Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
کی میگه شونصد هزار با ر به عقب افتاد؟
اصلا یه بار هم تاخیر نخورد.

تا همین چند وقت پیش کپکام اعلام کرد که بازی قراره اواخر امسال عرضه بشه.

اگه منظورتون اون قضیه 13مارس یا همون عرضه بازی تو تابستون هست اینو باید بهتون بگم که اون سایت ها فقط حدسیات خودشون رو گفتن.
این در حالیکه اون موقع اصلا عرضه بازی واسه PC تایید نشده بود.
تازه کپکام اومده رسما نسخه PC رو تایید کرده و گفته اواخر امسال عرضه میشه.
اصلا هم تاخیر نخورده.
حالا شما رو چه حسابی گفتین که بازی شونصدبار تاخیر خورده رو نمیدونم؟!
مورد اول : مطمئنی شما اصلا اون موقع پی گیر اخبار RE4 بودی ؟ RE4 رسما 4 بار تاخیر خورد و آخرشم نسخه Leak شده آسیای شرقی به دست ما رسید(که حقیقتا هم هیچ وقت ریلیز نشد و سورس دزدیده شدش به دست ما رسید) و حتی بازم بعد از اون نسخه اروپایی و آمریکایی 6 ماه تاخیر خورد.

مورد دوم : کپکام گفته بازی در ماه های آتی عرضه میشه نه در آخر سال.

مورد اول : مطمئنی شما اصلا اون موقع پی گیر اخبار RE4 بودی ؟ RE4 رسما 4 بار تاخیر خورد و آخرشم نسخه Leak شده آسیای شرقی به دست ما رسید(که حقیقتا هم هیچ وقت ریلیز نشد و سورس دزدیده شدش به دست ما رسید) و حتی بازم بعد از اون نسخه اروپایی و آمریکایی 6 ماه تاخیر خورد.

مورد دوم : کپکام گفته بازی در ماه های آتی عرضه میشه نه در آخر سال.

مورد اول: دوست عزیز:
اخه RE4 چه ربطی به RE5 داره؟
RE4 اصلا 100 بار تاخیر خورده باشه چه ربطی به RE5 داره؟
در ضمن الان با این پستتون بهم ثابت شده که شما اصلا پیگیر اخبار RE5 نیستید

مورد دوم: کپکام رسما اعلام کرده که بازی اواخر امسال عرضه میشه.
حداقل یه سرچی تو انجمن میکردی و از اخبار دقیق خبردار میشدی بعد پست میدادی.
تا حالا هم باز تاخیر نخورده. از اول هم قرار بود اواخر سال منتشر بشه.
http://www.bazicenter.net/forums/showpost.php?p=679165&postcount=1

RE4 اصلا 100 بار تاخیر خورده باشه چه ربطی به RE5 داره؟
شما ببین جواب کیو چی دادی

amirpers گفت :

رزیدنت ایول 4 که ما رو کشت تا برای PC اومد . اون هم به صورت دزدی و با نام بایوهازارد و گرافیک پایین و نداشتن موس .
امیدوارم این شمارش لااقل تو تاریخ گفته شده بیاد .

دوستان می دونم اسم بازی بایوهازارده .منظورم این بود که شونصد هزار بار اومدنش به عقب افتاد .
بعد شما گفتی :

کی میگه شونصد هزار با ر به عقب افتاد؟
اصلا یه بار هم تاخیر نخورد.
کاملا مشخص هست منظور amirpers واضحا RE4 بوده که زیاد تاخیر خورده خدا کنه RE5 هم تاخیر نخوره...
امیدوارم افتاده باشه...اگرم نیوفتاد دیگه مشکل خودته :دی

وای LOL داره جواب منو با سورس فارسی میده...سورس اصلی خبری که گذاشتی و من همون لحظه که فرستاده شد خونده بودم اینه
http://www.capcom-unity.com/residen...hter_iv_and_bionic_commando_coming_to_your_pc

که تنها چیزایی که در مورد RE5 گفته اینه
Resident Evil 5 is gonna support NVIDIA's rad new 3D LCD glasses, the GeForce 3D Vision. Majini in your face! Sheva on your lap!

All games will support DX9 and DX10.
Ultra-high resolutions and wide-screen support. Laugh at console player's lowly 1080p as you crank your monitor up.
Mouse and keyboard support for all three titles, but for God's sake, go buy a gamepad with analog sticks.

و

followed in the fall by... wait for it... Resident Evil 5!

شما اگر با سورس فارسی اخبار دنبال میکنی من همه سورس های خارجی رو مطالعه میکنم ;)

پس چیزی که پیش بینی شده بازی در پاییز قراره واسه PC بیاد که احتمال تاخیر خوردنش خفن زیاده.

Peace

پس چیزی که پیش بینی شده بازی در پاییز قراره واسه PC بیاد که احتمال تاخیر خوردنش خفن زیاده.
حالا شما چرا نفوس بد می زنی!
اون دوره که رزیدنت 4 اونجوری اومد کپکام زیاد علاقه ای نشون نمی داد که بازی روی پی سی بیاد و حتی ناشر بازی یوبی بود ولی با خوش قولی های اخیر کپکام در مورد دویل 4 و لاست پلنت این بازی هم ایشا ا.. همون فال 2009 میاد.

آقا جریان چیه ؟! GameSpot که زده بازی اول تابستان عرضه میشه واسه PC یعنی ماه July پس چرا میگید آخر سال ؟! و اینکه فکر نکنم بازی به تاخیر بیفته !!! همین جولای هم عرضه بشه یعنی 6 ماه بعد از عرضه کنسولی برای PC اومد !!! پس چه دلیلی داره بیشتر به تاخیر بندازن ؟! این تاخیر رو هم گذاشتن تا فروش نسخه کنسولی به مشکل نخوره !!! و 6 ماه برای این کار زمان کافیی هست !

شما ببین جواب کیو چی دادی

amirpers گفت :

بعد شما گفتی :

کاملا مشخص هست منظور amirpers واضحا RE4 بوده که زیاد تاخیر خورده خدا کنه RE5 هم تاخیر نخوره...
ایشون منظورشون رو بد بیان کردند تقصیر من چیه؟ :دی فکر کردم نظور ایشون RE5 هست :دی

وای LOL داره جواب منو با سورس فارسی میده...
اون سورس فراسی که گذاشتم زیر سورس اصلی وجود داشت.
در ضمن بنده تا بخوام وارد همین فروم کپکام بشم نیم ساعت طول میکشه :دی واسه همین لینک همین بازیسنتر رو گذاشتم. اگه به اخبار بازیسنتر اعتقاد ندارید دفعه بعد سورسهای خارجی رو براتون میزارم ;):دی

شما اگر با سورس فارسی اخبار دنبال میکنی من همه سورس های خارجی رو مطالعه میکنم ;)
اگه شما سورسهای خارجی رو دنبال میکنید بنده هم سورسهای ایرانی و هم سورسهای خارجی رو مطالعه میکنم;)

خوب جواب شما رو اون دوستمون دادند. چیزی که مشخصه فعلا بازی تاخیر نخورده و قراره اواخر امسال عرضه بشه.
مطمئن باش اواخر امسال عرضه میشه البته اگه اتفاق خاصی نیوفته.

سلام دوستان.
از نظر من که بازی به تاخیر نمیفته.
چرا؟چون کپکام تا حالا توی این چند وقته هیچ بازی pc رو به تاخیر ننداخته.
یه ویرایش ساده توی بازی که 10 ماه وقت نمیبره.

آقا جریان چیه ؟! GameSpot که زده بازی اول تابستان عرضه میشه واسه PC یعنی ماه July پس چرا میگید آخر سال ؟! و اینکه فکر نکنم بازی به تاخیر بیفته !!! همین جولای هم عرضه بشه یعنی 6 ماه بعد از عرضه کنسولی برای PC اومد !!! پس چه دلیلی داره بیشتر به تاخیر بندازن ؟! این تاخیر رو هم گذاشتن تا فروش نسخه کنسولی به مشکل نخوره !!! و 6 ماه برای این کار زمان کافیی هست !
احسان بابا :دی اون GS رو بیخیال شر و ور زیاد گفته توی 1 سال گذشته :دی

این قضیه تاریخ عرضه رو تموم کنید هیچ جا اعلام نشده که بازی اواخر امسال میاد پس اینقدر پافشاری نکنید روی حرفتون. من نمیدونم بعضی ها چه جوری later in the year رو اواخر امسال ترجمه میکنن. واقعا جای امیدواری داره.

خب تازه برای همین RE5 برای PC هم قبل از این رو کنسول ها بیاد که بیاد یک تاریخ قشنگ زده بود همزمان با انتشار نسخه های کنسولیش. :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or