Resident Evil 5 | X360 Version

متاسفانه جدیدا هیچ بازی ای به دل بعضی ها نمیشینه ، چه ماشین سواری باشه چه اکشن ، چه نقش آفرینی ، چه سوم شخص ، چه اول شخص و ... ، از همه ی بازی ها ایراد میگیرن !
خب من نمیگم همه بازی ها ولی خودت نگاه کن ساسان جان الان اکثر بازی ها فقط سریع منتشر میشن که پول ساز باشن دیگه بازی ها مثل قدیم جذاب و دوست داشتنی نیستن البته نه همه ولی اکثرا اینطوره و تا پای یه بازی میشینی بعد از یکی 2 ساعت دلتو میزنه !
به هر حال برا من که اینجوریه !
ببخشید که تاپیک منحرف شد !

خب من نمیگم همه بازی ها ولی خودت نگاه کن ساسان جان الان اکثر بازی ها فقط سریع منتشر میشن که پول ساز باشن دیگه بازی ها مثل قدیم جذاب و دوست داشتنی نیستن البته نه همه ولی اکثرا اینطوره و تا پای یه بازی میشینی بعد از یکی 2 ساعت دلتو میزنه !
به هر حال برا من که اینجوریه !
ببخشید که تاپیک منحرف شد !
نیما جان من حرفتو قبول دارم
بعضی بازیا بعد 2 ساعت آدم دیگه سراغشون نمیره
ولی بعضی از دوستان واقعا به بعضی از بازیها به شدت کم لطفی میکنن
پ.ن: نیما تو را نگفتم

اقا خداییش سبک کلاسیک دیگه قدیمی نشده ؟ خداییش خیلی سوسول بازیه
بابا بزن کله پخش کن برو جلو :laughing:
خوشبختانه هنوز بعضی بازیهای کلاسیک حالش از صد تا بازی امروزی بیشتره ولی باید با زمان حرکت کرد
من خودم عاشق سبک RE کلاسیک هستم و تمام شماره هاشم بازی کردم و وقتی RE4 اومد اولش شک شدم ولی بازم بازی کردم
5هم بازی میکنم چه تکراری باشه چه نه
چه کلاسیک باشه چه نه
چون از 10 سال پیش تا حالا با این سری بازی انقدر خاطره دارم که خودش یه عامل اصلی جذابیت بشه برام

خوب من دو تریلر گیم پلی مرحله 1و2 نسخه دمو و یک تریلر مبارزه با غولآخر رو چند بار نگاه کردم و نظرم رو باتوجه به این سه تریلر میگم:
نقاط قوت:
1.مسلما گرافیک بازی اولین چیزیه که توجه ام رو جلب کرد. حرکات لب ها وصورت اشخاص موقع حرف زدن بسیار طبیعی است و با توجه به انعکاس نور روی صورت اشخاص و سایه هایی که در اثر چین و چروک صورت ایجاد میشه واقعا دیدنیه مخصوصا همون اول مرحله 1 که یک نفر بلندگو به دست به سرعت متوجه ورود ما میشه و همه اهالی روستا رو متوجه میکنه و شروع بازی....
2.افکتهایی نظیر دود و آتش این بار بسیار زیباتر هستند، طوری که پس از هر شلیک دود از لوله سلاح خارج میشه(من که با این افکت خیلی حال کردم) همچنین انفجار بشکه های بنزین هم بسیار زیباست و حتی در UE3 هم به این شکل نبوده
3.هوش مصنوعی شوا نسبتا خوبه هر چند بعضی مواقع جلوی هدف گیریتون رو می گیره
4.اضافه شدن یکسری حرکات و فن های مبارزه ای جدید به لیست بسیار محدود RE4

نقاط ضعف(البته منظور وجود پارامترهای تکراریه):
1.هوش مصنوعی دشمن ها کماکان مثل شماره 4 هست و به جز خون آشام بودنشون چیز دیگه ای بهشون اضافه نشده
2.حرکات دشمن ها چه در هنگام راه رفتن و چه در حالت تهاجم دقیقا مثل RE4 هست و کوچکترین تغییری نکرده
3. ریتم بازی این بار بسیار اکشن تر از قبل شده( این مورد یک نقطه ضعف به حساب میاد)و به جای احساس ترس، بیشتر هیجان به بازیباز منتقل میشه مخصوصا وجود شوا که بهترین عامل ترس RE4 رو که همون تنهاییه به کلی نابود کرده
4.صداگذاری سلاح ها و همچنین نحوه پر کردن سلاح ها هیچ تغییری نسبت به RE4 نکرده و از همه بدتر نبود کیف کلاسیک مخصوص این سری بازیه (این یکی که دیگه غیر قابله بخششه) و تعویض سلاح ها مثل GOW صورت می گیره

در هر صورت باید تا ارائه نسخه نهایی صبر کرد و اگر عامل ترس در بازی به این شکل کاملا از بازی شسته شده باشه نمیشد بهش به عنوان یک Resident Evil نگاه کرد :( در مورد امتیاز هم این بازی به هیچ عنوان امتیاز 10 رو نمی تونه از GS بگیره چون گیم پلی بازی یک کپی برداری از RE4 در ظاهری جدیده و از اون جایی که RE4 تونست امتیاز 9.6 رو بگیره مسلما امتیاز RE5 از RE4 کمتر خواهد بود (آخه مگه GS به گرافیک RE4 امتیاز 9.6 داد که به این 10 بده)

آخرین ویرایش:
همچین میگین اصیل انگار که دارید در مورد یه مسئله مهم صحبت میکنید . اویل هم مثل تمام بازی ها هست و کلمه اصیل در مورد بازی معنی نداره .
این درسته که تغییر از RE3 به RE4 بیشتر برای دوستداران این بازی مثل شک بود و من هم راستشو بخواین برام این تغییرات جالب نبود و هنوز اون RE1 رو بخاطر دارم . ولی این تغییر اجتناب ناپذیر بود و دیگه اون سبک حرکت دوربین قدیمی شده . این هم قبول دارم که این RE5 یه کپی با تکنولوژی جدید از RE4 هست . ولی باز هم دلیلی نمی بینم که شما برای کپکام تعیین تکلیف کنید اگه شما هم بودید به این سمت حرکت می کردید .
خیلی جالبه شما خودت از اینکه بازی تغییر کرده ناراحتی و به سازندگان بازی بد و بیراه میگی حالا که با ما رسیده شدیم کاسه و آش . لطفا نوع ادبیاتتون رو اصلاح کنید و سعی کنید احترام خودتون رو حفظ کنید .

اصيل يعني تمامي شماره هاي رزيدنت مخصوصا كلاسيك رو بازي كرده باشه و دوست داشته باشه خيلي خوبه كه نكاتي رو كه من متذكر شدم شما هم به نوعي قبول داري اما نميدونم چطور نتيجه گرفتي كه من دارم براي كپكام تعيين تكليف ميكنم ؟ من فقط نظر خودمو گفتم و بازم نفهميدم توي كامنت هاي من چه بي احترامي ديدي كه بايد ناراحت بشي دوست گرام !
كمي تفكرهاي بچه گانه رو كنار بذاريد.
خلاصه با تاكيد بر روي نظراتم اگه اين وسط !!! به جنابعالي برخورد من عذر ميخوام.

آخرین ویرایش:
MOSTAFA-C2 جان :
ریتم بازی این بار بسیار اکشن تر از قبل شده( این مورد یک نقطه ضعف به حساب میاد)و به جای احساس ترس، بیشتر هیجان به بازیباز منتقل میشه مخصوصا وجود شوا که بهترین عامل ترس RE4 رو که همون تنهاییه به کلی نابود کرده
مخصوصا با این حرفت که سعی کردن حس هیجان زیاد را جایگزین حس ترس کنن(یادش به خیر تو بازی RE یک وقتی تو این ساختمان راه میرفتیم خوف سر تا پامون را میگرفت :()
هوش مصنوعی شوا نسبتا خوبه هر چند بعضی مواقع جلوی هدف گیریتون رو می گیره
اتفاقا شیوا وقتی جلوی شما ایستاده بشه و شما شروع به هدف گیری کنید خیلی سریع از جلوی مسیر اسلحه شما کنار میره
البته این نکته را قبول دارم که بعضی وقتها هم وایمییسه :biggrin1:
4.صداگذاری سلاح ها و همچنین نحوه پر کردن سلاح ها هیچ تغییری نسبت به RE4 نکرده و از همه بدتر نبود کیف کلاسیک مخصوص این سری بازیه (این یکی که دیگه غیر قابله بخششه) و تعویض سلاح ها مثل GOW صورت می گیره
در مورد کیف خاص سری کلاسیک RE که بحثی نیست ولی صداگذاری اسلحه ها و همچنین تعویض اونا به نظر من طبیعی ترین قسمت این بازی هستش و اینبار قشنگ آدم گیج نمیشه که چطور توی یک کیف کمری یدونه Rocket Launcher جا شده
پ.ن: نصطفی جان یادت رفت به منوی آیتم ها توجه کنی که به نظر من خیلی خوب شده که به صورت Real Time قادری استفاده کنی و همین موجب ترس(کلمه هیجان بهتره) بیشتر میشه

در مورد کیف خاص سری کلاسیک RE که بحثی نیست ولی صداگذاری اسلحه ها و همچنین تعویض اونا به نظر من طبیعی ترین قسمت این بازی هستش و اینبار قشنگ آدم گیج نمیشه که چطور توی یک کیف کمری یدونه Rocket Launcher جا شده
پ.ن: نصطفی جان یادت رفت به منوی آیتم ها توجه کنی که به نظر من خیلی خوب شده که به صورت Real Time قادری استفاده کنی و همین موجب ترس(کلمه هیجان بهتره) بیشتر میشه
در مورد این کیفه برا من هم سواله که چرا نیست ؟
==
نوید در مورد راکت لانچر خیلی باحال گفتی :biggrin1: واقعا من فکر میکردم از جیب بقلش میاره !!:biggrin1:
==
واقعا این ریل تایم کردنش به واقعی تر شدن بازی کمک میکنه
==
ولی اگه این تیراندازی در حین حرکت رو هم تو این شماره میزاشتن بهتر میشد :-"
==
یکی از عناصر ترس تو RE حس تنهایی که تو این شماره با وجود شیوا کمی به این جنبه از بازی هم لطمه خورده البته مزیت هایی دیگه ای هم داره ...
==
پ.ن : نوید در مورد کم لطفی دوستان در مورد بعضی بازی ها باهات موافقم ;)

HL2-GF جان ، بازی های جدید همگی قدرت خیلی بالایی دارن توی همه ی سطح ها ، شما منظورتون کدوم بازیه دوست داشتنی بوده که حالا نیست ؟ همه ی سری بازی های قدیمیه دوست داشتنی همچنان دوست داشتنین اگر طرفداراشون توقع بیجا نداشته باشن ، در گذشته توقعات در این نبود والا .

دوستان میشه Online بازی کرد دمو رو ؟

ولی اگه این تیراندازی در حین حرکت رو هم تو این شماره میزاشتن بهتر میشد
توی RE5 این حالت را قرار دادن. تقریبا شبیه Gears

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

بچه‌ها یکی از چیز‌هایی که تا حالا رو نشده، اون شمشیر بزرگیه که پشت سر کریس به لباسش وصل شده. فکر می‌کنم کارایی بالایی داشته باشه. البته نه در حد Devil :d

HL2-GF جان ، بازی های جدید همگی قدرت خیلی بالایی دارن توی همه ی سطح ها ، شما منظورتون کدوم بازیه دوست داشتنی بوده که حالا نیست ؟ همه ی سری بازی های قدیمیه دوست داشتنی همچنان دوست داشتنین اگر طرفداراشون توقع بیجا نداشته باشن ، در گذشته توقعات در این نبود والا .
نه منظورم ادامه ی بازی ها نیست منظورم بازی هایی که قبلا رو مگا درایو - نینتندو یا Ps1 بازی میکردیمه که اخر حال بود تا تموم نمیکردیم از پاش بلند نمیشدیم فکر کنم برا شما هم همینجوری بوده باشه
ولی خوب در مورد بعضی از سری بازی ها هم صدق میکنه مثلا حالی که سری Nfs قبلا به ادم میداد الان به هیچ وجه با این عنوان های معمولی مثل carbon یا pro street قابل مقایسه نیست یا مثلا اون حالی که سونیک رو سگا بهمون میداد در حالت 2D دیگه عمرا تو این شماره های جدید وجود نداره
پ.ن: اسم من نیما هست ساسان جان :biggrin1:
توی RE5 این حالت را قرار دادن. تقریبا شبیه Gears
من از همه شنیده بودم مثل 4 هست و ایست میکنه و شلیک میکنه !!:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or