شایعه Resident Evil 6 به زودی؟...

Insomniac

کاربر سایت
RESISIX.jpg

معاون اجرایی شرکت Capcom آقای Keiji Inafune احتمال رونمایی از Resident Evil 6 را داده است.

در مصاحبه ی اخیر با وبسایت اسپانیایی 3d Jeugos، آقای Inafune گفت به خاطر موفقیتی که با Resident Evil 5 بدست آوردیم، Capcom می خواهد هر چه زودتر نسخه ای جدید از بازی را وارد بازار کند. سپس وی به Resident Evil 6 اشاره می کند، قبل از اینکه بگوید Capcom در این مورد خبری خواهد داد.

Inafune گفت: " به خاطر موفقیتی که Resident Evil 5 برای ما رقم زد، ما می خواهیم هر چه زودتر Resident Evil 6 وارد بازار شود. همچنین، منتظر اخبار جدید در این مورد از طرف Capcom باشید..."

منبع

• Like
Reactions: TCSCELL

معاون اجرایی شرکت Capcom آقای Keiji Inafune احتمال رونمایی از Resident Evil 6 را داده است.

منبع

امیدوارم مثل نسخه قبل نباشه!
نمیدونم چرا انقدر فروش کرد...
اصلا مثل نسخه های قبلیش مخصوصا 2،3،4 نبود
دیگه اون ترس سابق، فکری بودن، هیچ کدوم وجود نداشت
کاملا اکشن بود...:(

به به یعنی دوباره تو روز باید بریم زامبی کشی ؟ :|
خداوکیلی نسخه 5 ام جای اینکه ادمو بترسونه میخندوند:d

دقیقا!
مخصوصا وقتی زامبی ها با اسلحه و ماشین دنبالت بودن
فکر کنم این نسخه مثل BF بشه! زامبی ها با تانک و جت حمله میکنن!!!!:))

با اینکه قبلا کلی با بچه ها سر خوب یا بد بودن Biohazard 5 بحث کردم ، امیدوارم یه جهش دیگه توی این سزی ببینیم؛مثل تیر اندازی در هنگام راه رفتن ...
یا قرار دادن مراحل شب و تاریک بیشتر ، معما های بیشتر و سخت تر ...
با تمام تفاسیر بازی کردن یه شماره از Resident Evil ،حتی اگه تکرار مکررات هم باشه به من پنکه میچسبه ... :d

امیدوارم حداقل اول یه Spin off بسازن بعد برن سراغ شماره ی 6!!البته اگه نمیخوان بلایی که سره 5 اومد سره 6 بیاد.
امیدوارم مثل نسخه قبل نباشه!
نمیدونم چرا انقدر فروش کرد...
اصلا مثل نسخه های قبلیش مخصوصا 2،3،4 نبود
دیگه اون ترس سابق، فکری بودن، هیچ کدوم وجود نداشت
کاملا اکشن بود...:(
دقیقا به همین خاطر اینقدر فروش کرد.عامه پسند تر شد.

با تمام تفاسیر بازی کردن یه شماره از Resident Evil ،حتی اگه تکرار مکررات هم باشه به من پنکه میچسبه ... :d

این یکی دو سال فقط عنوان های بزرگ ضد حال زدن! آخریش هم که مافیا !!!
اویل یعنی اونی که با PS1 بازی میکردیم، یهو از پنجره 5 تا دست میومد جلوت! با اون آهنگ آرامش بخشی که تو اتاق های Save بود...
یادش بخیر ! واسه یه تیکه سنگ کل Map رو میگشتیم!

پنکه این بازی فقط خودم :x از اون 1 تا 5 همشو رفتم اخرش این بازی باید یک مقدار تاریکی و وحشت بهش اضافه کنن من هنوز که هنوز وقتی اویل 3 بازی میکنم کلی میترسم :-s

به نظر من که با اون همه تبلیغات و انتظار نا امید کننده ترین بازی بود که انجام دادم.(نسخه ی 5)

آسمون به زمین بیاد زیبایی نسخه ی 2 تکرار نمیشه:(

من از یه باز سازی از شماره ی دوم یا چهارم بیشترین استقبال رو می کنم ...
یکی از منابع آگاه به کپکام که دوست بنده هم هست (!) میگه کرکتر اصلی این نسخه(که معلوم نیستPrequal هست یاSequal) مونث هستش ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or