Resident Evil 5 *Spoilers* (پست اول را بخوانید)

آقا اون زن نقابداره کیه؟جیله؟و اینکه یه یارویی بود دماغ عقابی داشت و تو یه تریلر با شوا و کریس حرف میزد بعد میره و گانادو ها میگیرنش و جلاد میاد سرشو میزنه..............اون کیه؟همونیه که ویروس میروس میفروشه و میخره؟

دوست عزیز امیر چند نفر در قسمت Mercenaries قابل بازیند؟

Chris, Sheva, Jill, Wesker هرکدوم با چندین لباس متفاوت

آقا اون زن نقابداره کیه؟جیله؟و اینکه یه یارویی بود دماغ عقابی داشت و تو یه تریلر با شوا و کریس حرف میزد بعد میره و گانادو ها میگیرنش و جلاد میاد سرشو میزنه..............اون کیه؟همونیه که ویروس میروس میفروشه و میخره؟

زن نقابدار جیله. اون مردی که با شوا و کریس حرف میزنه و اعدام میشه رینارده و خبرچین B.S.A.A هستش که لو میره. ضمنا اسم این موجودات ماجینیه. گانادوها مال نسخه قبل بودند

دوستان یکی ما رو راهنمایی می کنه این لباس و جلیقه زد گلوله و زانو بنده هستن که می خریم هر کدومم 10هزار تا هستن؟؟؟چه جوری قابل استفاده هستن؟هی برشون می داریم فقط جا میگیرن؟؟؟
باید چه جوری ازشون استفاده کنم یکی برام توضیح میدتش؟روش استفادشون چه جوریه؟

اگه کسی میتونه داستان کامل بازی رو برا من p.m کنه
چون من زبانم قوی نیست و از داستان بازی تقریبا" هیچی نفهمیدم
تو این بازی در حال حرکت نمیشه شلیک کرد؟؟

سلام، جلیقه و زانو بند خیلی بدرد میخورن، حتما سعی کنید تهیشون کنید چون واقعا بعضی وقتا نجات میدن شمارو.
این دو تا تصویر از حالت Mercenaries هستند.

MEGA SPOILER
وای خدای من جیل چقدر خوشگل شده :love: رسما شد همسر من، هرکس حرف مفت بزنه خودم نصمش میکونم :دی
019.jpg

اگه کسی بازی رو تموم کرده می شه بگه چند ساعت طول کشید و رو چه درجه سختی! در ضمن سیستم سیو بازی چطوریه؟ چون کپ کام گفته بود که ماشین تایپ تو بازی نیست می پرسم.
ممنون.

جواب سوال اولت رو صد بار دادن دوستان .
سیو بازی به صورت checkpoint و autosave هستش .

برای دونفره کردن بعد از انتخاب New Game باید دو تا پروفایل Sign In شده باشن و بعد روی هر کدوم یه Save بسازه و بازی رو که شروع کردید کافیه با دسته دوم استارت بزنید و دو نفره شروع کنید

آخرین ویرایش:
ببخشید بچه ها نسخه اصلی بازی منتشر شده ؟؟؟؟؟؟؟

مگه قرار نبود دیرتر منتشر بشه ....؟؟؟؟

Leon s kennedy هم در بازی نقشی داره ؟؟؟

ببخشید بچه ها نسخه اصلی بازی منتشر شده ؟؟؟؟؟؟؟

مگه قرار نبود دیرتر منتشر بشه ....؟؟؟؟

Leon s kennedy هم در بازی نقشی داره ؟؟؟
این نسخه نسخه ی کامل هست و هیچ مشکلی نداره! ;) حالا چه فرقی میکنه مهمه اینه که اومده!!

نچ!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or