Resident Evil 5 | X360 Version

فریدون جان تو منتقد خوبی هستی
ولی اون عکسای بالا که گذاشتی فکرکنم منظورت تکراری بودنِ لولوهاس:biggrin1:
مطمینم اینجوری نمیمونه چون تو RE4 هم به این شدت نبود
نگران نباش درست میشه
فریدون امضات دلمو خون میکنه:(:biggrin1:
قول بده وقتی داشتی بازیش میکردی از منم یه یادی کنی:love:

مرسی

سلام
دیدم این تاپیک هم داره به تاپیک های عهد باستان تبدیل میشه گفتم یه حالی به تاپیک بدم:biggrin1:
امروز کپکام رسما در کنفرانس E3 تاریخ عرضه بازی فوق العاده RE 5 رو مشخص کرد
بازی 13 مارس 2009 عرضه میشود:love:

درود ب همه
e3 اومد و کاپکام به قولش وفا کرد. دیشب تریلر 52.5 مگی رو گرفتم ( با Dial upـ:cheesygri ) سعی میکنم یک popblock خفن براتون بزارم :دی.

تریلر با معرفی شخصیت جدیدی شروع میشه که اسمش رو نمیدونم!. این بابا که از موضوعی بسیار خوشحاله در حال نطق نشون میده و بنظرم روی عرشه کِشتی ایستاده که احتمالا جزو اعضای اصلی گروه شرارت ( وسکر اینا :دی) است. که عکسش رو میتونید پائین ببینید:
برای اینکه حجم بالانره مجبور شدم یکم از کیفیتش کم کن

Free Image Hosting

نفر بعدی خانومی باشخصیتی (:دی) ست سُرنگ بدست!. عجیب ظاهری خونسرد داره! که دوباره احتمالا جزو اعضای اصلی گروه شرارت ( وسکر اینا :دی) است.

Image hosting

نفر سوم و اخرین نفر که ظاهری بس عجیب و مروز داره. صورتش رو با نقابی جالب و هم شکل با فرم نوک کلاغ پوشانده و لباس سراسر سیاهی! که به تن داره. در 2 صحنه "کلاغ" رو با دوشخصیت بالا میبینیم.

Free Image Hosting

از دیگر نکات:

• قابل بازی بودن Sheva Alomar.
  • محیط های متنوع و بزرگ ( از اون روستا گرفته تا نیروگاه، کشتی، غار، کوه و ... ).
  • دشمن های جدید و متنوع مثل حشره ها ( چند نوع با اندازه های مختلف ).
  • گرافیک بسیار عالی.
  • انیمیشن های دقیق . مناسب.
  • جلوه انفجار وحشتناک و دارای حجم.
  • جلوه ذرات که دیگه حرف نداره ( دود و مه و گرد و غبار و خون .... همه چیز عالی).
  • شعله های صورتی رنگ!!! ( که مشخص نیست از سوختن با انفجار چیه چیزی به وجود میاد ).
  • تخریب پذیر عالی ( جوری که واقعا جای برای پنهان شدن نداشته باشید ).
  • تعداد زیادی MiniBoss های غول پیکر.
  • کمتر شدن NPC های سیاه پوست.
  • NPC های مجهز به تبر، چنگک، موتور سیکلت و ... .
  • یک ابر Crocodie ( به یاد RE2 عکسش رو براتون گذاشتم که یکم دقت اختیاج داره!).

Online Cooperate تائید شده که امیدوارم Split Screen Cooperate Mode هم داشته باشه نسخه نهائی.
هرچه زودتر، هرطور شده تریلر و In Game Video ها رو تهیه کنید که اصل حاله! :دی.
این هم عکس Crocodie که "اتوبوس کودیل" بیشتر بهش میاد! :دی.

Image Hosting

فرق T-Virus و G-Virus در چیه و چه کار می کنه؟
بعد یک سوال دیگه اینکه Resident 4 چند سال بعد از وقایع آمبرلا بود و حالا Resident 5 چند سال بعد از وقایع آمبرلا است ممنون

البته درست یادم نمیاد کجا خوندم ولی یکی از بچه های همینجا که مصاحبه ترجمه زده بود اونجا نوشته بود این شماره 15 سال بعد اتفاق میفته !

به نظر من گرافیک بازی کمی نا امید کننده بود یعنی اصلا مثل عکس هاش نیست وگیم پلی بازی هیچ فرقی با resident 4 نداره البته این نظر منه شاید تا موقع عرضه بهتر بشه

به نظر من گرافیک بازی کمی نا امید کننده بود یعنی اصلا مثل عکس هاش نیست وگیم پلی بازی هیچ فرقی با resident 4 نداره البته این نظر منه شاید تا موقع عرضه بهتر بشه

آخه دوست عزیز می خوای بچه ها بریزن سرت ؟؟:mad:
مگه گیم پلی توی E3 رو ندیدی؟؟ از نظر گرافیک که اصلا و ابدا نباید این حرفو بزنی فکر کنم چشات ایراد دارن.(البته ناراحت نشی منظورم توهین نیست شوخی کردم;)).چون یکی از بهترین گرافیک هایی هستش که تا حالا از بازی ها دیدیم.
از نظر گیم پلی هم که از اونجایی که الان زیاد بازی ها دارن از RE4 تقلید میکنن صلاح ندونستن عوضش کنن.(مثل Gears of War 2 ) البته فعلا یه شایعاتی شده مبنی بر اینکه می خوان قابلیت شلیک در هین راه رفتن رو هم به بازی اظافه کنن که امیدوارم بکنن.:love:

سری رزیدنت همیشه بالاترین گرافیک رو بین بازیها داشته البته بجز چند شمارش
شما هم بیخودی نگران نباش بازهم با یک شاهکار روبرو خواهی شد !
در مورد گیم پلی با اینکه به نظر من گیم پلی رزیدنت کلاسیک یه چیز دیگه بود ولی یکی از دلایل موفقیت re4 همین تحول در گیم پلی بازی بود.

خداکنه فقط strafe رو :praying: اضافه کنن به گیم پلی بازی که ما انقدر *** گیجه نگیریم با این همه شبه زامبی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or