسی که در مراحل Leon به کار گرفته شده با مراحل Chris فرق دارد و ما از یک شیوه‌ی ترساندن برای تمام قسمت ها و مراحل استفاده نکرده‌ایم."
بازی در اکتبر امسال و برای PS3 و XBox 360 منتشر خواهد شد.
منبع

یکی نیست بگه '' کودن ''
وقتی یه موجودی رو تغییر میدی که دیگه اون موجود همون موجود نیست :d
یعنی چی آخه تو زامبی تغییر ایجاد کردیم ؟ احتمالش کم نیست تو RE6 با یه زامبی روبه رو شیم که ماشین گان دستشه :|

یکی به اینا بگه مارو که از ترس ترکوندین حداقل این 2 ماه رو دیگه تریلر ندین بیرون آخر بازیو هم لو ندین ما دلمون بیاد بخاطر داستان و باس آخرش هم شده یه دور تا آخر بریم که بفهمیم کیه

جون بچتون دیگه چیزیو اسپویل نکنین :d

ترس یعنی این سال 2002 همچین رزیدنت اویلی ساخته شده! الان تریلر معرفی شو رو نگاه میکنم هنوز میترسم. آخر تریلر هانتر سر کرس رو میکنه! همچین صحنه ای تو کدوم رزیدنت اویل دیدین؟

فقط ببینید که این همه میگیم Resident Evil Remake رزیدنت اویل ریمیک الکی نمیکیم.=(( افسوس که ...

اینم لینک دانلود HD شو پیدا نکردم. ولی همینم جوابگو هست! 5 مگ هست!

[video=youtube;I_D54ZwsIhw]http://www.youtube.com/watch?v=I_D54ZwsIhw&feature=player_embedded[/video]

آخرین ویرایش:
ترس یعنی این سال 2002 همچین رزیدنت اویلی ساخته شده! الان تریلر معرفی شو رو نگاه میکنم هنوز میترسم. آخر تریلر هانتر سر کرس رو میکنه! همچین صحنه ای تو کدوم رزیدنت اویل دیدین؟

فقط ببینید که این همه میگیم Resident Evil Remake رزیدنت اویل ریمیک الکی نمیکیم.=(( افسوس که ...

اینم لینک دانلود HD شو پیدا نکردم. ولی همینم جوابگو هست! 5 مگ هست!

[video=youtube;I_D54ZwsIhw]http://www.youtube.com/watch?v=I_D54ZwsIhw&feature=player_embedded[/video]
اتفاقآ همین چند روز پیش بود با یکی از بچه ها در مورد RE0 , RE1 روی Gamecube صحبت میکردم ! :دی
من کلآ RE باز نیستم ولی این دو تا RE رو بدجوری دوست دارم بازی کنم و باید زودتر برای دلفین بگیرم.
اون زمان که تریلرهاش توی ماهــــــواره پخش میشد ، از جو عجیب این دو تا حیرت کرده بودم ! :دی یعنی یه حالت خاصی داشتن. الآن هم این تریلر رو دیدم به شدت حال کردم و حتی همین تریلرش توی یکی دو قسمت به تنهایی از کل RE5 ترسناک تر بود ! :دی

اتفاقآ همین چند روز پیش بود با یکی از بچه ها در مورد RE0 , RE1 روی Gamecube صحبت میکردم ! :دی
من کلآ RE باز نیستم ولی این دو تا RE رو بدجوری دوست دارم بازی کنم و باید زودتر برای دلفین بگیرم.
اون زمان که تریلرهاش توی ماهــــــواره پخش میشد ، از جو عجیب این دو تا حیرت کرده بودم ! :دی یعنی یه حالت خاصی داشتن. الآن هم این تریلر رو دیدم به شدت حال کردم و حتی همین تریلرش توی یکی دو قسمت به تنهایی از کل RE5 ترسناک تر بود ! :دی

منم اولین اولین بار فکر کنم از Gamenetwork ایتالیا دیدم تریلرشو از همون موقع تو فکر خرید گیم کیوب بودم. آره خیلی سینمایی بود مخصوصا از دور که نشون میداد مثل فیلم سینمایی بود!

یه نظر من آلیس در سرزمین عجایب از RE5 ترسناکتر بود.

آخرین ویرایش:
هنوز با 28 سال سن این2.3 RE های قدیمی و RE remake با zero رو دارم بازی میکنم..!!!هیچ وقت هم دنبال گرافیک و محیط و جلوهای بصری که پدر سری اویل رو در آورد نبودم و نیستم من با این بازیها بزرگ شدم خاطره دارم خوب معلومه هیچ وقت نمیام با اشغالی مثل RE 5 یا همین جدیده که داره میاد مقایسه کنم و گند بزنم به خاطرات به اون زیبایی خودم...!!!هنوز یادمه تو RE remake برای اولین بار که بازی میکردم پسر عموم کنارم بود رسیدم به اون قست تو ی جنگل وجود نکردیم اون یک تیکه ی بازی رو با دویدن رد کنیم...!!گفتیم هر آن ممکنه یه چیزی از توی جنگل بپره بیرون..!!به این میگن ترس...!!یکی نیست به این گوساله های عشق شوتر بگه برید یه بار دموهای سری قدیم RE ها رو ببیند بعد بیاد بازی جدیده خودتون رو هم ببینید...!!!به خدا این حرفهای اینا گریه داره جای اینکه خوشحال بشم زامبی ها برگشتن...!!!قشنگ معلومه می خوان با چه بازیی رقابت کنن...!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or