از بس از این بازی عکس وتیلر دیدم خسته شدم فکر کنم تا بیاد دیگه اون حالو به هم نده
وای چقد دیگه موند 23 اسفند حالم گرفته میشه وقتی بهش فکر میکنم ولی بازم خوبه حدقل یه تاریخ داره نه مثل alan wake Mafia 2که حتی تاریخ هم ندارن من تا اون موقه صبر کنم میترسم کنسولم صبرش تموم شه
اجازه بدین به عنوان اولین نفری که دموی RE را بازی کردم نظرم را بدم
در دموی بازی 2 مرحله که شامل Public Assembly و Shanty town (دقیقا همون مراحلی که توی E3 بازی میکردن) هستش که شما میتونین به صورت Single و همچنین Offline Co-Op بازی کنین
که من به علت کمبود نفرات فعلا قسمت تک نفره اون را رفتم
اولین چیزی که واقعا دیده میشه گرافیک فوق العاده بازی هست که من تاحالا توی هیچ بازی ندیدم.
بر خلاف سری های قبلی RE که تقریبا محیطی تاریک داشت، این باز رنگ بندیش کاملا واقعیه و با نورپردازیه خوبش قشنگ نور آفتاب را در آفریقا نمایش داده
طراحی چهره ها هم بسیار عالیه و تمام صورت زامبی ها، کریس و شیوا به نهایت دقت طراحی شده (البته تنوع چهره زامبی ها به نظر من کم بود)
صدا گذاری - صذا پردازیش هم بسیار عالی بود
اما گیم پلی:
مثل مور و ملخ آدم میریزه دورتون و تقریبا میشه گفت از 4 سخت تره (مهمات هم کمه و در ضمن شیوا هم مهمات را برمیداره )) ولی کاملا شبیه به چهاره و دوستانی که شماره 4 را بازی کرده باشن اصلا مشکلی با کنترل ندارن و فقط میتونم تفاوتش را توی منوی سلاح که اضافه شده بگم والا بقیه چیزهاش (سکه - اشیا به جا مونده از اجساد و ... ) کپی از قبله، همینطور دوباره وقتی میخواین تیراندازی کنین باید وایستین و بعد تیر اندازی کنین (بازم نتونستن این قسمت را درست کنن)
هوش مصنوعی شیوا بسیار بسیار عالیه، وقتی تیرش تموم شه خودش برمیداره و گاهی هم به شما تعارف میکنه و قشنگ در برابر حملات عکس العمل نشون میده و اگه خودش مشغول درگیری نباشه سریع میاد کمکتون(خیلی خیلی بهتر از اشلی و اون یارو اسپانیایی تو 4 عمل میکنه)
هوش مصنوعی زامبی ها دقیقا مثل 4ه، آروم راه میان و یهو میدون طرفتون و تا یه فاصله ای هم که اصلا نمیبیننتون ولی اگه دیدن فقط باید خدا رحمتون کنه
والا چی بگم نیما. سوالت خیلی خیلی سخته
من نمیتونم نظری بدم چون تمام شماره های Re را بازی کردم و برام هیچکدوم فرق مدارن
ولی نسخه 5 به نظر من با وجود قابلیت Online Co-Op میتونه شماره بسیار بسیار خوبی باشه
البته از نظر گرافیک بخوای که من بازی با این گرافیک تاحالا ندیدم ولی خوب گیم پلیش یکم تکراریه
سلام
در واقع تا اینجا که من هم تو دمو دیدم میشه گفت RE4 که بهینه و به روز شده . همون طور که نوید جان گفت همکاری شیوا خیلی خوبه مثلا اگه زخمی بشید سریعا بدادتون میرسه . تعداد زامبی ها زیاده ولی به نظر من مهمات کم نبود و فقط کمی گشتن میخواد البته نسبت به RE4 کم نیست . گرافیک هم که دیگه همونی هست که قبلا تو تریلر ها دیدیم و فرقی نداره .
به هر حال خیلی حال داد . تا زمانی که بخواد RE5 بیاد این دمو حال داد .
آقا این دمو رو نمیشه از سایتی دانلودش کرد و روی دی وی دی یا سی دی رایتش کرد و بعدش بازیش کرد؟؟؟؟
.
.
الان چه جوری نکست جن اینا میفروشنش؟!
لابد یه راهی داره؟
470 مگ چیزی نیست یه دقیقه دانلودش می کنیم؟!؟!؟!!؟
آقا این دمو رو نمیشه از سایتی دانلودش کرد و روی دی وی دی یا سی دی رایتش کرد و بعدش بازیش کرد؟؟؟؟
.
.
الان چه جوری نکست جن اینا میفروشنش؟!
لابد یه راهی داره؟
470 مگ چیزی نیست یه دقیقه دانلودش می کنیم؟!؟!؟!!؟
آقا دستت خیلی خیلی درد نکنه!!
فقط یه چیزی نباید دستگاهم j باشه که چون دستگاهم pal هستش!
کار می کنه!
این و بگید!!
من فقط دعاتون می کنم دیگه.
دستتونم بازم درد نکنه.
آقا دستت خیلی خیلی درد نکنه!!
فقط یه چیزی نباید دستگاهم j باشه که چون دستگاهم pal هستش!
کار می کنه!
این و بگید!!
من فقط دعاتون می کنم دیگه.
دستتونم بازم درد نکنه.
برای بازی کردن این دمو احتیاجی نیست تا کنسولتون رو MOD کنید ( ! )
فایل ها را دانلود و سپس باز کنید
یک فولدر با نام "0000000000000000" ایجاد خواهد شد
حالا یک فولدر با نام "content" ایجاد کنید و "0000000000000000" را داخل ان قرار دهید
در اخر فولدر "content" را با یک نرم افزار رایت دیسک مانند NERO روی CD خام رایت کنید و داخل 360 قرار دهید
در قسمت Demos بازی RE5 نمایش داده میشود . نام بازی به شکل ژاپنی نوشته خواهد شد .
توجه : شما با این کار بن نخواهید شد . تمام دموهای 360 بر روی CD قابل اجرا هستند پس نگران نباشید .