شایعه Resident Evil 6 به زودی؟...

Insomniac

کاربر سایت
RESISIX.jpg

معاون اجرایی شرکت Capcom آقای Keiji Inafune احتمال رونمایی از Resident Evil 6 را داده است.

در مصاحبه ی اخیر با وبسایت اسپانیایی 3d Jeugos، آقای Inafune گفت به خاطر موفقیتی که با Resident Evil 5 بدست آوردیم، Capcom می خواهد هر چه زودتر نسخه ای جدید از بازی را وارد بازار کند. سپس وی به Resident Evil 6 اشاره می کند، قبل از اینکه بگوید Capcom در این مورد خبری خواهد داد.

Inafune گفت: " به خاطر موفقیتی که Resident Evil 5 برای ما رقم زد، ما می خواهیم هر چه زودتر Resident Evil 6 وارد بازار شود. همچنین، منتظر اخبار جدید در این مورد از طرف Capcom باشید..."

منبع

• Like
Reactions: TCSCELL
یعنی میتونیم باز مثل قدیما ترس رو تجربه کنیم؟
رزیدنت اویل 6 همراه با زامبیهای فضانورد!تانک سوار و در یک کلام زامبی اخوند!!!:d

خدا کنه مثل شماره 5 نباشه که همه چی داشت جز ترس!و اصلا رزیدنت اویل یعنی ترس و این یعنی شماره 5 اصلا رزیدنت اویل نبود. به به:d
اگه یه چیزی مثل RE3 بسازن چی میشه.............=p~

اقا شماره جدید نمیخوایم کلیه رزیدنت اویلایه 1.2.3.0 باز سازی کنند بدن ملت یاده جوونیشون بیفتن سری جدید نمیخواد در بدن

آقا اصلاً زیدنت اویل نمی خوایم! اویل 5 حالمون رو به هم زد! دیگه اویل بسه!
ما منتظر Onimusha هستیم، هیچ جا نمیریم همین جا هستیم.:d

آخرین ویرایش:
خدا کنه مثل شماره 5 نباشه که همه چی داشت جز ترس!و اصلا رزیدنت اویل یعنی ترس و این یعنی شماره 5 اصلا رزیدنت اویل نبود. به به:d
اگه یه چیزی مثل RE3 بسازن چی میشه.............=p~
اون موقع که با بازی کردن RE 1,2,3 زهله ترک میشدیم کوچولو (لول!) بودیم ...
من تازه 2باره رزیدنت اویل 3 رو بازی کردم ... هیچ ترسی توش احساس نکردم !:d
تازه به نظرم عناصر ترس تو شماره ی 4و5 ،بخصوص 4 بیشتر بود ...
آقا اصلاً زیدنت اویل نمی خوایم! اویل 6 حالمون رو به هم زد! دیگه اویل بسه!
ما منتظر Onimusha هستیم، هیچ جا نمیریم همین جا هستیم.:d
What ... ؟؟!؟!؟!؟!؟!

آخرین ویرایش:
آقای Inafune گفت به خاطر موفقیتی که با Resident Evil 5 بدست آوردیم

معنی حرفش:

"هوی فنای قدیمی رزیدنت اویل برید گورتونو گم کنید ما فقط میخوایم یه چیزی به خاطر پول بسازیم!"

من که چشم اب نمیخوره!اویلهای قدیم رو بازسازی کنن!حداقل اویلهای wii رو برامون بدن بیرون رو ps3 ,360!!!:d
یاد onimisha هم کردین!اینم تا نسل بعد هم نمیدن بیرون!!!صدرصد بیخیال شین!:d

من خودم تمامی رزیدنت ایول ها رو بازی کردم. شماره ی پنجم هم خیلی خیلی عالی کار شده بود و یک بازی خوش ساخت، تمام عیار و اکشن بود و از خیلی از بازیهایی که تا به الان عرضه شدن هم قویتر و بهتر عمل کرد اما فقط نام رزیدنت ایول رو یدک میکشید. داستان پردازی چرت که از مسیر اصلی خودش نسبت به شماره های 1و2و3 کاملاً دور شد. اما به دید یک بازی اکشن در صدر قرار داشت...

حداقل اویلهای wii رو برامون بدن بیرون رو ps3 ,360!!!:d
شما یک Emulator دلفین رو دانلود کن عزیزم هم ایول های گیم کیوب رو بازی کن هم وی!!! من خودم با اینکار تمامی رزیدنت ایولها رو به اتمام رسوندم!!!

من خودم تمامی رزیدنت ایول ها رو بازی کردم. شماره ی پنجم هم خیلی خیلی عالی کار شده بود و یک بازی خوش ساخت، تمام عیار و اکشن بود و از خیلی از بازیهایی که تا به الان عرضه شدن هم قویتر و بهتر عمل کرد اما فقط نام رزیدنت ایول رو یدک میکشید. داستان پردازی چرت که از مسیر اصلی خودش نسبت به شماره های 1و2و3 کاملاً دور شد. اما به دید یک بازی اکشن در صدر قرار داشت...

شما یک Emulator دلفین رو دانلود کن عزیزم هم ایول های گیم کیوب رو بازی کن هم وی!!! من خودم با اینکار تمامی رزیدنت ایولها رو به اتمام رسوندم!!!

اتفاقا از هر نظر که بگی re5 بد بود از نظر داستان خیلی خوب بود مخصوصا اگه dlc هاش رو هم بازی کرده باشی نحوه ی روایت داستان وکاتسین ها همگی همین الانش هم بهترین هستن

اولین اطلاعات از RE6
اول از همه بازگشت آلبرت وسکر پس از چندین بار مردن و اینبار در نقش شخصیت اصلی بازی
البرت بدجوری کفری شده و می خواد همه شخصیت مثبت شماره های قبل رو تکه پاره کنه.در بازی هیچ گونه زامبی و موجود بدترکیبی وجود نداره چون دشمن آلبرت انسان ها هستن
حرکات نیو گونه آلبرت کاری کرده که اون هیچ گونه احتیاجی به اسلحه نداره برای همین در بازی از اسلحه استفاده نخواهید کرد و بجاش از حرکات ت...می تخیلی آلبرت لذت می برید
حالت Co-op چهار نفره
بخش مولتی پلیر و مدهای دث مچ و کپچر د فلگ با حالت تیراندازی 2 شماره قبل بدین معنی که run and gun در این بخش نیز وجود نداره
داستان بازی در کشور بورکینافاسو اتفاق میفته
وجود بخش کنترل تانک و سلاخی انسانها توسط آلبرت( برای تنوع)
کاهش معمای های پیچیده شماره 5
منبع: ذهن خلاق بازیسازان بی رگ و ریشه کفتار

اولین اطلاعات از RE6
اول از همه بازگشت آلبرت وسکر پس از چندین بار مردن و اینبار در نقش شخصیت اصلی بازی
البرت بدجوری کفری شده و می خواد همه شخصیت مثبت شماره های قبل رو تکه پاره کنه.در بازی هیچ گونه زامبی و موجود بدترکیبی وجود نداره چون دشمن آلبرت انسان ها هستن
حرکات نیو گونه آلبرت کاری کرده که اون هیچ گونه احتیاجی به اسلحه نداره برای همین در بازی از اسلحه استفاده نخواهید کرد و بجاش از حرکات ت...می تخیلی آلبرت لذت می برید
حالت Co-op چهار نفره
بخش مولتی پلیر و مدهای دث مچ و کپچر د فلگ با حالت تیراندازی 2 شماره قبل بدین معنی که run and gun در این بخش نیز وجود نداره
اینم داره مثل متال گر سالید میشه , اخه نامذهب ناسلامتی اسم بازی RE ِ

اولین اطلاعات از RE6
حالت Co-op چهار نفره
محمد اینایی که گفتی حقیقت داشت ؟:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or