Resident Evil 6 تایید شد [اطلاعات اولیه]

Sweet Jesus

کاربر سایت
وبسایت IGN رزیدنت ایول 6 را تایید کرد. هنوز اطلاعی از اینکه این اطلاعات چطور به IGN رسیده است در دست نیست، اما IGN میگوید لوگوی رزیدنت ایول 6 لیک شده است. بزودی اطلاعات بیشتری در مورد رزیدنت ایول 6 در سایت آی جی ان منتشر خواهد شد. اما تاکنون سایت آی جی ان شایعات مبنی بر حضور لیان اسکات کندی و کریس ردفیلد به عنوان کاراکتر قابل بازی را تایید کرده است. کپکام هنوز صحبت خبر را تایید نکرده است اما انتظار میرفت امروز کمتر از هفت ساعت دیگر نسخه ششم بازی رسما تایید شود. ظاهرا بازی اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

طبق گزارشات تایید نشده، کریس و لیان هرکدام در سناریوهای جداگانه با همراهان جداگانه خط داستانی مجزا را پیش خواهند گرفت که در نهایت به یکدیگر مرتبط می شوند. شایعات همچنین از حضور ایدا وانگ به عنوان یک شخصیت قابل بازی خبر می دهند، همچنین خط داستانی سومی از دیدگاه یک شخصیت کاملا جدید روایت خواهد شد. بنا بر همین گزارشات، کپکام سعی کرده است تا اینبار تعادل بین اکشن و ترس را در بازی برقرار کند. ظاهرا داستان بازی در چین روایت خواهد شد. در تیزرهای سایتی که قرار بود بازی را نمایش دهد هم دختر جوانی به زبان ماندارین چینی درخواست کمک می کرد.

66980516770106408409.jpg

آخرین ویرایش:
کلیه عزیزان فرداشب شام مهمون من هستن >:d< بهترین خبری که تو چند سال اخیر (:دی) شنیدم.

پ.ن: مگه دروغ 19 ژانویه هم داریم؟ :-/ دروغ اول April داشتیم قبلا، عوض شده جدیدا؟ :-/ :دی

اول آپریل تعطیله زودتر دروغش رو گفتن:d:))
امیدوارم سر کار نرفته باشیم وگرنه من اخراج میشم:d

آقا این فیک نباشه یه وقت!؟:دی
نصفه شبی زنگ زدم سوپر فنه RE رو از خواب بیدار کردم که این خبر رو بهش بدم!:دی فیک در نیاد ما آبرومون بره پیشش! :| :دی تازه تاپیک هم زدم واسش!!:| :دی

آقا این فیک نباشه یه وقت!؟:دی
نصفه شبی زنگ زدم سوپر فنه RE رو از خواب بیدار کردم که این خبر رو بهش بدم!:دی فیک در نیاد ما آبرومون بره پیشش! :| :دی تازه تاپیک هم زدم واسش!!:| :دی

شما یه تاپیک زدی فوقش پاکش می کنن، ما انقدر خوشحالی کردیم اومدن کلی تذکر بهمون دادن(به کتک زدن میگن تذکر:d).
امیدوارم فیک نباشه.تاریخش خیلی عجیبه ولی خب ژاپنی ها معمولا تاخیر تو کارشون نیست.
به جز FF Vursus که یه 10 سالیه تاخیر خورده!

IGN که قفلشو شل کرد گیم تریلرز هم دید شل شدن فایده نداره زد قفلو شکوند :دی دیگه فکر نکنم فیک باشه ...الان دیگه کپکام میزنه قفل تیکه تیکه میکنه بعد میره بازیافت :دی

اگه کپکام هم برنامه ای واسه تاییدش نداشته الان دیگه مجـــــبــــــوره .....:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or