Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
من مشکل مرحله ای رو که باز نمیکرد و مینداخت بیرون از طریق دانلود سیو کامل و رفتن به مرحله بعد درست کردم
اینم لینک دانلود unlocker که هم همه ی سیوها رو داره هم اینکه هم ی چیز ها رو باز میکنه
اینجا
توجه:بعد اینکه نصب کردین یه پروفایل دیگه درمیاد که سیو ها تو اون پروفایل هست و باید با اون پروفایل بازی کنین
داداش لینک خرابه
میتونی خودت یه جا اپ کنی

آقا خواهشا يكي بگه چطور تمام بازي رو انگليسي كنم؟؟
راستي حاله 2 نفره هم داره؟؟_co-op_
يه سوال ديگههمون اوايل بازي وقتي كلي زامبي با اون جلاده ميريزن سرت من تيرم تموم ميشه چطوري با مشت و لگد يا با چاقو كارشونو بسازم(اگه ميشه يه keyboard layout بزارين(

دوستان مشکل من با اون سیو که دوستمون داده بود درست شد
یعنی اون مرحله رو رد کردم از مرحله ی بعدیش ادامه دادم که رو حالت چپتر سلکت بود
اما همه ی لباسا و وسایل ها باز شده بود من کفیدم
======================================
الان زنگ زدم یه جا نزدیک خونمون گفت re5 رو داره 2 تا dvd کرک هم نداره و برای گروه بز سیستم هم نیست . به نظرتون بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه درسته مشکلم با این سیوه کمی بر طرف شد اما اصلا انگیزه بازی کردن نداشتم چون همهی چیز ها باز شده بود تازه یه مرحله هم فرت
اخه دم خونمون بازی دیسکی 2000 هست اما من اینو مجانی گرفتم:biggrin1:

کسی نحوه ی co-op رو میخوواد توضیح بدم؟
بله لطفا:smile:

Last edited by a moderator:
سلام به برادران و خواهران:biggrin1:
بچه ها این فکر کنم آخرین پستم باشه که حداقل تا 5-4 ماه دیگه میزنم.بیایید دوستانه جواب بدید و دل ما رو خوش کنید.(روزهای خوش ابری بازی سنتر،کی میرسد باران:cheesygri...مرحوم نیما)
میخواستم بپرسم با این پچ و کوفت و کاری ها میشه دونفره بازی کرد؟(همون co-op)...مثلا من و داداشم بشینیم بازی کنیم:cheesygri......اگر جواب مثبته لینک دانلود بذارید برام خواهشا.اگر هم که جواب منفیه 2ام کنید.

آقا خواهشا يكي بگه چطور تمام بازي رو انگليسي كنم؟؟
يه سوال ديگههمون اوايل بازي وقتي كلي زامبي با اون جلاده ميريزن سرت من تيرم تموم ميشه چطوري با مشت و لگد يا با چاقو كارشونو بسازم(اگه ميشه يه keyboard layout بزارين(
به پوشه ای که بازی رو نصب کردین برین گزینهLauncher.exeاجرا کنید بعد از زبانه Languageاینگلیسی رو انتخاب کنید
اگه دقت کنی توی اتاق چنتا جعبه هست اونارو با چاقو بشکن مهمات داره توی خود دهکدم بگردی یه تفنگ هم پیدامیکنی
یا باید یه دست کله ،پا های زامبیا تیر بزنی وبری جلو کلیدFرو فشار بدی.
اینم عکس
http://img2.pict.com/f0/cd/85/1652244/0/800/gasdg.jpg

دوست عزیز لطفا نحوه co-op رو توضیح بده .
دوستان کسی اطلاع داره اون اسلحه ای که دست وسکر هست تو قسمت آخر mercanes فکر کنم اسمش سامورایی باشه اونو چجوری آزاد کنیم. ممنون .

دوست عزیز لطفا نحوه co-op رو توضیح بده .
دوستان کسی اطلاع داره اون اسلحه ای که دست وسکر هست تو قسمت آخر mercanes فکر کنم اسمش سامورایی باشه اونو چجوری آزاد کنیم. ممنون .
دوست عزیز من این پچ رو دارم ولی حجمش زیاده و لینکش رو هم ندارم.

سلام دوستان من بازیو به دوستم دادم بریزه می گه که یه ارورواسهxliveمی ده بعد بهش گفتم باید از داخل dvdبازی xliveرو بریزی رفت xliveرو نصب کرد ولی بازم همون ارور رو می ده!!!
لطف فوری کمک کنید:blushing:
چند پست قبل رو میخوندی منم این مشکل رو داشتم حلش کردم ولی بازم به مشکل خوردم .
xlive خودت رو از system32 بردار بریز تو پوشه system 32 دوستت دیگه این پیغامو نمیده .
اگه از بز تیم گرفتی اصلآ فکر بازی رو از سرت بیرون کن .

با تشکر از دوستان
من چند روزی هست که صبر کردم تا نسخه اصلی و بودن ارور بازی منتشر بشه البته در ایران
لطفا دوستان بگن که کدوم نسخه بازی و مال چه شرکتی بدون مشکل و ایراد هست
ایا مال بویز سیستم مناسب هست یا خیر و کلا از چه شرکتی و در چند دی وی دی بگیرم
ظاهرا در اینترنت دو نسخه 7 گیگی و 5 گیگی وجود داره
کلا من یه بازی از بویز سیستم و به اسم تنیس 2009 گرفتم که ازش کاملا ناراضی هستم و الان بعد از چند روز مشخص نیست که چرا به هیچ وجه ممکن اجرا نمیشه و ارور میده البته قبلا درست بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or