Resident Evil 6 ترس را به این سری باز می‌گرداند

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
resident-evil-6-chris-and-leon1.jpg

سازندگان بازی Resident Evil 6 یعنی آقایان Yoshiaki Hirabayashi و Hiroyuki Kobayashi به تازگی به سوال هایی که در مورد المان های ترس بازی پرسیده شده بود، پاسخ داده اند.
آن ها در این مورد می‌گویند: "من فکر می‌کنم چیزی که شما در این بازی خواهید دید، بازگشت المان های ترس از سری های قدیمی Resident Evil می‌باشد؛ این ترس را حتی در مراحل Chris نیز می‌توان یافت. من مطمئن هستم که زمانی که طرفداران قسمت Leon را بازی کنند، بیشتر ترس معروف سری Resident Evil را تجربه کرده و زمانی که دست به انجام قسمت Chris بزنند، بیشتر احساسی که RE5 به آن ها القا می‌کرد را خواهند داشت. من فکر می‌کنم تمامی المان های ترس سری های قبلی Resident Evil و حتی المان های ترس نسخه‌ی پنجم نیز در این بازی وجود دارد. ما می‌خواستیم مطمئن شویم که تمامی المان های ترس در مراحل Compagin گنجانده شده اند؛ حال در بازی شاهد گونه های مختلف ترس برای ترساندن همه‌ی افراد هستیم. المان های ترسی که در مراحل Leon به کار گرفته شده با مراحل Chris فرق دارد و ما از یک شیوه‌ی ترساندن برای تمام قسمت ها و مراحل استفاده نکرده‌ایم."
بازی در اکتبر امسال و برای PS3 و XBox 360 منتشر خواهد شد.
منبع

یکی به اینا بگه به ثانیه سکوت کنین و سعی کنین فک رو ببندین به جای اینکه اوضاع رو بدتر کنین.
هر روز میان یه مصاحبه می‌کنن می‌گن بازی ترسناک شده!
یکی نیست بهشون بگه خب اگر کار خاصی کردین چرا تو Demo و تریلر ها خبری ازش نیست؟!

دقیقا! واقعا دارن آدمو زده میکنن با این کاراشون! بسه دیگه! حتی دارن رکورد BF 3 رو میزنن تو این کار! ارزش کارشون به شدت اومده پایین و رسما بدترین دوره زندگیمو دارم میگذرونم! حتی اگر بازی عالی از آب در بیاد، این دوره ننگین رو یادم نمیره.
این و یادم رفت:
ال در بازی شاهد گونه های مختلف ترس برای ترساندن همه‌ی افراد هستیم
این "همه افراد" شامل خردسالان، کودکان، طفلین و معصومین خواهد بود

بنظرتون میان صحنه های ترسناک و سورپرایز رو تو دمو و تریلر لو میدن؟!؟!!!اینقد چرت و پرت نگین خواهشا یهو دیدین مثه RE:Revelations خوب از آب دراومد بعد این پستاتون امضا میشه هاااا:))

این دوتا توهم زدن ولشون کنید:دی
من به جز Action چیزی تو RE5 ندیدم، طرف اومده می‌گه ما از المان های ترسش می‌خوایم استفاده کنیم:|
L:|L
بنظرتون میان صحنه های ترسناک و سورپرایز رو تو دمو و تریلر لو میدن؟!؟!!!اینقد چرت و پرت نگین خواهشا یهو دیدین مثه RE:Revelations خوب از آب دراومد بعد این پستاتون امضا میشه هاااا
yahoo_21.gif
عزیز ترس RE هیچ وقت تو صحنه های سورپرایز خلاصه نشده، همیشه اتمسفر سنگین محیطش خودش ترس رو القا می‌کنه. اگر هم تو این نسخه فقط ترس لحظه ای به کار برده باشن، یک دونه از اون ها رو هم نمی‌تونستن توی دمو و تریلر نشون بدن؟!

بنظرتون میان صحنه های ترسناک و سورپرایز رو تو دمو و تریلر لو میدن؟!؟!!!اینقد چرت و پرت نگین خواهشا یهو دیدین مثه RE:Revelations خوب از آب دراومد بعد این پستاتون امضا میشه هاااا:))
آقا تو از طرف من اختیار تام داری تمام پستای منو راجع به RE6 بوکمارک کنی و در صورت عالی بودن بازی، باهاشون دیوار اتاقتو کاغذ دیواری کنی!:d قبلا هم گفتم که من تمام امیدوم به داستانشه و اونم شخصیت ایدا که یه منطق داستانی پشتشه (نمیدونم داستانش چیه اما حضورش قبلا پیشبینی شده بود و منطقی به نظر میرسه) نه به گیم پلی شاهکارش که کم مونده جیک حرکت D.D.T رو هم به کلکسیون حرکتاش اضافه کنه:|
این دوتا توهم زدن ولشون کنید
biggrin1.gif

من به جز Action چیزی تو RE5 ندیدم، طرف اومده می‌گه ما از المان های ترسش می‌خوایم استفاده کنیم
yahoo_22.gif

L
yahoo_22.gif
L
تو روز روشن دروغ میگن! واقعا عجایب هشتم جهان همین الان از تو تنور اومد بیرون!:bash:

زین پس ترکاندن بادکنک در خلوت کاری است +18 و ترسناک

آقا تا وقتی کپکام و زیرمجموعه ـش دچار توهم خود خفن بینی هستن انتظار پیشرفت تو هیچ زمینه ای رو نداشته باشین، والسلام

این ترس را حتی در مراحل Chris نیز می‌توان یافت.
آره، ترس از زیاد بودن پول برق مناطقی که قراره کریس توش رفت و آمد کنه. یا شایدم پول سوخت تانکی که قراره سوارش بشه. :|
بیشتر احساسی که RE5 به آن ها القا می‌کرد را خواهند داشت
پارتی.
حتی المان های ترس نسخه‌ی پنجم نیز در این بازی وجود دارد
ترس از اینکه زامبی های موتورسوار نخورن زمین خدای نکرده.
پس اون یارو کچله چی؟؟اسمش یادم نیست.
جیک. اون قسمت که صرفا برای رقابت با Tekken و Vanquish ساخته شده و ربطی به RE و ترس نداره. :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or