شایعه Resident Evil 6 به زودی؟...

Insomniac

کاربر سایت
RESISIX.jpg

معاون اجرایی شرکت Capcom آقای Keiji Inafune احتمال رونمایی از Resident Evil 6 را داده است.

در مصاحبه ی اخیر با وبسایت اسپانیایی 3d Jeugos، آقای Inafune گفت به خاطر موفقیتی که با Resident Evil 5 بدست آوردیم، Capcom می خواهد هر چه زودتر نسخه ای جدید از بازی را وارد بازار کند. سپس وی به Resident Evil 6 اشاره می کند، قبل از اینکه بگوید Capcom در این مورد خبری خواهد داد.

Inafune گفت: " به خاطر موفقیتی که Resident Evil 5 برای ما رقم زد، ما می خواهیم هر چه زودتر Resident Evil 6 وارد بازار شود. همچنین، منتظر اخبار جدید در این مورد از طرف Capcom باشید..."

منبع

• Like
Reactions: TCSCELL
اتفاقا از هر نظر که بگی re5 بد بود از نظر داستان خیلی خوب بود مخصوصا اگه dlc هاش رو هم بازی کرده باشی نحوه ی روایت داستان وکاتسین ها همگی همین الانش هم بهترین هستن

قبول دارم ولی اگر روایت داستان رو طی گزارشات بازی های رزیدنت ایول 1و2و3 دنبال کرده باشی میفهمی داستان سرایی اون زمان کجا چیزی که توی رزیدنت ایول5 بود کجا. گیرایی که اوایل داشت خیلی خیلی بیشتر از الانشه. اگر گیر نیاوردی بگو خودم میدم بهت بخونی ببینی داستان رزیدنت ایول چه طوفانی شروع شد و دنبال شد اما به مرور پسرفت کرد.

سلام دوستان
به نظر من این بازی اگه مثل شماره های قبلیش سبک ترسناک و رعب آوری به خودش بگیره خوشایندتره چون بازی به این سبکی که الآن هست زیاد وجود داره و ما منتظر یه رزیدنتی هستیم که مو به تنمون سیخ بشه
ممنون

آره واقعاً فکر کنم همه دلشون واسه زامبی هایی که نیم ساعت طول می کشید 3 متر راه بیان و سگ هایی که پوست نداشتن و 7-8 تا دستی که یهو از پنجره می زدن بیرون تنگ شده!

حبف LOST IN NIGHTMARES فقط به صورت DLC روی X360 و GOLDEN EDITION بود.خیلی دوست داشتم بچه ها این را بازی می کردند.هر چقدر این عالی بود اون یکی افتضاح بود.اون یکی فقط مبارزه با زامبی های اسلحه بدست بود اما این یکی نه.فقط یک دشمن داشت.کند اما خیلی خطرناک.روی حالت ساده هم با یک ضرب می کشت.معما داشت.درسته ساده بود اما یاد قدیم بود.باید کاغذ در اتش می سوزاندی.پیانو زدن داشت.درسته خود به خود بود و معمایی نداشت اما یاد خاطرات بود.به نظر من این 2 تا را ساخته بودند که ببینند کدام یکی بیشتر استقبال میشه که ادامه را به اون سبک بسازند.همان طور که حدس زده می شد خیلی بیشتر از اون یکی توی LIVE دانلود و حتی REVIEW شده بود.
به امید بازگشت شکوهمندانه اش مانند بازگشت MK

به نظر من RE5 نسبت به وقتی که روش گذاشتن خیلی بازی توپی نشد.البته گرافیک و اینا شاهکار بود ولی داستان و فضای بازی هیچ بویی از رزیدنت اویل نبرده بود.آرزو میکنم کاش یکبار دیگه شینجی میکامی نسخه ی بعدی RE رو میساخت تا یه شاهکار RE هم توی این نسل میدیدیم.:((

داستان مهم نیست ، مهم بازیه که هنوز کامل نابود نشده ، این المانها اضافه شن به نسخه 6 ،تا سری به کمال برسه
Open World
Side Mission
Full Nud!ty & Exxtreme AduIt Scenes
Car Driving
Kinect Compatible
Plasma Gun
با یه سری چیزای دیگه ، عالی میشه

داستان مهم نیست ، مهم بازیه که هنوز کامل نابود نشده ، این المانها اضافه شن به نسخه 6 ،تا سری به کمال برسه
Open World
Side Mission
Car Driving
Kinect Compatible
Plasma Gun

تمام گزینه ها رو میزه حالا کدوماش به نفع بازیه؟!:d

البته من به کار جاپونیا ایمان دارم کینکت و پلاسما گان حتما اعمال خواهد شد:d

راستی resident5 همچین کم ترسناک نبود مخصوصا اون سیاهپوستای لخت اما به اقتضای زمان نمسیز ترسناکتر بود

آخرین ویرایش:
Open World
Car Driving
Kinect Compatible
Plasma Gun
اینا رو برا خنده گفتی دیگه نه؟!

Open World
Side Mission
Car Driving
Kinect Compatible
Plasma Gun
:)) =))

بچه ها هم کم خلاقیت ندارنا...Capcom باید بیاد یه ذره ایده بگیره از بر و بچه BC

اگه مثل سریه کلاسیکش باشه خیلی عالیه اگه نبود حداقل در حد 4 باشه بازم ما راضییم.هرچند که دیگه انتظار یک evil در حد شماره دوم کاره بیهوده ایه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or