Resident Evil 5 | PC

• Thread starter Thread starter Sha7ab
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از کش و قوس های فراوان کپکام رسما تایید کرد که Resident Evil 5 برای PC منتشر میشه .
سایت کپکام تایید کرده که در بازی مود Co-OP اینترنتی هم وجود داره و همچنین گفته شده که بازی از تکنولوژی 3D Vision (همون تکنولوژی عینک های سه بعدی) کارتهای انویدیا استفاده بهینه رو خواهد برد . مانیجی ها روی صورت شما و شیوا در یک قدمیتان !
یه خبر خوب دیگه اینه که بازی موس و کیبورد رو ساپورت میکنه و مثل نسخه چهارم نیست که با موس مشکل داشته باشه .
بازی با دایرکت ایکس 9 و 10 راه اندازی شده .
گرافیک بازی wide-screen و Ultra-high resolutions رو هم ساپورت میکنه .
این بار دیگه نباید منتظر یه پورت بد (مثل نسخه چهارم ) باشیم و 100% میتونیم انتظار یه بازی خیلی خوب رو بکشیم .
اگرم سوالی در مورد بازی دارید میتونید توی سایت کپکام و توی این صفحه (تو بخش نظرات) بپرسید و اگه سوالتو طوری باشه که بشه بهش پاسخ داد مطمئنا "اتحاد بازیهای PC کپکام" به سوالتو جواب خواهد داد .
تاریخ انتشار بازی هم زمانی دیرتر در امسال اعلام شده .
اخبار بعدی توی همین تاپیک

کپکام

============
Update
زمان عرضه ی بازی 17سپتامبر

آخرین ویرایش:
سلام به همگی
از وقتی سال تحصیلی شروع شد من هم از بازیهای جدید بی خبر موندم حالا که سال تحصیلی داره تموم می شه دوباره اومدم یه سری بزنم ببینم تو دنیای بازیها چه خبره!
حالا خیلی خوشحالم که RE5 داره میاد من که نزدیک به 20 باره 4 رو رفتم تا آخرش!
راستی بچه ها هرکدوم از شما اگه اخبار تازه ای راجع به بازیهایی که تازه برای PC وارد بازار شده دارین لطفا به من اطلاع بدین ، ممنون می شم.;)
راجع به داستان RE5 هم چیزی نمیدونم اگه شما می دونین برای من هم یه چیزایی بگین بازم مرسی:cheesygri

آخرین آمار همین جولای 2009 که تو سایت گیم سپات نوشته شده اینم از لینک
http://www.gamespot.com/search.html?...&om_clk=search
امیدوارم این تاریخ تغییر نکنه
دوستان تاریخ رلیز همون جولای شد درسته؟
Release Date: TBA 2009
والا من دیگه خسته شدم از بس در این مورد حرف زدم, از اول هم قرار نبود بازی جولای بیاد. حالا GameSpot یه چیزی عشقی واسه خودش نوشته شما دیگه چرا باور میکنین؟
بازی هنوز تاریخ مشخصی نداره ولی اگه خیلی زود بیاد
احتمالا اواخر امسال عرضه میشه.
اصلا هم قرار نیست جولای بیاد.
من نمیدونم این سایت مضخرف چی داره که همه بهش پیله کردن؟!:-"
بله دوست عزیز. تو بالا هم یک لینک دادن. اگه تاخیر نخوره که بعید هستش تاخیر بخوره
برهان تو دیگه چرا؟!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
من نمیدونم این سایت مضخرف چی داره که همه بهش پیله کردن؟!
بخاطر اینکه زیاد سنگین نیست مثل بقیه سایتای مخصوص بازی و نسبتا سریع تر لود میشه.مثلا IGN ماله من 20 دقیقه طول میکشه تا صفحه اول بصورت قاطی پاطی بیاد.

امیدوارم مثل RE4 که برای PC اومد بازم افتضاح نکنن و اگه برای کنسول با موتور گرافیکی خوب کار میکنن نیان برای PC اتاریش کنن :cool:

این ماجرای پورت شدن و نشدن اویل 5 شده اسپم روز پی سی باز ها
فکر می کنم باید لید پلت فرم بودن رزیدنت 5 رو مدیریت سایت به صورت اطلاعیه قرار بده.من خودم بشخصه این موضوع رو توی این تاپیک 5-6 دفه گفتم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or