خوب من دو تریلر گیم پلی مرحله 1و2 نسخه دمو و یک تریلر مبارزه با غولآخر رو چند بار نگاه کردم و نظرم رو باتوجه به این سه تریلر میگم:
نقاط قوت:
1.مسلما گرافیک بازی اولین چیزیه که توجه ام رو جلب کرد. حرکات لب ها وصورت اشخاص موقع حرف زدن بسیار طبیعی است و با توجه به انعکاس نور روی صورت اشخاص و سایه هایی که در اثر چین و چروک صورت ایجاد میشه واقعا دیدنیه مخصوصا همون اول مرحله 1 که یک نفر بلندگو به دست به سرعت متوجه ورود ما میشه و همه اهالی روستا رو متوجه میکنه و شروع بازی....
2.افکتهایی نظیر دود و آتش این بار بسیار زیباتر هستند، طوری که پس از هر شلیک دود از لوله سلاح خارج میشه(من که با این افکت خیلی حال کردم) همچنین انفجار بشکه های بنزین هم بسیار زیباست و حتی در UE3 هم به این شکل نبوده
3.هوش مصنوعی شوا نسبتا خوبه هر چند بعضی مواقع جلوی هدف گیریتون رو می گیره
4.اضافه شدن یکسری حرکات و فن های مبارزه ای جدید به لیست بسیار محدود RE4
نقاط ضعف(البته منظور وجود پارامترهای تکراریه):
1.هوش مصنوعی دشمن ها کماکان مثل شماره 4 هست و به جز خون آشام بودنشون چیز دیگه ای بهشون اضافه نشده
2.حرکات دشمن ها چه در هنگام راه رفتن و چه در حالت تهاجم دقیقا مثل RE4 هست و کوچکترین تغییری نکرده
3. ریتم بازی این بار بسیار اکشن تر از قبل شده( این مورد یک نقطه ضعف به حساب میاد)و به جای احساس ترس، بیشتر هیجان به بازیباز منتقل میشه مخصوصا وجود شوا که بهترین عامل ترس RE4 رو که همون تنهاییه به کلی نابود کرده
4.صداگذاری سلاح ها و همچنین نحوه پر کردن سلاح ها هیچ تغییری نسبت به RE4 نکرده و از همه بدتر
نبود کیف کلاسیک مخصوص این سری بازیه (این یکی که دیگه غیر قابله بخششه) و تعویض سلاح ها مثل GOW صورت می گیره
در هر صورت باید تا ارائه نسخه نهایی صبر کرد و اگر عامل ترس در بازی به این شکل کاملا از بازی شسته شده باشه نمیشد بهش به عنوان یک Resident Evil نگاه کرد

در مورد امتیاز هم این بازی به هیچ عنوان امتیاز 10 رو نمی تونه از GS بگیره چون گیم پلی بازی یک کپی برداری از RE4 در ظاهری جدیده و از اون جایی که RE4 تونست امتیاز
9.6 رو بگیره مسلما امتیاز RE5 از RE4 کمتر خواهد بود (آخه مگه GS به گرافیک RE4 امتیاز 9.6 داد که به این 10 بده)